Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Podobno łatwo znaleźć sobie dziewczyne. Też tak uważacie?

Polecane posty

Gość p. Środa
no przystojniak z ciebie i to niezly :) nie martw sie na pewno kiedys JĄ znajdziesz

Gość More than a woman
hihi super fotka :)

Gość Mewunia
Jak mówią: tego kwiatu jest pół światu! Więc wcześniej czy później na pewno znajdziesz coś dla siebie. To nie jest prawda że tylko przystojniaki mają dziewczyny. Przystojniaki mają ładne dziewczyny, ale te mniej urodziwe też chcą się gdzieś przytulić.

Gość Jc
skoro Tobie mowia, ze jestes przystojny a mimo to nie masz dziewczyny, to co ja mam powiedziec? Mi zadna tego nie powiedziala. Chyba, ze Tobie mowi to mama, babcia, ciocia, etc. to co innego.

No to ja mam taki problem że nie jestem przystojniakiem a chciałbym mieć ładną dziewczynę. Nie szarą myszkę tylko atrakcyjną kobietę, taką która będzie mi się podobać. Ochłapami też nie zamierzam się zadowalać, to już lepiej być samemu. A ten mój problem wynika z tego, że byłem 2 lata z dziewczyną tak ładną, że wszyscy faceci się za nią oglądali. Sam nie wiedziałem co ona we mnie widziała. Niestety wyjechała na stałe zagranicę i się rozstaliśmy. No ale skoro byłem z kimś tak ładnym, to poprzeczki sobie teraz nie zniżę.

Aha, Gerronimo czyli jesteś sam, bo masz za wysokie wymagania tak?

Gość Mewunia
Uroda jest pojęciem względnym. Jak mogę coś doradzić to raczej szukaj takiej z pięknym wnętrzem, bo uroda, bardziej lub mniej względna przeminie.

Mam wymagania takie, że kobieta musi mi się podobać, czyli musi być ładna (znaczy dla mnie ładna). Ale to nie znaczy że musi być miss świata :) Problem w tym, że ja się tym ładnym raczej nie podobam, a z moją byłą kobietą to był wyjątek, albo jakiś cud chyba. No i dlatego jestem sam. Z brzydką nie będę, ładne mnie nie chcą. I tak to wygląda.

Mewunia, no to Cię zaskoczę, bo moja eks była nie dość że śliczna, to i wartościowa i miała piękne wnętrze. Dlaczego od razu uważasz, że ładna to jest pewnie głupia, a przeciętna czy brzydka ma super charakter?

I co z tego że uroda przeminie? Zanim przeminie to facet zdąży jeszcze parę ładnych lat nacieszyć oczy pięknym ciałem swojej kobiety niż od samego początku patrzeć na brzydala.

Gość Mewunia
Wcale nie uważam że ładne są głupie,a brzydkie mądre. Znam brzydkie idiotki, tylko wczesniej pisales ciagle o urodzie więc wydawało mi się że to dla ciebie priorytet.

Gość wyglad i charakter jest
priorytetem jednocześnie

Gość Mewunia
uzurpator, miło zawiesić oko na czymś ładnym, ale pogadac o czymś konkretnym też miło, nie?

Gość sczepan
Z ladna tez mozna pogadac. I bynajmniej nie o kosmetykach, jak niektorzy sugeruja.