Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

DO WŁADYSŁAWOWA - pomocy!!!!!11

Polecane posty

Znacie moze jakies tanie miejsce noclegowe we Władysławowie?? Chciałabym się wybrac na najbliższy weekend ale nie moge znalezc nic ponizej 35 zł, a zależaloby mi by cena była jak najniższa. Mysliscie ze jest możliwość zeby cos znalezc poniezj tej ceny??

Gość zA DARMO
pOLECAM KARTON POD MOSTEM

Gość napewno
napewno cos znajdziesz, mozesz jechać w ciemno-bez obaw

Nie chce jechac w ciemno - jesli potem okaze sie ze nie ma nic wolnego ,a jesli sa to drogo, to bez sensu w ogole sie wybierac....

moglby ktos pomoc?? moze znacie jakies miejsca gdzie mozna byloby spedzic we wladyslawowie weekend??

Gość napewno
na bank znajdziesz cos wolnego! ja w zeszłym roku rezerwowałam noclegi pare m-cy wcześniej i okazały sie do bani, więc poszukałam na miejscu czegos innego i znalazłam! Na dodatek o 10 zł.taniej, ale niestety adresu nie pamiętam:( ale spokojnie w ciemno mozesz ruszać:)

Gość napewno
ja w zeszłym roku, w sierpniu za nocleg płaciłam 25 zł., jesli o ceny noclegów pytasz:) jesli ogólnie, to wcale nie jest tak drogo jak wszyscy mówią, powiedziałabym raczej,że normalne, np. na deptaku w knajpce zjesz obiad za ok. 10-12 zł., piwo ok.5 zł

Gość napewno
nie ma sprawy:) udanego pobytu:) i jak juz będziesz we wŁadysławowie, to koniecznie odwiedź Dębki ( jakieś 20 km. od Władka) piękna plaża:) pozdrawiam:)

Gość córka faraona
wysiadasz z pociągu i zaczepiaja cie ludzie z pytaniem, czy nie potrzebujesz noclegu zaczyna sie tak od połowy czerwca przez cały sezon miałam namiary na fajny pensjonacik, tani, z super jedzeniem ale nie pamiętam w kazdym bądź razie jest blisko stacji ale m-sce na nocleg naprawdę znajdziesz ja tam chwile pracowałam w sezonie i wiem co mówię;) ludzie zabiegają o zwykłych klientów bo bogacze zatrzymują się w hotelach albo bliżej 3miasta

Gość Inglott
Zajrzyj na Allegro, wpisz w wyszukiwarce Władysławowo i wyskoczy duzo ofert.