Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizza fan

WROCŁAW - dobra pizzeria- w poblizu gal. dominkanskiej i rynku !!

Polecane posty

Gość pizza fan

najlepiej zeby bylo w miare tanio i cieńkie ciasto... proszę o radę :)

Kawałek od rynku jest pizzeria da grasso. mniamniusna! ogromna,tania i cienkie ciasto:) Dojedziesz tam N (to jest na ul. wyszynskiego)

Gość Skoro pytasz o to na forum
Pizzerii masz w rynku jak nasrał :O , no choćby Dominium Pizza. Ale nie licz na to, że w samym centrum miasta dostaniesz pizze za pół darmo. 🖐️

Gość pizza fan
da grasso mam u siebie w mieście i jakos w ogóle mi ona nie smakuje, moze tu robią inną ale u nas jest wielka i gruuba..

Gość pizza hut
tylko pizza hut

Gość żoanna z żurawiny
Pizzeria Bravo - malutka, w rejonie SDH Astra (od rynku jedziesz tramwajem w kierunku Leśnicy, ale tylko jakieś 5-6 przystanków). Pizzę mają pychotka, ceny przystepne, a jak Ci za daleko, to możesz zamówić dowóz na miejsce.

Gość Haneczka99
Najlepsza pizzeria- Party Pizza ;) Do lokalu chodzimy rzadko, częściej po prostu zamawiamy pizzę na partypizza.pl/pizzeria/wroclaw-ul-poboznego i przywożą nam ją do domu ;]

Gość Haneczka99
Najlepsza pizzeria- Party Pizza oczko.gif Do lokalu chodzimy rzadko, częściej po prostu zamawiamy pizzę na www.partypizza.pl/pizzeria/wroclaw-ul-poboznego i przywożą nam ją do domu ;]

Gość konradmaj010
Ja polecam Pizza Station, maja kilka lokali we Wrocławiu i na pewno znajdziesz któryś blisko siebie - http://www.pizzastation.pl/

Gość Dagmara_aa
Dawno nie jadlam nic dobrego na miescie, ale skusilam się na kuchnie wloska, konkretnie szukalam dobrej pizzeri we Wroclawiu i natrafilam na http://pizzalovepane.pl/ Może nie tak blisko,ale i nie daleko, ale fajne maja menu, praktycznie na kazda kieszeń,

Gość ElGandi
Polecam do sprawdzenia nową pizzerię Street Pizza mają niepowtarzalny smak ciasta i są w centrum miasta, niedawno dodali stronę internetową http://streetpizza.wroclaw.pl/

Gość gość
wolę jeść pizze w swoim domowym zaciszu niż w pizzerii, a jak już jem to z Party Pizza. Najlepiej mi smakuje i dają dużo składników

Gość gość
ja tam wole zjesc pierogi,

Gość chenryka
ja zamawiam czasem z party pizza z pobożnego, bardzo spoko pizza i szybki dowóz do domu (bo ja z dostawą biorę)

Gość Mami123
Ja lubię pizzę z Gusto, fajny lokal, dla urozmaicenia czasem jadam tam makarony, jest w czym wybierać

Gość gość
Wole na Jedności Narodowej Gusto, moja ulubiona z podwójnym serem

Gość Marrygość
Jak Wrocław to Pizza Gusto <3 Od kiedy pamiętam jest smaczna a teraz weszły bardziej włoskie odsłony i też rewelacja. :) Spróbujcie bo naprawdę warto. Jest też opcja dla leniwych :P czyli www.gustopizza.pl/

Gość ZłoteOko
Moim zdaniem rozsądne ceny i dobra pizza jest w Party Pizza, ja to miejsce bardzo lubię również ze względu na smaczne sosy do pizzy i zawsze świeże składniki.

Gość flynn
Ja też ostatnio zmówiłem na dowóz w Party Pizza (pierwszy raz) i byłem bardzo mile zaskoczony. Pizza świetna, dużo wszystkiego na niej, no i dobre cenny.

Gość Samantaa34
Pizza wykonana na świeżo jest dużo lepsza niż taka odmrażana i nie ma co do tego wątpliwości. Osobiście, bardzo lubie pizze z Party Pizza we Wrocławiu. Na pewno jej smaku nie zamieniłabym na jakąś odmrażaną pizze.

Gość gość
Na Jedności Narodowej 77 we Wrocławiu jest fajna pizzeria Gusto, mają nawet swoją stronę internetową, możesz sprawdzić www.GustoPizza.pl