Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzekajaca niania

ale mam prze***ną prace/tutaj narzekamy!!!!

Polecane posty

Gość narzekajaca niania

Witam wszystkich nieszczesliwie pracujacych..Nie podoba Wam sie wasza praca?Ponarzekajmy tutaj! Ja jestem nianią rocznej dziewczynki,wlsnie spi,wiec ja sobie surfuje po necie...Juz mam dosyc...wstaje codziennie o 7.10,jade 8 przystankow metrem...Zaczynam o 8.30.Musze pilnowac dzieciaka zeby sobie czegos nie zrobila,podcierac jej tylek i lazic na spacerek codziennie...3 pietro bez windy..Dziecko co prawda nie wymaga takiej uwagi zeby caly czas sie bawic,ale nie zmienia to faktu ze absorbuje,mimo ze moge siedziec na kanapie.Spi dwa razy w ciagu dnia,po 2,5 godz wiec 4 godz mam przechalapane..Nudzie sie czasami niemilosiernie..I to wszystko za marne 1500zł Plusem jest to ze mam zapewnione wyzywienie,ze moge pic herbatke,soki itd do woli no i mama dziecka przemila :) Ale od 15 do 17 mnie juz szlag trafia:/ Zanim dojade do domu jest prawie 18 i o 22 spac...Mam 4 godz na swoje zycie!:(:(:(:( Czasami sie pocieszam ze za polowe tych pieniedzy co ja zarazbiam ludzie siedza po 10 godz na kasie a ja jeszcze narzekam...PociesZcie :(

Gość pracownica marcpola
w glowie ci sie przwraca.Ja mam 640zl na reke za 4 dni w tygodniu po 12 godz...caly czas zapiedalam!

Gość pracownica marcpola
tak my klikniemy a tobie sie doladuje konto bo jestes polecajacym...masz nas za glupkow?

Gość dobre sobie
Znajdź sobie inną pracę. Co za problem? Chyba, że nie umiesz robić nic innego, tylko się opierdalać. Ja wprawdzie zarabiam trochę więcej, ale też mam pracę wymagającą większych kwalifikacji. Też nie jestem do końca zadowolona z niej, ale jakbym miała robić to, co Ty, to bym po trzech dniach zwariowała.

Gość klkam klika
a jak ja od 22 miesiecy pracuje od 9-17 nic nie robie tylko siedze przed kompem ..(czyt.kafe) i zarabiam 720zł

Gość RZECZYWISCIE W DUPIE SIĘ JEJ
POPRZEWRACAŁO!!! MA BEZSTRESOWA PRACE I DOSTAJE 1500 PLN!!! ŚWIAT JEST NIESPRAWIEDLIWY!!!

Gość narzekajaca niania
co do kwalifikacji ja mam 21 lat,jestem na 2 roku wiec jeszcze mam ich malo :(

Gość RZECZYWISCIE W DUPIE SIĘ JEJ
JA JESTEM NA STAŻU SIEDZE TU OD 8-16 ZA 470 PLN I TEZ SIĘ NUDZE-ALE TO JEST ZA MAŁO!!!

Z takim podejściem to Ty się dziewczyno na opiekunkę do dziecka nie nadajesz... Może lepiej zastanów się nad inną profesją... :O

Gość kurnachatka
­­­­­­­­­­­ tylko cos sprawdzam, moderatorze możesz usunąc moja wypowiedź

Gość klikawszy
klik

ja pracuje 6 dni w tygodniu.. po 8-10h dojazd do pracy to 5 km dostaje ok1000 zł na ęke ale umowa zlecenie:( zadnego urlopu, żadnego chorobowego... nic.. a do tego szef mnie molestuje.... chce tą prace rzucic,choc ogolnie to ja bardzo lubie- siedze w biurze i nic praktycznie nie robie....:)

zmień pracę, nikt Cię nie zmusza do tej...

Gość narzekajaca niania
podejsice mam dobre-dziecko jest urocze,lubie ja,nie pokazuje jej ze mnie to nudzi.To tylko wewnetrzne odczucia

jezu ja mam 2 letnegi brata i codziennie pomagam mamie sie nim zajmowac, wychodze na spacerki w domu tez sie z nim bawie, mam wakacje a tez musze wstawac o 8 czy 9 chociaz sama chcialabym pognic w lozku do 11 a ty masz to za 1500 i narzekasz??

Gość narzekajaca niania
ale to Twoj brat,jestes w swoim wlasnym domu a nie u kogos.

no i co ze u siebie? jak z nim wychodze to jestem na dworze. z reszta sama mowilas ze matka dziecka jest wspaniala itp. to powinnas sie tam czuc dobrze

Gość łoj kurde balas
a ja wstaje o 5,jade 25 km,pracuje od 7 do 13 bez wyjscia do kibla nawet potem 40 min przerwy i dalej do 18.Za 1300zł i co????