Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanilia 1981.01.01

Gra z Torrenty ...PLIS pomózcie

Polecane posty

Gość Wanilia 1981.01.01

Witam ,zaczne od tego ze sciagam gre Kunguska Tajne Akta juz mam dosc bo za pierszym razem nie sciagałam jednej aplikacji i sciaganie poszło sie jeb...c a teraz sciagłam jeszcze raz (kilka godz.) i woła o płyte DVD!!! a ja ja sciagłam ..wiem ze moze to nie tu o taki temat ale na torrenty moge zapomniec o pomoc nikt tam nie zagląda !ostatni gosc był w maju wiec...jestem zmuszona prosic was tu o rade ,pytam co mam teraz zrobic moze ktos z was miał tak ,odrazu pisze ,bo moze ktos powie kup sobie nie stac mnie cena tej płyty 70 zł a sciagałam juz dwa razy komp. az sie grzał i co mam z tego inni sciagaja i graja ja to mam pecha poratujcie mie .Błagam!!!!!!

Gość agawa kwitnaca
jak pisalam w poprzednim poscie, sciagnij cracka i tyle. A z reszta jak sciagalas z torrentow to powinien byc juz na miejscu(tzn w katalogu)

Gość Wanilia 1981.01.01
WŁASNIE MAM CRACA i co jak woła płyte dziwne troche ale co sama nie dam rady a jak widac nikt tu nie wie o grach a taka fajna i ciul

Gość Wanilia 1981.01.01
ty ja jestem poczatkujaca mam prozbe napisz mi co i jak bede wdzieczna mąz powiedział ze nie pomoze mi a sama nie wiem jak niech sie wypcha swoja droga ...plis pomóz mi widze ze wiesz o co chodzi ale jaj mam craca i co maz to robił powiedział ze nie wie o co biega ale mu nie wierze