Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos*

problemy z matka

Polecane posty

Gość ktos*

moja matka jest jakas dziwna!czepia sie mnie jakby miala powody:/a to ze za duzo sprzatam, a to ze dlugo w nocy siedze, i dlugo spie, itd.moge tak wymieniec dosc dlugo:/dzisiaj np. zrobila awanture ze jak mial male dzieciaki to nie bylo takiego balaganu jak teraz, a jak sprzatam to marudzi ze to nie muzeum, czy ktos to rozumie? a jak jest z Waszymi mamami? pozdrawiam

Gość znalazłam mamusie
mmay to samo;) to syndrom wieku prze lub po menopauzie:) gdby nie ty czepiałaby sie męża:P jak to mówią mój dom, moja twierdza:) zatem czas bys albo słuchała, w koncu jej dom, ona rządzi lub miała swoj własny

Gość ktos*
nie jestem sama:)tak wiem ze syndrom wieku przed menopauza, ale kurcze jak tak mozna. nie tylko na mnie sie wyzywa na ojcu tez:/bylo oki dopoki bylam w innym miescie(studiuje), ale teraz wakacje i siedze w domku!

Gość ktos*
nie jestem sama:)tak wiem ze syndrom wieku przed menopauza, ale kurcze jak tak mozna. nie tylko na mnie sie wyzywa na ojcu tez:/bylo oki dopoki bylam w innym miescie(studiuje), ale teraz wakacje i siedze w domku!