Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccosik

Czy wiedzą,pasją mozna zaimponować kobiecie?

Polecane posty

Gość ccosik

Gość A ja jestem mała gruba
Jak najbardziej tak.

Gość kawa bez cukru
mozna, to pewne :)

Gość to zależy jakiej

zdecydowanie tak, to, o czym piszesz jest jedną z rzeczy, które w facecie urzekają najbardziej :D przynajmniej mnie...

Gość no pewnie
ale musisz trafić na kobiete która to naprawde doceni, lub interesuje się podobnymi rzeczami, bo jeśli zaczniesz ją zagadywać sprawami które jej kompletnie nie ruszają to ucieknie... najpierw musisz ją wyczuć...

Gość prawnuk Freuda
oczywiście że można lecz pod warunkiem że i knagę masz dużą

Gość to zależy jakiej
Przecież kobiety nie maja pojęcia o czymś więcej niż celulicie lub szminkach:o

Gość avadvcadv
tak tak tak!

Gość syba
tak, mozesz zaimponowac, ale jesli chcesz, zeby ta kobieta byla twoja kobieta, musisz tez miec odpowiedni wyglad. Sama wiedza nic nie zdzialasz, chyba, ze chcesz byc tylko znajomym/przyjacielem.

Nieprawda z tym wyglądem... Jak się spotka takiego supermęskiego kogoś, mądrego i dobrego, to i tak się jego wygląd od razu inaczej postrzega:) Serio. I to, co się kiedyś wydawało mało atrakcyjne, staje się jedynym widokiem, jaki się chce mieć przed oczami.

Gość syba
jestem deską przegrałam życie - jakby tak bylo, to faceci (nawet na tym forum) nie narzekaliby na swoj wyglad i ze przez to, nie moga znalezc kobiety.

a wy wiecie coś o cellulicie i szminkach??? no może się któryś czegoś ciekawego nauczy o tzw. babskich rzeczach to nie będzie musiał pytać czy kobiety lubią mężczyzn z pasją ...C hcecie zebyśmy były ładne, zdbabane i td. a potem pretensje o to ze o cellulicie gadamy...

syba, tutaj nie chodzi o wygląd, tylko właśnie o to, o czym pisałam- podejście do ludzi i życia. Wybacz, ale wydaje mi się, ze ludzie na tym forum sa w większości zgorzkniali, aspołeczni i czasami zdziwaczali. Trafiają się też osoby zupełnie normalne, tylko przybite jakimiś niepowodzeniami. Ale i cierpiące na kompletny brak kultury:(

bo to wygląd decyduje czy kogos chcesz poznac czy nie :-o wyglad jest ważny :P

Powiem Ci tak- mój były chłopak nie jest piękny. Według forumowych kryteriów jest tragiczny nawet;) bo: jest szczupły, niski, jest takim chuchrem, nie ma mięśni itd. Wygląda tak sobie, nie ma kasy, no po prostu według tego forum powinien być ciągle sam i przegrać z kretesem. Ale jest taką kochaną mądralką, tak dobrym człowiekiem, że nie tylko ja za nim sikam po nogach, ale i inne osoby;)