Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak często się masturbujecie?

Polecane posty

Gość juken przeciez ty też
nie miałeś baby:O

Gość Nigdy nie pierdziałem 23
od nadmiaru gazów moje duspko wygląda jak rufa frachtowca :P

Gość chicago
Ten uśmiech na końcu oznacza, że jestem szczęśliwy z tego jak jest imi już nie brakuje masturbacji.

chciał bym choć raz uwolnić ten gaz :classic_cool:

Gość chicago
To, że kobieta masturbuje się częściej to nie jest naukowe stwierdzenie, wszystko zależy od danej osoby, a statystyk chyba nie robimy

zgłoszę swoją kandydaturę w Singapurskim konkursie na najdłuższy pierd :P

To w takim razie desko nie rozumiem czemu nie chciałaś uprawiac seksu ze swoim bojfriendem. chicago no to czym sie rozni ten twoj obecny stan od tego jak pół roku się nie masturbowałeś? przecież żeby się nie masturbować aż pół roku to też musiałeś być opanowany mniej więcej jak dziś a jednak z jakiegoś powodu znów to wtedy zrobiłeś jak mówisz. Ja czasem nie robie tego pare tygodni i jesli nie ma zadnych podniecajacych boźdżców to bez problemu wytrzymuje ale jak sie czyms podniece to czuje ze nawet niezdrowo byloby sie nie zmasturbowac.

Gość decha idz sie zmasturboj
a nie pisz o tym publicznie, to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu rozmowy-slyszysz?

--->Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Tym się różni, że kiedyś jak nie musiałem to nie robiłem a jak czułem potrzebę to nie hamowałem się i dawałem upust napięciu. Teraz natomiast nawet jak czuję potrzebę to nie muszę tego robić bo nie chcę. Ostatnio wieczorem jak się uczyłem coś mnie tknęło, ale myślę sobie zrobie to zejdzie ze mnie energia i po nauce, nie ma sensu i przeszło :) czasami lepiej iść na rower niż to zrobić. Zdrowiej i przyjemniej, naprawdę polecam.

--->Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Tym się różni, że kiedyś jak nie musiałem to nie robiłem a jak czułem potrzebę to nie hamowałem się i dawałem upust napięciu. Teraz natomiast nawet jak czuję potrzebę to nie muszę tego robić bo nie chcę. Ostatnio wieczorem jak się uczyłem coś mnie tknęło, ale myślę sobie zrobie to zejdzie ze mnie energia i po nauce, nie ma sensu i przeszło :) czasami lepiej iść na rower niż to zrobić. Zdrowiej i przyjemniej, naprawdę polecam.

Skoro forum erotyczne nie jest odpowiednim miejscem, to gdzie mam o tym dyskutować- na kulinarnym?:O Kuźwa, jacy Wy jesteście przewrażliwieni... O szczaniu i sraniu na siebie to można pisać, tak samo jak porady co zrobić, żeby w dupę głębiej weszło, ale jak się tylko napisze coś o masturbacji, to jest kryzys:O Żądam równouprawnienia stooleyi oraz zawziętych masturbatorów!!!!😠 :D

Skoro forum erotyczne nie jest odpowiednim miejscem, to gdzie mam o tym dyskutować- na kulinarnym?:O Kuźwa, jacy Wy jesteście przewrażliwieni... O szczaniu i sraniu na siebie to można pisać, tak samo jak porady co zrobić, żeby w dupę głębiej weszło, ale jak się tylko napisze coś o masturbacji, to jest kryzys:O Żądam równouprawnienia stooleyi oraz zawziętych masturbatorów!!!!😠 :D

a czy przypadkiem nie wyczulas nutki ironi ze szczypta sarkazmu w tym co napisalam?

rózaniec bys odmowila a nie sie masturbowala

decha, a tak z czystej ciekawosci co Ty z tego masz na dłużsą metę, ze sie gnieciesz po łechtaczce nawet 6 razy dziennie? :P

Gość andy65
ja lubie tez czsto