Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynetka

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość novynetka

hej mam ogromny problem boje od 5 miesiecy biore novynette dodatkowo zabezpieczamysie prezerwatywami a teraz okres spoznia mi sie 1 dzien i od tygodnia barz obooli mnie brzuch a od 3 dni mam biegunke czy to moga byc objawy ciazy prosze pomozcie

Gość novynetka
czemu nikt nie chce sie wypowiedziec prosze o wasze opinie

Gość naprawde jak mozna
byc az tak glupim???to po co bierzesz tabletki, skoro sie jeszcze prezerwatywami zabezpieczasz???:o :o :o , tak jestes w ciazy, biegunka to jest pierwszy i glowny objaw.Do ksiazek, a nie do seksu :O

Jak długo takie osoby będą zaśmiecały to forum swoją głupotą? Takie posty to się nadają do przedszkola

Gość novynetka
moze dla Was to glupie ale dla mnie nie chyba po to to forum jest zeby pytac

Gość nie chce nam się udzielać
odpowiedzi na kolejne głupie (nie da się opisać jak bardzo głupie) pytanie :O

Gość novynetka
a mozesz mi wyjasnic czemu moje pytanie jest glupie? ja naprawde sie denerwuje

Gość dziewczyno
to ze okres ci się dzień spóźnia to taka tragedia dla Ciebie? a nie pomyślałaś że może to być spowodowane chorobą. masz biegunkę od 3 dni, idz do lekarza bo sie odwodnisz

Gość bo skoro
bierzesz tabletki i uzywasz prezerwatywy, to jak masz zajsc w ciaze???bierzesz tabletki i niewiesz jak one dzialaja?? szkoda ze na glupote jeszcze nic nie wymyslili:o moglabys tez zaczac je brac:o

Gość novynetka
do lekarza nie wiem czy wiesz z biegunka nie mama szans sie dostac bo to nic powaznego tak mi powiedzieli w przychodni nino bo przeciez strajk wiem ze tabletki zabezpieczaja i po to je biore zeby nie zajsc w ciaze ale jak poczytac to forum to bylo kilka przypqdkow ciazy mimo brania tabletek wiec sie nie dziwcie ze sie denerwuje

Gość novynetka
i przykro mi ze ktos uwaza minie za glupia bo pytam:(

Gość ooooooooooaaaaaaaaa
jak bierzesz tabsy to sie nie boj

Gość novynetka
dziekuje w koncu ktos mnie pocieszyl :)

przesunięcie się @ w trakcie 7 dniowej przerwy jest normalne ja raz dostawałam 4 dnia, raz 5 a raz 6 wiec to nie koniec świata a skoro oprócz tabsów jedziecie na gumkach to powiedz mi jak Ty moglaś w ciąże zajść ? :O logicznie pomyśl a potem mi odpowiedz co do reszty zgadzam sie z poprzedniczkami pytanie głupie a przy biegunce trwającej 3 dni już dawno powinnaś iść do lekarza albo chociaz do apteki po jakieś leki ją zatrzymujące :O :O

Gość a mnie nie dziwi
szpitale strajkują a nie przychodnie wiec nie wymiguj sie strajkiem. W przychodni powiedzieli ci, ze biegunka to nic powaznego? A jesli to salmonella albo wlosnica albo jeszcze cos w tym guscie, to tez nic powaznego? Zatrucie grzybem tez nic powaznego? Do lekarza i to juz, bo skoro bol brzucha i biegunka, to bardzo powazna sprawa. A z ciaza to akurat nic wspolnego nie ma

Gość novynetka
No moze troche glupia jestem, ale musicie mnie zrozumiec, mam 14 lat i raczej w ciazy bym nie chciala byc.No dobra, troche wiecej niz glupia.

spokojnie w ciazy nie powinnas bys;) za to szybko wzbadz sie biegunki zanim zaczniesz nastepna paczke tabsow;) a krwawieniem miedzy tabletkami to nigdy nie wiadomo.... nie przejmuj sie;) nie ma czym;) chyba ze zaniedbaas tabletki a gumeczka pekla.... co nie sadze;p