Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

no nie :) ja tu przybywam, a pustki wkoło :D nie dałam rady wcześniej, dopiero wróciłam. Tak się cieszę, że ten intensywny dzień się już skończył :P jestem tak padnięta, że nie mam na nic siły! widziałam się dzisiaj z moją koleżanką. i widziałam jej dwóch synków... czasami zastanawiam się czy w pogoni za kasą, za przygodą i rozrywką czegoś nie tracę ... chcemy mieć dzieci bardzo (mój narzeczony nawet bardziej), ale w odpowiednim czasie... ehhh, :) chyba zaraz usnę... 💤

ja ide na film takze zegnam sie z Wami:) a co do dzieci no coz,zycie stawia nas przed wieloma wyborami.Ta pogon za pieniedzmi moze wymknac sie czsem spod kontroli,cos o tym wiem...i nim zauwazysz a tu 10 lat minie na pogoni.

Gość
PObudkaaaa !!!! wstawać śpiochy ;) krejzol > 🌼 fitness> A co to za nocne buszowanie ? co ? :D Vienny Financial -pierwsze słyszę ,a tak z ciekawości... coś więcej możesz napisać ? :) oma> 🌼 ziobro>🌼 słyszałam o tych wyprzedażach ,szkoda ,że ja nie mogę być jak są wyprzedaże u Was , oj byłabym w swoim żywiole ;) katka> kasa kasa kasa ...jest bardzo potrzebna ,ale ,czasami może nam coś ważnego umknąć przez tą pogoń za pieniędzmi :( to tak tylko na marginesie :O U mnie pogoda ładna ,słonko świeci ,a ja powoli zbieram się do fryzjera . Milego dnia dziewczynki ;) 🌼 👄 ❤️ 🖐️

Gość
Ciekawe dlaczego Ita juz nie pisze :( i inne dziewczyny też :(

ja już na nogach od godziny :) u mnie piękne słonko również chyba pomiędzy pracą a pracą (hihihi) się poopalam trochę :) have a nice day!!! 🌻🌻🌻❤️

tez sie melduje:) ja dzis dzwonie sie umowic na probna fryzure,to napisz zabka co Ci na glowie wymodzili:) no cieplutko dzisiaj ze hoho:) udanego dzionka,bede pozniej:)

jestem jestem caly czas jestem z waMI!! ciagle wyjscia na piwa mnie wykoncza....ale nie umiem odmawiać ;) poprawie ise, i bede pisala.:)

Dzien dobry:) Zaraz lece na kursik, pozniej wiecej cos postaram sie napisac, ale nie obiecuje, poniewaz mam caly dzien "zalatany":D

dziwne.. kolega z klasy dzis sie do mnie odezwal, na gg...nigdy sie nie odzywal mozna tak powiedziec...w szkole tez....hmm... odezwal sie z tekstem..bo mam opis \"ale goraco\" i on teraz ciagle gada...hm

matko ale dzikus z niego:D ide na rowerek dzis z kolegom :P a Wy co robicie? dzis?

ja siedze z narzeczonym i odpoczywam:):):)wrocilam z zakupow wlasnie ale mi sie nic nie chce:(:(

a no i jutro ide na probna slubna fryzke,popatrze zaraz na internecie moze mi sie jakas spodoba oprocz tej ktora upatrzylam

Gość
🖐️ Ale jestem zmęczona .Cały dzień w biegu,zakupy ,sprzątanie ,pranie ,prasowanie i jeszcze siedzenie w kuchni i gotowanie ,pieczenie w taki upał . katka > i co opalilaś się ? :) oma> zrobilam pasemka , podcięłam i mocniej wycieniowalam ,bo zawsze tylko trochę z tyłu i lekko przód ,a teraz poszłam na całość :D a Ty o jakiej fryzurce dla siebie myślisz? krejzol> Ty lepiej uważaj z tym piwkowaniem :P fitness> jak długo będziesz chodziła na ten kurs? ja myślalam ,że tylko wczoraj byłaś i koniec :) a ziobro i vilija to gdzie się podziewają ? ;)

Gość
nikogo nie ma :( dobranoc 😴

nie ma ja dzis sie sporo ojezdzilam rowerem zkolega fajnie bylo :)

no zabka slubna to dla mnie przede wszystkim nie kok bo mi sie nie podobaja takie fryzury,myslalam zeby je pokrecic i zwiazac na dole w kitke oczywiscie nie zwykla ale wpiac jakas roze kremowa bo sukienke mam w takim kolorze i upieta z jednej str wlasnie roza,no i dylemat mam bo zapuscilam grzywke a wszyscy mi mowia ze w grzywce ladniej wygladam.Pojde jutro do niej do moze mi cos doradzi,zobaczymy. krejzol ja jestem ale sie juz klade bo jutro musze wstac wczesnie:/

Dobry wieczorek, a raczej prawie dzien dobry:) Dzis raniutko jade do Gdańska, a pozniej do Kołobrzegu na weekend i chyba nie bede miala netu:( Buziaki i pamietajcie o mnie. Ps. Oma23---> Mi sie barzdo podobaja kwiaty we włosach, takie duze:P Kobieta slicznie wyglada z takim kwituszkiem:)

Cześć dziewczyny 🌻 żabka--->a co Ty gotowałaś i piekłaś wczoraj w taki upał? U nas wczoraj też było pięknie, słonecznie i gorąco. Taką pogodę wykorzystuję z Mają. Chodzimy sobie wtedy na spacery i spędzamy czas na placach zabaw. Wczoraj też tak było:) A dzisiaj... prawdziwa Anglia... mglisto, pochmurnie i deszczowo:( Nie dla mnie taki klimat i bez tego często łapię doły:( Co u Was dziewczyny?

czesc piękne! :) troszkę dzisiaj zaspałam - na szczęście zlecenia tez cudem dostałam później niż zwykle z powodu problemów technicznych. już je skończyłam i będę szykować się na lekcje. co do mego opalania wczorajszego: murzynem to na pewno nie jestem, ale skóra ma już taki ładny złotawy odcień. generalnie opalam się bardzo szybko, więc myślę, że jeszcze kilka takich wystawień na słoneczko i będę lepiej wyglądać :) lubię być opalona, ale niestety ni emam zbyt wiele czasu na takie leniuchowanie na słonku... a szkoda. solarki nie lubię - nie wiem czemu, ale jakoś w przypadku mojej karncacji mam wrażenie, że moja skóra ma po niej taki lekko pomarańczowy odcień. czasem w zimę chodzę dla poprawienia nastroju, ale latem zdecydowanie wolę słonko i naturalne metody upiększania :)) dziewczyny, mam pytanie - właśnie będę szła do sklepu, trzeb acoś ugotować a lodówka świeci pustkami - co Wy gotujecie w takie upały, bo nam , tj. mnie i mpojemu narzeczonemu, wcale nie chce się jeść. przyznaję, że również skończyły nam sie pomysły. bo o ile ja mogłabym jeść naleśniki z owocami i serkiem non-stop :) , o tyle mój facet nie przepada. macie przepisy na coś lekkiego i coś co nie zawiera mleka i produktów mlekopodobnych? chłodniki raczej więc odpadają :) czekam na wasze propozycje :)

itness --- oczywiście będziemy pamiętać!!! oma--- kwiatki we włosach wyglądają prześlicznie! ziobro--- niestety taka niewdzięczna tamtejsza pogoda. jak mieszkałam w UK też często łapałam doły z tego powodu. ale za to jak pojawiało się słonko dostawałam takiej euforii, że szok :) na porawę humoru - pewnie teraz są wyprzedaże - może warto pobuszować po sklepach ? :P krejzolku --- a ten kolega to tylko kolega? :) żabka--- ja też myślę o zmianie fryzurki - trochę jedank mam opory - ju znidługo jest wesele mojej siostry i obawaim się, że jeśli pójdę na całość (a taką mam ochotę - totalana zmiana) to może to się dl amnie źle skończyć :) zwłaszcza, że mam być świadkiem na jej ślubie i nie ukryję się gdzieś w tłumie (niestety:))

przepraszam Fitness, F mi wcięlo ps. piszę to chyba 3 raz, ale mi posta nie publikuje :)

katka--->wiesz, ja to jestem taką babą, co to myśli o wszystkich tylko nie o sobie. I na tych wyprzedażach to też widzę masę rzeczy dla calej rodziny, dla siostry, mamy, braci, dzieciaków. Chętnie bym to wszystko kupiła, ale nie mam możliwości żeby to przeslać do Polski. Ceny na poczcie są olbrzymie. Ostatnio za paczkę 3,5 kg chcieli mnie skasować 35 funtów:( A ja do Polski też się nie wybieram. Chyba dopiero w grudniu. Więc mi przykro, że tyle mogłabym im kupić a tu taka głupia bariera:(