Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2007 :( traci sierść kępkami weterynarz powiedział ze wpływ może mieć kastracja (rak jąder) i utrata hormonów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa potwora Napisano Lipiec 2, 2007 Na Twoje ręce składam wyrazy współczucia dla psa. :( Może mu odrośnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli nie dajesz mu suchej Napisano Lipiec 2, 2007 karmy tylko jakieś normalne żarełko, to dodawaj mu do każdej miski łyżkę oliwy z oliwek. Zobaczysz jak szybko stan sierści się poprawi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczkowa potwora Napisano Lipiec 2, 2007 To może podawaj też witaminę A+E? Mnie na włosy pomogła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2007 nie je suchej karmy :O może to wiek? ma 15 lat, taki kundel zwyczajny... ale bardzo kochany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pesymista od niedawna Napisano Lipiec 2, 2007 haha, kocham zwierzęta, ale kogo to obcho, że daine hund łysieje?? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Bardzo mi przykro z powodu psa.Weterynarz wie,co mówi,ale może jest przebiałczony?Moja suczka tak miała kiedyś..... ♥♪♫ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amsti 0 Napisano Lipiec 2, 2007 daj mu to http://animalia.pl/produkt.php?kat=59&id=3273 3 buteleczki i powinno być ok,oprócz tego oliwa z oliwek i siemie lniane do miski z jedzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli nie dajesz mu suchej Napisano Lipiec 2, 2007 wiek nie ma tu nic do rzeczy. Spróbuj z tą oliwą - wypróbowane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjnm 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Lusi a moze to bylo od tego raka i moze mu przestanie ta sierść wylazić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2007 dzięki kochani :) jest taki słodki... może faktycznie z tą oliwką spróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest wesolo Napisano Lipiec 2, 2007 na pewno ukazuja mu sie duchy ... jest tu taki topik 'czy dziecko moze widziec ducha' tam ci wszystko wytlumacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest wesoło jaki ty głupi Napisano Lipiec 3, 2007 :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potok myśli Napisano Lipiec 3, 2007 mój tez łysiał najlepiej idź do weterynarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 3, 2007 już byłam u weterynarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakiernik z Chartumu Napisano Lipiec 3, 2007 15 lat? To pora już się żegnać, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 3, 2007 :( kundle żyją dłuzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kim ona jest 0 Napisano Lipiec 3, 2007 a moja sunia ma nowotwor :( w przyszłym tygodniu bedzie miała operacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach