Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileczka2000000000000000007

auto szkola

Polecane posty

Miałam dzis jazde...gosciu jakis nabuzowany bez humoru zero gadki podczas jazdy,ponoc mial dzis jakas stluczke ...zrownal mnie z ziemia dzisiaj ...jest to jedna z moich ostatnich jazd ale to nie znaczy ze w ciagu 30 godzin zrobia ze mna mistrza kierownicy...krzyczal burczal cos pod nosem raz mnie nawet szarpnal jak mi auto zgaslo na swiatlach i chcialam je odpalic szarpnal mnie za reke i mowi jedz jak nie pracowal silnik;/ to nie moja wina ze nie umiem jezdzic:( jazdy mialam raz na 3 tygodnie i to jeszcze nie zawsze PAN raczyl przyjechac...ani zadzwonic ze go nie bedzie... zle mi ryczec mi sie chce...:(

dokladnie tak jak mowisz...jedziesz sam zaczynasz bardziej myslec rozgladac sie wokolo....ale po co te nerwy dzis po co to denerwowanie siebie i mnie...ma prawo mi do cholery zgasnac samochod to nie jest jakies przestepstwo!! w ciagu tych wsyztskich jazd bylam 1 raz na gorce...a dzis pare razy zgaslo mi auto na gorce to myslalam ze zaraz mi wpierdole przepraszam za wyrazenie... mam dosc tej jazdy i tego glupiego dupka;/

Gość to normalne przeciez
tak tak ja wlasnie od dwóch tygodni jestem szczesliwa posiadaczka plastiku i dzis np. porysowalam niemilosiernie zderzak dalej nieugieta cala zdenerwowana jechalam i nie przepuscilam pieszych a na koniec nadpalilam sprzeglo pod niemilosiernie wielka górke z wybojami, no i chyba mam dosc wrazen na dzis i nie wiem czy nie na zawsze, pozniej postanowilam jezdzic juz tylko 30-40 na godzine to znow spojerzenia innych kierowców mnie peszyly, to nie takie proszte byc kierowca, ale cóz wszystkiego trzeba sie nauczyc tylko nie wiem co na to moje auto