Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

ja też dziś allegro przeglądałam. Szukałam jakichś adidasków..nike, albo pumy..ale nie było nic ciekawego. Ja to już zaczynam powoli zapełniać szafe nowymi ciuszkami na jesień-zimę ;)

o i moze jaks kurtalke sobie kupie, podobaja mi sie ze stojka i paskiem,takie z jakimis znaczkami albo porwane lekko:P ale na jesien to chyba grugsza trzeba zakupic

ja mam fajna kurtkę na jesień. Fajny kołnierz, podniesiony do góry oczywiście.. no i wiązana paskiem. świetna :) A wiesz mnie się bardzo podobają kurtki jeansowe na stójce, ale nigdzie nie moge znależć :(

Omcia --> musze kupic sobie jakies spodnie:) tylko nie wiem czy kolejne rurki kupic? mam ochote na jakies ciemne.. :)

ja jak bede kupowac to zakupie rurki,do kozakow i tak lepiej sie na zime wkladaja no a jak pojawiaja sie botki to tez do rurek zreszta do balerinek rez rurki czyli podsumowujac rurki sa the best:)

:) rurki są naaaaaaaaaaaaaaj.... jak założe inne jakies spodnie, źle się czuję...GDzie kupujesz rurki, w jakich sklepach? ja tylko z firmy lee, ale są strasznie drogie bo kosztują 250zł, mam 2 pary, chciałabym teraz ciemne jakieś ale nie mam ochoty wydać 250zł :o a co u Ciebie? jak od 2 dni na diecie...odchudzam się usilnie :D

kobieto ja bym nie dala tyle za spodnie ja w teranowej kupilam sobie za 25 zl z przeceny takie grafitowe swietne i mam takie jeansowe jakby pokropione zlotolem ale mi mama sprala to zlote i tez dalam za nie chyba 50 zl a swietne sa:) ja tez musze sie zaczac odchudzac bo pazdziernik tuz tuz! a jaka dietke stosujesz bo nie doczytalam?

kolezanki zawsze wykręcają oczy że tyle płacę za spodnie... Ale ja lubię się porządnie ubrać! Stosuję diete MŻ czyli Mniej Żarcia :D jem sniadanie, obiad i kolację przed 18. OD 18 nic nie jem :) między śniadaniem a obiadem jem brzoskwinię albo jakiś owoc, i tyle:) efekty już widac...boczki mi się zmniejszyly...

ja chleba tez nie jem:)rzadko bardzo a co do spodni to ja mysle tak po co mam placic 250 jak za 5 razy mniej jestem w stanie sobie znalezc tez cos fajnego,no chyba ze nic nie ma to szaleje:P

u mnie w mieście nie ma terranovej...mam jedną bluzkę stamtąd, i nie jestem z niej za bardzo zadowolona. Rozciągnęła się. ale kiedys kupilam w ner Yorker zółtą bluzkę...o jejku...tak strasznie się rozciągneła.. O! Oma może Ty wiesz co zrobic żeby błyszczyk się tak szybko nie ścierał? przed nałożeniem posmarować pudrem/fluidem czy czym? wiesz coś może o Tym?:)

Slonce mam ten sam problem i na blyszczyk nie ma mocnych chyba,nawet jak moja mama kupuje sobie jakies drozsze i jej podbieram to i tak sie tak samo scieraja dziadostwa:)

Oma --> jeszcze pare postów i 3000 :) więc piszemy. Ja smaruje pudrem sypkim i troszkę widac efekt...

ja sie klade Krejzolku spac bo rano musze sie uczyc od samego ranka bo w niedziele nie bede miala czasu to buziaczki i zebys mogla usnac dzisiaj bo czytalam ze masz jakies problemy a ja jutro Ci tez o mojej bezsennosci powiem co mialam :) buziaki🌼

Dziewczyny! która dziś pobije ze mna 3tys stopkę! Dziewczyny gdzie wszytskie jesteście! :D

Płatuś ❤️ podbijemy 3tys wpis :D szybko poszlo. ja dzis nie miaalm ochoty nigdzie wyruszac. chcialam posiedziec w domu, niedlugo spadam do lozeczka posluchac muzyczki :)

Krejzol :D co za stopka!!! genialna!!! :D:D:D ale się uśmiałem :) byłem z kolegą na piwku dziś. Ale już przestaję pic. Maciuś mi rośnie. Rozumiem, że po ślubie może urosnąć, ale przed....absolutnie nie ma mowy... :)

Płatek ---> kiedyś komuś powiedziałeś - kochanego ciałka nigdy za wiele. Ja np. lubię facetó misiaków. Żeby móc się do kogo przytulić :)

pozwolę sobie na parę słów. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ To będzie 3000 wpis. Dziekuję Wam, że zaakceptowaliście ten topic i że go ciągle poszerzamy , jestem dumna z Was! 😘 Cieszę się, że jesteście PRAWDZIWĄ PACZKĄ ZNAJOMYCH :) oby tak więcej !! :):) 🌻❤️🌻❤️🌻❤️

Krejzol : To Ty jesteś Tu Panią Prezesową, więc my powinniśmy Ci podziękowac ;) brzdącu mały Vilijka : Pamietam że kiedyś tam się fajnie pisało tutaj :) Do reszty: DZiewczyny trzymajcie się 🌻 dobranoc

Vilija --> nic ni mowilas!!! a czekaj...jednak wybralas wyjazd za granice, co na to TWoj partner? Płatek 🖐️

VIlija --> wszytskiego dobrego na nowej drodze życia 😘 życze Ci wszytskiego najlepszego! Pracujesz, mieszkasz gdzie? coś wynajmujesz? sama jesteś?

Gość Kasia*81
hej, Widze, ze wasz topic odnosi sukcesy, chetnie bym sie przylaczyla do Was, ale nie wiem czy mnie tu chcecie ;-( W kazdym razie brawo dla wszystkich za zaangazowanie.