Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaŁa_syrenka_18

schizy....

Polecane posty

Gość MaŁa_syrenka_18

hej, ciagle sie przejmuje... biore tabsy od niedawna i caly czas gdy kocham sie zchlopakiem mam watpliwosci co do tego czy jestem w ciazy czy nein...:( ehhh to jest masakra.. truc sie i nie miec pewnosci... a co wy myslicie.. czy jezeli chlopak wtryska sie we mnie to moge byc w ciazy?:>

Gość tabsy nie dają 100
zabezpieczenia...były tu nawet topiki o kobietach biorących tabsy które wpadły

Gość MaŁa_syrenka_18
o kurcze... ale wpadly stosujac tabletke dobrze??:> to znaczy nie lekcewazac wymiotow itp.. i takie ktore nigdy nie zapomnialy?? bo wiecie... ja biore co do minuty niemalze i nie mialam nigdy biegunki itp... jedyna wada to to ze dosta;la m okres pod wieczor a tabs wzielam rano.. a tak to nic.. noi nie mam zadnych objawow brania tabsow:( a zawsze myslalam ze chociaz bole jakies beda

Gość Mewunia
Tak to jest z tymi tabletkami, ja już nie biorę, ale jak brałam to byłam w ciągłym stresie. Ciągle je liczyłam czy nie mam za dużo, bo to by znaczyło że jakiejś nie wzięłam, do tego rano jak się obudziłam to starałam się sobie przypomnieć czy wieczorem wziełam tabletkę, a wieczorem czy to już pora ją wziąść....Masakra.. do tego parę razy zapomniałam łyknąć, i potem aż do następnego okresu stresik...

Gość MaŁa_syrenka_18
no:/ masakra to jest wszytsko:/ a powiedz mi czy pozwalalas swojemu chlopakowi konczyc "w"??

Gość tabsy nie dają 100
brały dobrze...nie zapomniały żadnej wziąć,nie wymiotowały,nie miały biegunki....bo wiesz tabsy chronią w 99,9%....to one się znalazły właśnie w tym 0,1%....

Gość Mewunia
Jak brałam tabletki to zwsze kochaliśmy sie do końca we mnie. A co do skuteczności tabletek to nie mogę narzekać, mimo tych wszystkich obaw i mimo że parę razy wziełam tabletkę rano bo zapomniałam wieczorem, to przez cały okres łykania pigułek nic nieplanowanego się nie wydarzyło;-) a dodam że brałam długo bo kilka lat.

Gość Mewunia
Moja koleżanka bardzo chciała mieć dziecko i przestała brać tabletki, i jak zaszła w ciąże to powiedziała wszystkim że znalazła się w tym 0,1 % , hehe kłamczuszka

Gość tabsy nie dają 100
tylko te z forum co wpadły nie były zadowolone...powody materialne,inne nie były już młode (po 30-stce)....a innym to zupełnie pokrzyżowało zycie

Gość ihungbubuygbfkgnli
Co Ty opowiadasz po 30 tce to osoby niemłode? To 40tki to juz staruszki, co???!!! Kolejna siksa gadająca totalne bzdury!

Gość tabsy nie dają 100
nie jestem siksą...ale uważam ze kobieta pod 40 jest za stara na rodzenie dzieci....

Gość ihungbubuygbfkgnli
Masz prawo tak myśleć, że nie powinny, ale nie mów, że nie są to osoby młode!!!

Gość tabsy nie dają 100
może źle się wyraziłam....po 30 to oczywiście młode jeszcze...ale na rodzenie dzieci to według mnie za stare....wogóle takie pod 40-stke

Gość ihungbubuygbfkgnli
Może inaczej:-) Ginelologia przyjmuje, że kobiety po 35 roku życia moga już mieć zwiększone ryzyko związane z ciążą. Czasem mamy do czynienia z wpadką... Czasem kobieta przez wiele lat się stara i nagle w wielu np 36lat się udaje. Trudno jej odmówić prawa do macieżyństwa:-) Myslę, że brak dziecka dla kobiety, która bardzo tego pragnie to straszna rzecz:-( Trudno jest cos wtedy komuś radzić czy pouczać.

Gość maloletni tępak
Moja mama urodzila drugie dziecko majac 38lat:) wiecie jaki to skarb w rodzinie:) a ile radosci daje taki mały bobas:) I powiem wam ze jak bede chciala miec drugie albo trzecie dziecko to wlasnie w takim samym wieku jak moja mama:) bo to cos wspanialego!!!!