Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x-menna

Oglądaliście dziś rozmowy w toku? SZOK...

Polecane posty

Gość x-menna

Dziś rano oglądałam rozmowy w toku i była tam para, która nigdy nie zamierza współżyć Jeszcze tą babkę rozumiem ale ten facet wg albo ściemnia albo ma nieźle w czubie Myślicie, że jest możliwe żeby do końca życia się nie kochać?

Gość Radek Kinior
chyba jest to możliwe skoro niektórzy ludzie zjadają nawzajem swoje gówna i nazywają to seksem, to czemu nie mieliby się trafić dziwacy, którzy w ogóle nie chcą go uprawiać?

Oj tam, chore.. Ludzie są różni, kwadratowi i podłużni. Tylko po co przyszli o tym w tv rozgłaszać?:O W sumie też, jeżeli ktoś należy do kościoła katolickiego i jest jego wyznawcą, to powinien wiedzieć, że seks się uprawia w celach prokreacyjnych. Kościół potępia gumy, a z tabletek to by się nawet chcieli, żeby się kobiety spowiadały...:) Także jeżeli ktoś jest wierzący, to jak nie chce mieć gromadki dzieci, tez powinien żyć w czystości a nie naśmiewać się z innych. Bezbożnicy:classic_cool:

Gość Radek Kinior
chociaż muszę przyznać, że brak seksu również i mi daje się we znaki. Niestety, na prawdziwy seks nie mam szans (kompleksy). Dlatego poważnie sie zastanawiam, czy nie skusić się na wspomnianą powyżej koprofagię, wprawdzie to tylko marny substytut prawdziwego seksu, ale zawsze jednak coś ❤️

Gość x-menna
Tylko, że oni nie mówili że to przez wiarę nie chcą tego robić. Tylko dlatego, że laska ma obrzydzenie. I dzieci nie chcą mieć bo ona nie lubi. Wg mnie złamią się prędzej czy później, teraz ten facet się zgrywa na romantyka że co on to nie zrobi dla niej a pewnie się masturbuje albo rzuci ją w cholere

Gość mylisz się
Deseczko :) Kościół katolicki nie głosi, że seks służy TYLKO do porkreacji. Służy też budowaniu więzi między mężem i żoną. :) Czyli normalna zabawa :)

Gość Radek Kinior
wypowiedź z 12:23 należy do podszywacza! :-o koprofagia mnie nie interesuje :-P a stolec oddałem dzisiaj rano , więc bez takich 😠

Gość mylisz się
Pod warunkiem, że tą więzią będzie oczywiście dziecko :)

kościół propaguje naturalne metody regulacji urodzeń - nie zawsze skuteczne- ale nie zabrania sexu myślę że są tacy ludzie , którzy z różnych powodów nie uprawiają sexu- nie mam tu na myśli braku partnera, tylko niechęci do sexu, podobno jest ich 2%, dobrze że się razem tak dobrali...

Gość a co w tym dziwnego
Homoseksualiści jakoś nie dziwią, a " białe " związki to już tak ? :p Ja czasem zaglądam na forum As ( dla aseksualnych ) normalni, fajni ludzie: http://www.asexuality.org/pl/ nawet jest tam dział pt. " Szukam pArtnerki/pArtnera "

no właśnie... dziś ktoś kto nie uprawia seksu jest uznany za wariata ale jeśli liżesz tyłki albo lejesz na pannę, bo w ten sposób wyrażasz swoje uczucie to jest OK no cóż, takie czasy ;-)

Gość prawo kanoniczne
Przecież ślub katolicki można anulować jeśli małżeństwo nie zostało skonsumowane- nie wiem skąd głosy że kościół potępia seks??

Gość hrabia von Zeppelin
co kosciol ma do powiedzenia, na temat stosunkow, wystarczy wpisac w wyszukiwarke,Regulamin stosunkow plciowych, po przeczytaniu niejednemu katolikowi szczeka opadnie, tak jak mnie. Coz tyle jest orginalow i glupoli tylko az takimi byc glupolami to zenujace, facet bez seksu , pewnie mu granat urwal fiuta, a ta kobieta, CZY TO JEST KOBIETA???

Gość oj dajcie spokoj z wodnikami
kobieta nie chce sexu,jeszcze to rozumiem.Ale facet?Musi byc bardzo chory widocznie :-0

Gość oj dajcie spokoj z wodnikami
a i chcialem powiedziec,ze stosunek przerywany wg kosciola nie jest chyba zakazany,wiec do dziela.

małżeństwem wg prawa kościelnego się jest od chwili złożenia przysięgi a nie od skonsumowania związku, co za głupi wyraz, a brak popędu seksualnego nie ma zwiazku z kościołem, to trochę inny rodzaj zaburzenia, zresztą te potrzeby mogą odezwać się w późniejszym etapie życia, bo człowiek jest istotą seksualną aż do późnej starości....chociaż trudno w to uwierzyć

Ale kościół nie potępia seksu:D Tylko nie uznaje metod antykoncepcyjnych. Bo te naturalne, to nie są metody żadne... Uzanje seks, ale ma do niego ambiwalentny stosunek- z jednej strony sprzyja seks powiększaniu liczby wyznawców kościoła oraz darczyńców:P ale z drugiej jest przeciez narzędziem Szatana:D Ot, dualizm materii, dualizm doktryny💤

Gość według kościoła
Był tu jakiś czas temu nius o kobiecie, która żyła po katolicku Zmarła podczas porodu 12-nastego dziecka, z wycieńczenia, na zawał serca :p Kobieta w kościele katolickim to ma być męczennica, ja tak to odbieram http://wiadomosci.wp.pl/wid,8597129,wiadomosc.html?POLL%5Brid%5D=8947584&ticaid=1408d

Gość hrabia von Zeppelin
w wiekach srednich psychoza swietosci nabrala cechy skrajne, zdarzaly sie tzw, biale malzenstwa, moim zdaniem szczyt paranoi seksualnej. Wystarczy obejrzec film swiety Franciszek z Asyzu, coz ta swieta Biedaczyna prezetowala cudowne zboczenia seksualne, sw Kararzynie tez to sie udzielilo, by bohaterowie Drzyzgi zostana swietymi, bardzo watpie

Gość hrabia von Zeppelin
swego czasu byla sekta, ktora propagowala calkowita wstrzemiezliwosc seksualna, niestety, przedobrzyli i wymarli, niestety, byli takimi glupkami ze nawet nie zapamietalem ich nazwy, nawet ze wzgledu na glupote jaka prezentowali

jak se wziął chłop babkę-paszteta to nic dziwnego że nie chce z nią seksu. Też bym wolał celibat, niż bzykać paskudę.

Gość mieszkanka mrowiska
seks narzędziem Szatana? tak głosiła Inkwizycja, ale to było 500 lat temu... obecnie Kościół nigdzie nie głosi takich poglądów raczej podkreśla, że seks jest całkiem OK, o ile nie traktuje się go instrumentalnie