Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan gimnazjalnych fot i filmów

Czemu GIMNAZJUM to był świetny pomysł!!!

Polecane posty

Gość kasiuncia
i kurwa nie jestem z podstawowki i mam 15 lat a nie i chodze do 3 gim wiec dzieckiem nie jestem i kurwa co was to wszystkich obchodzi moje zycie moje fotki i huj wam do tego

Gość Te foty pojawiły się na f=23
Spoko młoda, fajna laseczka z Ciebie... Tylko że przy takiej "autoprezentacji" ten, kto zobaczy Twój profil nie będzie o Tobie myślał jako o potencjalnej stałej dziewczynie, ale jako o lasce do wykorzystania, na jedną noc, albo nawet na jeden raz. Twój wybór...

Gość kasiuncia
to po huj wstawiles to na forum

Nie ja to wstawiłem. Ten temat został tu przeklejony z tego forum, do którego podałem Ci link. Ja nie mam nawet konta na gronie. Tutaj możesz poprosić o zniszczenie tego tematu i jeszcze tego drugiego, o waleniu. Ale ja tego za Ciebie nie zrobię: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3442096&start=2880 No i wiesz co? Nie to, żebym coś miał do Ciebie, ale mogłabyś zmienić sobie trochę te fotki - zwłaszcza te "po imprezie". W przeciwnym wypadku jutro znów ktoś wklei je na f=23, bo jak znam tamto forum, oni potrafią się podniecać takimi fotkami przez kilka miesięcy (wiesz, są to osoby, które w wieku 25 - 30 lat mieszkają z mamą i nigdy nie mieli dziewczyny).

BTW, figurkę masz zajebistą - serio! :)