Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksperyment

eksperyment

Polecane posty

Gość eksperyment

za cel obrałam 10 panów do trzydziestu lat rozmawiałam z nimi na gg przez telefon ..o życiu pracy zainteresowaniach pasjach na sam koniec dominowaly cięższe tematy czyli seks i ewentualne spotkanie Każdy z tych panów był w związku i tylko jeden nie wykazywał chęci zdrady partnerki ,pozostalych dziewięciu było bardzo napalonych i nie liczyła się ewentualna wpadka ,niektórzy chcieli obsypywac prezentami wynajac drogi hotel aby doszlo do celu oczywiscie z zadnym sie nie spotkalam ale wniosek taki iż facet to świnia odpowiednio zmanipulowany jest twój

Gość zmrolik
Ten jeden był impotentem :)

Gość eksperyment
nie gówno lecz prawda ..wyposzzceni też nie byli dreszczyk ich krecil

Gość eksperyment
wyposzczeni

Gość Prawda jest taka że ...
... dziewięciu na dziesięciu facetów zdradza swoje kobiety ... ... A ten jeden zdradza swego mężczyznę ;-):classic_cool:

Gość yagoja
smutna prawda...ktoś mi kiedyś powiedział,że wcześniej czy później każdy facet zdradzi... :( i jak tu zaufać?

wiesz, żeby się naprwdę przekonać, jaki jest wynik tego Twojego eksperymentu, musiałabyś się z nimi spotkać i ... - gwarantuję ci, że ze dwóch by się w ogóle nie pojawiło, dwóch by stchórzyło w ostatnim momencie, jeden by coś wymyślił w ostatniej chwili i by się głupio tłumaczył, że to czy tamto ... - jestem zdania, że nie do końca to wyglada tak, jak faceci mówią, wielu z nich to erotomani - gawędziarze ;)

trochę \"przeceniamy\" tych naszych polskich panów, jeśli chodzi o podboje sexualne ;)

Gość eksperyment
dzisiaj zamierzam przeprowadzić nowy eksperyment umówię się z jakimś panem na seks i podczas igraszek nagle włożę mu do odbytu odbezpieczony granat ciekawe jakie będą jego ostatnie słowa :-)

Gość eksperyment
RTL ale do czego odnosisz swoja wypowiedz?

nie wiem czy wszystkie te osoby spotkałyby się czy nawiały ..myśle,że jednak były gotowe ba paru panów w chwili szczerości przyznało się ,że to nie pierwsza zdrada do pań to również można odnieść tylko myśle,że jednak bardziej u kobiet jest zakorzenienione widmo rozpadu związku panowie żyją chwilą impulsem nie mysla o konsekwencjach