Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozjechana

lepsza jest szeroka czy plytka

Polecane posty

Gość rozjechana

czy naprawde ma znaczenie dla was ze dziewczyna jest szeroka? przeciez po dziecku tez c.pka robi sie szersza chyba wazniejsze zeby byla plytka

Płytak A jaka to przyjemność kiedy nie można wejść całym członkiem. Jak ta przyjemność mieć świadomość że kobiecie sprawiasz ból biorąc ją mocno od tyłu. Zdecydowanie jak miałbym wybierać to wybrałbym normalną , ale napewno nie płytką.

Gość szerokie są fajne
masz więcej możliwości łatwoej zacząć bo dziewczyna nie musi być mocno podniecona i mniej sznas na bolesne stosunki, otarcia poza tym można dłużej sie kochać Miałem luxne i ciasne i osobiście wolę te szersze

Gość rozjechana
bo kolega mi mowil ze tylko na poczatku czuje ze jestem szersza niz inne a po kilku pchnieciach te waskie i tak sa tak samo szerokie po prostu mi zawsze wlozy 3 palce, a im dopiero po kilku minutach

Gość tylko trzy palce
to i tak mało ja swojej od trzech zaczynam a jak zaczyna dochodzić to cała dłoń wchodzi jak w masło. To raczej kwestia elastyczności Jedne sa bardziej rozciągliwe inne mniej Tak czy inaczej każda pochwa jest podobnych wymiarów i ma 10-11 cm szerokości

Gość rozjechana
kiedys jak mialam 20 lat bylam waska teraz jestem piec lat starsza i sporo szersza, ale nie wierze ze od sexu, a moze zrobic sobie z miesiac, dwa przerwy i sie zmniejszy? ktoras probowala czy to dziala? a do was faceci - czy szerokosc naprawde ma znaczenie?

Nie przesadzajmy Najbardziej szerszych otworkow boja się faceci z małymi członkami, i nalgowi onaniści którzy sa przyzwyczajeni to silnych bodźców. Dla normalnego faceta nie ma to większego znaczenia. A czasami naprawde jest nawet lepiej. Moja żonka tez do ciasnych nie nalezy , szczegolnie po porodzie a seks z nia jest super, nawet dużo lepszy niz kiedyś.

Gość rozjechana
Z tymi trzema palcami mnie nie zrozumieliście. Może mi włożyć trzy palce obok członka i dwóch wibratorów :)

Gość Miałem kiedyś
dziewczynę która miała bardzo wąską cipkę Wydawało mi się że będzie super, ale szybko się rozczarowałem. Były ciągłe problemy z wejściem, ona musiała być maksymalnie podniecona żeby jej nie bolało. Mój członek tez musiał być w silnym wzwodzie bo inaczej się uginał,. Nie wspomnę już o optarciach i bólach po ostrzejszym bzykanku. Teraz mam inną z normalną szeroką pochwą i jest mi super. A jak czasem w gumce nie mogę dojść to dochodzę jej w ustach a czasem w tyłeczku Moje spostrzezenia sa takie że Leosza nawet bardzo rozepchana cipka od zbyt wąskiej

Gość płytkarz z Grójca
najlepsza jest płytka z Opoczna dobrze się kładzie i fuga ładnie wygląda

Gość rozjechana
zreszta chyba kazda c.pka po latach sexu sie rozepcha ale masz racje "waskie" kolezanki narzekaja ze faceci szybko koncza w nich a Ci sami we mnie moga sie bzykac duzo dluzej - wiec wieksza przyjemnosc dla mnie

Gość lasiczka
Ale bzdury. Zprzekonujecie, że rozepchane cipska są lepsze od normalnych. Przerośnięte, zwisające jak połcie wołowiny wargi sromowe mniejsze są piękniejsze i "normalniejsze" od... normalnych. Coraz częściej przekonujecie, że jeśli nie nasram na faceta to go nie kocham, a jak nie zjem jego gówna to go nie akceptuję... Walnijcie się w łeb...

Gość podaj szczegóły
ale wy gooooopie jestescie ,ja pitolę

Gość rozjechana
lasiczka za dwa trzy lata tez bedziesz szeroka no chyba ze dalej bedziesz dziewica

O ile sobie przypominam to nikt tu nie napisał że lepsze sa rozepchane niż normalane. Niektórzy tu naspisali ze lepsza szeroka niż zbyt wąska a to duża różnica. I ja tez towierdzę że lepiej jak jest trochę luźno niż miałoby być za ciasno.

Gość lasiczka
Cnotę, że tak powiem straciłam w wieku 18 lat. Teraz mam ponad 30. Seks uprawiam regularnie i jakoś nic mi się nie porozszerzało...

:) Zapominacie o jednym :) Pochwa jest elastyczna i nawet \"szeroka\" umie ładnie objąć penisa. Trzeba tylko ćwiczyć mięśnie Kegla, zwłaszcza po porodzie. Warto ;)

Gość brawo łasiczka

Gość lasiczka
Co prawda ostatnio mi tam wpadł słoik z ogórkami, ale nadal uwazam ze jestem ciasna jak dziewica

Gość lasiczka
🖐️ Czyżbym nadepnęła na odcisk?

Gość rozjechana
ciasna - szerokiej nie zrozumie to tak samo jak z biustem

Gość lasiczka

ok... zarejestrowałam. :) Ja nie mówię, że nie rozumiem. Mnie przeraża wasz zapał w przekonywaniu siebie i innych, że to, co jest, wybacz określenie, \"anomalią\", jest czymś tak fantastycznym, że wręcz to, co \"normalne\" jest beee... Nic nie poradzisz na to, że jesteś \"luźna\", ale dlaczego dowodzisz, że jest to \"lepsze\" od standardu? To tak, jakby kobieta z parkinsonem chciała wszystkich przekonać, że tylko ona jest naprawdę kobieca bo świetnie zaspokaja faceta ręcznie i nawet nie musi się starać, bo jej rączka sama chodzi... A kobiety zdrowe są beznadziejne.

Gość rozjechana
nie wiem czy jest lepsze - to nie ja pisze ale moze wiesz co zrobic by znow byc ciasna? kilka razy uslyszalam ze musialam sie niezle puszczac - to nie jest przyjemne choc ktos mi powiedzial ze to nie zalezy od ilosci partnerow, bo czasami mozna spotkac bardzo waskie dz.wki

Nie mam pojęcia, co zrobić. Nigdy nie miałam takiego problemu. Poprawdzie, nigdy dotąd się nad tym nie zastanawiałam. Dopiero wypowiedzi na tym topiku zwróciły na to moją uwagę.

Gość laski nie pękajcie
Naprwadę so gusta i guściki jedni lubią szerokie pochwy a inni wąskie. Zresztą to naprawdę nie ma aż tak duzego znaczenia. Lepsza kocica z szeroką pochwą niż ciasna kłoda :) Naprawdę nawet najszersza pochwa moze facetowi dac radochę Bo Facet jak jest napalony to się zawsze spuści, a że potrwa to trochę dłużej to tym lepiej. Naprawde jestem facetem i tak naprawde słowa facetwów powinny być dla was ważne

Gość waska
jak sie laska szanuje i nie puszcza na prawo i lewo to jest waska i ciasna

ale macie problem dziewczyna może sama stymulowa cgłebokość