Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Podobno łatwo znaleźć sobie dziewczyne. Też tak uważacie?

Polecane posty

Gość p. Justynaaaa
Nie wiem, nie mam dziewczyny.

Gość nie mam dziewczyny
ja też nie mam

Gość maczonadmaczo
to zależy ile zarabiasz

Gość kredkakoloroka
ja sie moge wypowiedziec jako dziewczyna , wiec jest latwo znalesc jakiegos chlopaka ale takiego ktory by nas na prawde interesowal juz trudno:/

Pewnie że łatwo. Pod takim warunkiem, że: - jesteś wysoki (min. 180 cm, a najlepiej 185 i więcej) - jesteś przystojny i wysportowany - jesteś szczupły, ale nie chudy - najlepiej gdy jesteś brunetem i absolutnie nie łysięjącym - masz wystarczająco dużo kasy - masz dobry samochód - masz lepszą pracę niż sprzedawca w sklepie odzieżowym - jesteś wygadany i masz tzw. bajer - masz poczucie humoru - jesteś dla kobiet dobry, ale też twardy i umiesz je olewać. Jak spełniasz wszystkie te cechy, to dziewczynę będziesz miał. Proste.

Gość decy
"Jestem ładny a raczej przystojny" skad to wiesz?

jesli jestes pszystoiny to dlaczego nie masz dziewczyny? a morze jestes niesmialy co ?

Gość p. Justynaaaa
Nawet znajomych trudno znaleźć. Co dopiero dziewczynę.

A ja w zasadzie poza wzrostem (mam 174) nie narzekam ani na swój wygląd, ani na zarobki czy poczucie humoru. Jestem sam, bo nie mam znajomych, no i jestem trochę nieśmiały. Moim zdaniem podstawa to jakiekolwiek życie towarzyskie, bez tego nie ma po prostu szans na nowe znajomości. Oczywiście jest jeszcze internet, ale umawianie się w ten sposób to jak loteria i w sumie strata czasu.

Gość fds231
życie towarzyskie to podstawa kto go nie ma jest sam

Gość cccccaaaaaooooo
poznac mozna wszedzie jak sie chce.

Gość cccccaaaaaooooo
to tego nie jest potrzebne zycie towarzystkie, ale z domu trzeba wychodzic.

Wszędzie czyli gdzie? Pewnie masz na myśli ulicę, sklep, przystanek autobusowy. W porządku, tak też można, ale trzeba być śmiałym do tego typu zaczepek. Ja nigdy się nie odważyłem zagadać do obcej dziewczyny w ten sposób. A szkoda, chciałbym mieć aż tyle śmiałości.

no to jak kogoś gdzieś poznać? No proszę? Tylko wypadało by uwzględnić jeden warunek... życia towarzyskiego nie mają w większości osoby nie potrafiące poznawać ludzi ;) więc...

Ale ja nie narzekam na wzrost. Nie mam kompleksu, ale gdyby się tak na siłę uczepić to właśnie te parę cm więcej by się tylko przydało. Reszta jest w normie :)

Wiesz, moja eks miała nieco ponad 170 i mi to nie przeszkadzało :) Nie wzrost jest tu problemem, tylko moje \"wyobcowanie\" od ludzi.

Elegancki Pan Jestem przystojny bo po pierwsze widzę, że się podobam dziewczynom z wyglądu i było tak zarówno kiedy miałem lat 10, 15, i teraz. Poza tym słyszałem opinie ze jestem przystojny od dziewczyn i kobiet.A zdjęcia nie pokaże. PrzegranyBardziejNiżStańczyk - jesteś wysoki (min. 180 cm, a najlepiej 185 i więcej) Ja mam prawie 195 - jesteś przystojny i wysportowany przystojny tak ale wysportowany nie - jesteś szczupły, ale nie chudy no to chyba taki jestem - najlepiej gdy jesteś brunetem i absolutnie nie łysięjącym wszystko sie zgadza - masz wystarczająco dużo kasy, no niby mam choć nie pracuję - masz dobry samochód no w sumie mam - masz lepszą pracę niż sprzedawca w sklepie odzieżowym, nie mam żadnej pracy - jesteś wygadany i masz tzw. bajer z tym to różnie bywa - masz poczucie humoru tak ale tylko ludzie na poziomie je doceniają - jesteś dla kobiet dobry, ale też twardy i umiesz je olewać. dobry tak, twardy hm no tu moze gorzej a olewac w sumie tez umiem decy Wiem, że jestem przystojny bo nie tylko widzę, że się podobam dziewczynom ale pare razy słyszałęm od dziewczyn i kobiet takie opinie. BLE BLE* Czemu nie mam dziewczyny? Bo byłem bardzo zakompleksiony, wystraszony i nie mialem zadnych znajomych. Ale teraz przestaje byc zakompleksiony, wystraszony i zaczynam miec znajomych, wiec moze bede mial dziewczyne.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23 > no to ja nie wiem jaki Ty masz problem. Jeśli to ten brak towarzystwa jak u mnie, to wiemy co robić żeby to zmienić. Ja też właśnie zmieniam pracę i otoczenie, może poznam fajnych ludzi i coś zacznie się dziać. Tylko że ja już wcześniej miałem kilka kobiet, wiem jak smakuje związek.