Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Co myslicie o imieniu Liliana lub Milena dla diewczynki?

Polecane posty

Milena mi sie nie podoba...znam jedną i jest taką pustą blondynką...ale za to Liliana śliczne...jak kwiatek:) Buziaczki dla Ciebie Bebe_30:)

Ja mam na imię Liliana, w w szkole siedziałam z Mileną.. :) Taki śmieszny zbieg okoliczności. Imię wybrał mi tata i tylko poinformował o tym mamę. Potem mieli dylemat czy nazwać mnie Liliana czy Lilianna. Zdecydowali, że Liliana, bo krócej, wygodniej itp. Czasem zdarzają się pomyłki i piszą mnie przez dwa \"n\". Zdrobnienia to Lila, Lilka, Liluś, Lileczka, Lilcia....

Gość monti
liliana jest śliczne ja tak chciałam nazwać swoją pocieche nim okazało sie że będzie to chłopczyk:) pozatym ślicznie sie skraca lila, lilka itd:)

Gość Asia_be
LiliaNa bardzo ładne imię :). Choiaż przyzanm, że częściej spotykam się z LiliaNNą. Można pieknie zdrabniać :) - Lilia, Lila :). Osobiście niezmiennie od wielu lat uwielbiam imię Amelka :). Ostatnio również Wiola zaczeło mi się podobać :). A może :) Amelia Ada Olga Blanka Nadia Inez Julianna Kasandra Laura Lilianna Marcelina Martyna Nikola Paula Wiola