Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocni bedziecie

mam 5 rodzai perfum.Pomózciew ocenach.

Polecane posty

Gość pomocni bedziecie

Tu napewno was jest więcej więc zamiast gadac o tymze ktos zrobił własnie kupe,pogadajmy o perfumie bo nie wiem co wybierac i przy czym zostawac juz na lata. 1.Rush 1 mocny na zimę.Bardzo mi pasuje. 2.Rush Guci 2 .Delikatny i tez mi odpowiada nacodzień. 3jednak poszłam do rozlewni i oszalałam.Tzn Cindy Crowford Black.Taki delikatny pudrowy jakby, taki zapach czystej uumytej mydłem skóry. 4. Amor amor mi tez pasuje.Słodki delikatny, ale i amor amore fresf w sumie tez cos ma co mi podpasowało ale go nie kupiłam 5.No i kupiłam Persille presley Indiana Summer.ztez taki słodko delikatny wydawał mi sie.Co wy o nich myslicie o ile znacie te zapachy? 6.jeszcze kupiłam Ralpf...Lauren Ralph.Niby seksowny taki słodki.owszem jest OK.Ale jakos nie uwodzi mnie ten zapach tak jak rush1 czy 2. Czy umiecie mi pomóc w wyborze zapachu dla siebie? Escady sa piękne ale tak słodko poziomkowotruskawkowe ze nie wiem czy by mnie nie zmuliły.Nie kupiłam żadnego. Lubie Noe ale jakos nie trzymała sie na mojej skórze na tyle by ją kupić(miałam podróbki kiedystylko). Powiedzcie prosze co mi pasuje.Akła gijo jako nie pasowało mi......w sumie ostra Lempicka cos miała co mnie poruszyło. Nie wiem cz zostane na długo przy Rlf, narazie go uzywał 1 dzień i jak pisałam nie chwyta za serce.Zobacze potem cindy Black i ta presley Indiana summer. Te własnie kupiłam i bede analizowac.Pomozecie w waszych ocenach?

Gość łeee za słodkie

Gość a teraz jasno i wyraznie
o co konkretnie pytasz? :o

Gość pomocni bedziecie
pytam o moje perfumy jak wam sie widza i czy pasują mi.Znacie mój gust .Pisałam ze 5 aleja mi podoba sie, mex żółty, Gucii rush 1 i 2. Escada wydaje mi sie i euforia zbyt słodko poziomkowa.lempicka ma cos ci pasowało ale nie kupiłam. Ptam o wasze spostrzezenia o ile znacie te zapachy. Co myslicie o Presley bo kupiłam Idiana summer.taki wydaje mi sie delikatny pudrowy swiezy jak czyste ciało.Myslicie ze bedzie mi pasował? No i ten ralph który tez własnie kupiłam i go dzis mam 1 dzień. Pewnie odejde od tego zapchu na rzecz innego bo jakos nie wpływa specjalnie na mnie tak jak te rush1,2, czy 5 aleja. Aha ii musze powiedziec ze tez mam amore amore.taki niby słodki a delikatny ale nie tak mdły i słodki jak te escady.Czy tez tak uwazacie? A moze escady i lemicką spróbowac?co myslicie?

Gość a teraz jasno i wyraznie
to jeszcze raz: czy naprawde uwazasz, ze ktos bedzie wiedzial LEPIEJ OD CIEBIE z ktorym zapachem bedziesz sie najlepiej czula?

Gość pomocni bedziecie
no tak byłam w rozlewni bo zanim kupiłabym te za 170 zł to musze popróbowac, poszukac swój zapach. Nie, ja wiem ze nie pomozecie mi w wyborze zapachu.No ale swoje opinie mozecie wyrazic.Po moim opisie moze któras z was bedie wiedziała jaki zapach lubie czy bardziej jestem ukierunkowana na duszące, czy korzennie, czy ostrosłodkie, czy pudrowe, czy delikatnie słodkie., czy ożeżwiające czy owocowe,czy ogórkowo melonowe.... Wymieniłam wam jakie lubie moze ktos pomoze?

Gość wróżka Aida
Ralph jest faktycznie zimny i męczący.Co do Indiana Summer....jakos tez mnie drazni jak go długo czuję Cindy Black- jest nieco lepszy od pozostałych, jednak także mało słodki.

Gość Prescillla
Indiana summer jest cos na wzór mydła pudrowego w ustach.Nie do końca fajny , taki zapach namydlonego ciała

Gość viola_2
escada magnetism jest suuuupeeerrrr

Gość wejdx sobie na
wizaz i tam do każdego z tych zapachów znajdziesz po 200 opinni... i nie zaśmiecaj takimi durnymi topikami forum...

Ale ty kupiłaś w oryginalnej perfumerii czy w rozlewni, gdzie sprzedają \"wersje zbliżone\"? Bo tak naprawdę oryginał może się różnić od tych imitacji..... Osobiście, to ostatnio Carolina Herrera 212, ale to mój gust:)

--> Laura Diaz ja mam C.H. 212 Splash Bardzo bardzo ładne :-) Nie widziałam ich w Sephorze ostatnio, sezonowe.. Ale nie wiesz, czy wrócą? Albo gdzie teraz można je dostać? (nie ufam w tym względzie allegro zbyt mocno)

Gość wybierz ten który
nie był testowany na zwierzętach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość utopia kopia
polecam ck in2u

Gość dlldldldldld
Mex, indiana summer, Persille, Cindy Crowford - dla nie to nie ta półka. W przeciwieństwie do mnóstwa innych rzeczy, ma perfumy trzeba jednak swoje wydać. Perfumy o zapachu mydła? no daj spokój. Poza tym to też kwestia trwałości. Owszem, Gucci (wolę woman), owsze Ralph Lauren (wolę romance). Ale całą reszta - nie.