Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już

SimPlus kradnie pieniądze ??

Polecane posty

Gość ja już

Właśnie przyszedł mi sms od nich, że jeśli nie doładuję konta w ciągu 3 następnych dni, to wyzerują mi to konto i stracę bezpowrotnie 30 zł, które mam jeszcze na karcie :o Czy to możliwe ?! Złodzieje :o

Gość ja już
:o i każdy operator ma takie praktyki ?! to ja chyba zrezygnuję z tej komórki :p

nie wierzę że nie znasz warunków na jakich zawarłaś umowę? (przy czym kupienie pakietu startowego to tez umowa)

Gość ja już
nie znam :p stara już jestem :o, a to moja pierwsza w życiu komórka, dobrze że chociaż nauczyłam się przyciskać te guziczki ;)

Gość zdaje sieże faktycznie
to twoja pierwsza w życiu komórka - z mózgowymi włącznie :O

hmm a z jakiego numeru przyszedl ci ten sms?? bo czasmi robia sobe co niektorzy ludzie jaj a ty sie zamartwiasz

Gość w tak taku
nie ma czegoś takiego

Gość anulkaaaaa
To po co by był termin ważności karty? Tak samo jak ze wszystkim innym...minie termin i się psuje...Nie wierze ze w innych sieciach forsa nie przepada

Teramin waznosci po to, ze po 3mcach (jak karta za 50zl) tracisz mozliwosc smsowania i wykonywania polaczen... Po kolejnych 3 tracisz mozliwosc odbierania (teraz zmienili niby na 1 m-c ale sie tego nie trzymaja :P )Ale kasa nigdy jeszcze mi nie przepadla. I w regulaminie nic nie bylo o przepadaniu :D W orangu zawsze tylko przepadalo :P

Gość ja już
sms był z numeru 119120 Anulkaaaaa termin ważności karty to dla mnie jednak inna kwestia - tak jak Kwiat pisze - przecież zablokowali mi rozmowy i nie mogę nigdzie zadzwonić, chociaż mam jeszcze pieniądze na koncie. To rozumiem, jest logiczne i sprawiedliwe. Ale żeby mi zabierać niewykorzystaną mamonę ?! 😠

Moze zmienilo sie cos :( Jak skrocili okres odbierania z 3 m-cy do 1 to moze teraz tez beda kase zabierac 😡 Ale kiedys tego nie bylo i uwazam to za oszustwo i rzuce w cholere tego Simplusa, jesli to okaze sie prawda!! Chociaz szkoda stracic numer, ktory ma sie od 6 lat :/

Gość anulkaaaaa
Fakt, zwracam honor, mam kartę z plusa i nigdy kasa nie przepada, tylko blokują konto, ale pamiętam, że mojej kuzynce zabrali 70 zł :o a miała kartę z idei (czyli orange)Takze zdziwiona jestem ze ci przyslali taki sms to musi byc jakas sciema bo przeciez ladowalam konto 2 dni temu i mi takiego czegos nie wyslali

Gość ja już
" Tylko 3 dni! Tyle czasu pozostało Ci aby zasilić konto i odzyskać saldo które zostało wyzerowane. Za 3 dni utracisz je bezpowrotnie. Nie zwlekaj. Doładuj konto! Nadawca: 119120 " ja zrezygnuję z tego Plusa :p dzwoniłam do koleżanki, ma w Tak Tak-u i nigdy jej nie przepada niewykorzystana kasa, a ma telefon tam już od 2 lat

Gość ja już
Kwiecie :D a co Ty mi tu sugerujesz, że wisi nade mną jakieś fatum i w Tak Tak-u tez mi zabiorą 😭:p:D

zależy pewnie ile ta kasa nie wykorzystana na koncie leży. bo moze koleżanka w tak-taku nigdy nie miała takiej sytuacji, ze przez kilka miesięcy nie doładowywała telefonu. mi też ostatnio przysłali, że jak w ciągu 10 dni nie doładuję to mi przepadnie te 30 złotych. tylko, że ten telefon leżał w domu już 2 czy 3 miesiece od czasu jak mi się ważność karty skończyła. więc doładowałam za 30 zł i teraz prze miesiąc bedzie służył za wychodzący, bo tych 30 zł nie mam zamiaru im darować, a z tego telefonu chcę zrezygnować, bo do szczęscia nie jest mi potrzebny.

juz juz---> Wlasnie to sugeruje!! :D Skoro taktak zgapil od Simplusa, ten 1 m-c zamiast poprzednich 3 m-cy odbierania, to moze zgapi tez zabieranie kasy ;)

i dodam jeszcze, ze gdyby mi się ktoś wcześniej zapytał, czy w simplusie kasa przepada to bym powiedziała, ze nie. bo nigdy mi sie coś takiego wcześniej nie zdarzyło. a telefon ten jest w domu od 4 czy 5 lat. tylko, ze nigdy nie leżał nie ruszany i nie doładowywany dłużej niż parę dni. a teraz olałam go na dłuższy czas i wtedy przysłali.

Gość ja już
Ha ! znalazłam coś takiego na stronie SimPlusa: " Niewykorzystany kredyt pozostaje na koncie Klienta i jest dodawany do nominału karty przy następnym zasileniu." Czemu w takim razie dostałam takiego sms-a ?!

Gość tez mi cos
doladuj dzis za 10zl i problem z glowy