Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

🖐️ to moja reka w górze ech, krejzol zeby to bylo takie takie proste jak piszesz, to zycie by mialo inne barwy... no nic, głowa do góry, jak tam nasza angielka ziobro? padało dzis u ciebie ?

łełe--->padało cały dzień jak cholera:( żabka--->nie smuć, dla Ciebie🌻

Gość
krejzol > :D hihi bo uwierzę :P dziewcinka > problemy :( no cóż takie jest życie :( ziobro > :) dzięki słonko :) płakać mi się chce :O chyba będzie lepiej jak pójdę ,nie będę psuła Wam topiku :O aha krejzol przepraszam ,ze sie nie przywitałam rano ,nie wiem jak dlaczego tak wyszło ,może nie było mnie już jak przyszłaś czy jak :O nie wiem :( 🌼 nie gniewaj się

czesc i czolem 🖐️ się melduję. wróciłam z pracy... teraz biegnę coś zjeść i niedługo do was dołączę :) a tymczasem nie smucić się!!! w kupie i tak jest raźniej! :D

żabka--->zostań! Mam do Ciebie słabość:) dziewcinka--->bardzo lubię:)

żabka, mnie tez sie na płacz zbiera... wypłacz sie kochana, czasem łzy przeganiają najgorsze mysli....

Gość unijny liberal
witam unijny braci.

żabka----> nie uciekaj, może wspolnie coś zaradzimy? w końcu jesteśmy tutaj też po to, żeby się jakoś wspierać duchowo, a nie tylko razem chichotać, am i right? 🌼

Gość unijny liberal
gorąco to nie dziwota , ze sie oczęta pocą.

Zdradzę Wam co mi zawsze poprawia humor. Jak byłam młodsza to zawsze miałam dość widowiskowe upadki - na ogół w miejscach pupblicznych. Doszło do tego, że powstawanie po takim upadku opanowałam do perfekcji. Teraz na szczęście już mi się one nie zdażają (odpukać w niemalowane), ale zawsze jak mam doła to przypominam sobie jak to było upaść na oczach innych. Z czasem się zaczęłam z tego śmiać i to zawsze poprawia mi humor. Są jeszcze inne poprawiacze - w postaci osób z którymi jestem :)

Gość głupiutko się porozumiewacie
pomyślałamże dołącze do was ale przeczytałąm stronki i.....:-(( same zdawkowe słówka - żadnych konkretów. Nic nikt nie wie, tak to se można z panią ze sklepu gadać albo parkingowym...albo z portierem na uniwerku... wiecie o co mi chodzi???

unijny liberał witaj🖐️ ide zapalic dziewczyny, włączylam moja ukochana piosenke i bede sobie chlipac po cichutku... zabka, pamietaj, ze noca zawsze problemy wydaja sie wieksze, moze jutro obudzisz sie i stwierdzisz, ze wcale nie jest tak zle.. 🌻

--->głupiutko się porozumiewacie , znamy sie dopiero dwa dni, ciezko w tym czasie strescic cale swoje zycie...

Gość
no , i się popłakałam :O oj dziewczynki ,żebyście Wy wiedziały jak bardzo mi pomogłyście wczoraj :) cały dzień i wieczór płakałam ,weszłam na topik ,zostałam i trochę jak zaczęłam z Wami pisać to przeszło ,ale nie jest łatwo zapomnieć i wyjść z dola . 👄 dla Was ,za to ,że jesteście :) katka> 🖐️muszę sie wyleczyć z chorej miłosci ,a w tym mi niestety nie pomożecie ,ale jesteście ...a w kupie raźniej :D :P Ziobro > do mnie ? chyba za ten Toruń ;) łełe> to płaczemy ,mam nadzieję ,ze kobietki nam to wybaczą ,szkoda ,że nie każdy placz przynosi ulgę :( unijny liberal >> witaj :) dziewcinka > każdy coś o tym niestety wie ,dlaczego nie może być tak jakbyśmy tego chcialy :( krejzol> mam Was i bardzo się z tego cieszę :)

zabka i lele - buziole dla Was :) a mnie dzisiaj brzucholek boli :O i pewnie zaraz sie poloze a tu sie zaczna dopiero rozmowy i znowu mnie wszystko ominie!!

zabka i lele - buziole dla Was :) a mnie dzisiaj brzucholek boli :O i pewnie zaraz sie poloze a tu sie zaczna dopiero rozmowy i znowu mnie wszystko ominie!!

Gość
unijny > gdzie gorąco ? chlodno i mokro :O dziewcinka > weź może jakąs tabletkę ,wypij gorące kakao i może pomoże :) łełe > czego teraz słuchasz? a gdzie reszta ? chyba Was nie wystraszylam moim humorem:O obiecuję ,ze juz nie będę ....tzn. postaram sie

zabka!!!!! nawet nie wiesz jak Ci dziekuje ze przypomnialas mi o tabletkach!! :) :) :) musze zaraz lyknac piguleczke bleeee