Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany

4tyg plamienia

Polecane posty

Gość rany

mam pytanko biore tabletki od roku ostatnio wziełam dwa opakowania pokoleji i tu mam pytanko otóz wystopiło umnie plamienie ale to plamienie trwa jaz 4 tydzień zastanawiam sie czy to normalne i czy wam sie tak zdarzyło wczesniej? pytałam sie lekarza ginekologa ale wydawalo mi sie ze niewie o co mi chodzi. kurcze niemam czasu isc do swojego ginka a szkoda niby sie uspokojłam ale jednakb

Gość klara m.
4 tygodnie plamienia to napewno nie jest normalne-to po pierwsze, a po drugie jeśli lekarz nie wie o co chodzi pacjentowi-ZMIEŃ LEKARZA

Gość rany
chodzi o to ze to niejest moj lekarz do którego zawsze chodziłam jestem na wyjezdzie i tylko on jest w okolicy

Gość pewnie przedawkowałaś hormony
nie robiąc przerwy i tak zareagował twój organizm. I teraz zamiast braku miesiączki na wakacje - plamisz bez przerwy. Jak widzisz, nie warto było...

Gość klara m.
no naprawde ale nie wiem co mam ci doradzic kurcze, skoro jestes na wyjezdzie, moze masz mozliwosc zatelefonowania do swojego lekarza, moze by ci cos powiedział, albo moze skierował po jakies leki bez recepty, wiesz co nawet plamienia osłabiaja w jakims stopniu organizm, wkońcu trocge tej krwi ubywa. Nie wiem co mam ci powiedziec...