Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLUSEK

Częste problemy z gardłem, ciagły katar !

Polecane posty

Gość KLUSEK

Witam.Od dłuższego czasu mam problem z drogami oddechowymi i niemijającym katarem. Wprawdzie ostatnio wykryłem GRONKOWCA ZŁOCISTEGO w gardle i nosie, ale miną już miesiąc od czasu skonczenia kuracji AUTOSZCZEPIONKĄ i niby problem na jakiś czas ucichł... W niedawnym czasie miałem jednak straszny kaszel, katar i ból gardła, zazyłem antybiotyk i było wpożo, ale kilka dni temu zacząłem mieć problemy z przełykaniem... niby gardło mnie nie boli lecz mam wrażenie jakby ten "dzyndzelek " po środku był skierowany bardziej w prawą stronę i faktycznie mam problem z przełykaniem po prawej stronie. Powrócił też problem kataru... mam go ok. już roku i podejrzewam alergię ale nic pewnego. Może wy również mieliście takie problemy ... byc moze to problemy zwiazane z wiekiem dojrzewania... Mam dopiero 16 lat. Moze macie jakies skuteczne sposoby. Serdeczne dzieki za każdą pomoc. Pozdrawiam.

Gość martatym
Ogólnie jestem zdania, że warto sobie różne modele inhalatorów sprawdzić, bo to jednak dość indywidualna sprawa. Zanim ja trafiłem na Pro Sanity który mi się rzeczywiście sprawdza, jest dla mnie optymalny to chyba miałem wcześniej 3 różne...Ten od Sanity jest dobry bo sprawnie podaje lek, cała inhalacja nie trwa długo, a jest rzeczywiście efektywna, nie ma strat leku.