Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonówka

Koleżnaka mnie znienawidziła

Polecane posty

Gość neonówka

...a na pewno mocno znielubiła, bo ona jest sama, a ja w związku (od niedawna). Unika kontaktów, robi dziwne uwagi. szkoda mi tej przyjaźni, co robić?

Gość neonówka
łatwo powiedzieć:)

no przeciez w trojke nie bedziecie sie spotykac, wiec musisz podzielic uwage miedzy chlopaka a kolezanke, zeby nie czula sie odtracona ;) a zlosc jej przejdzie, jak sama tego doswiadczy, baby juz takie sa ;)

Gość neonówka
czyli czas najlepszym lekarzem? Może i tak:)

Gość agnesina
moze czuje sie odsunieta na bok.

trzymaj sie chlopaka, zawistna kolezanka niczego dobrego nie wrozy ;) 🖐️

Gość roxi foxi
Hmm, też miałam podobną sytuację, ale trochę inne efekty. Mieszkałam w akademickim pokoju ze swoją przyjaciólką, dopóki spotykałam się od czasu do czasu z moim ex z innego akademika, było ok. Ale jak poznałam chłopaka, dla którego straciłam głowę i nocowałam od czasu do czasu u niego, to zaczęły sie problemy. Zaczęła mi prawić przy każdej propozycji wyjścia, że pewnie nie będę miała czasu itp, choć w moim stosunku do niej nic się nie zmieniło. A jak wyjechałam na weekend do koleżanki, zaprosiła mojego faceta i nagadal mu bzdur o mnie.Nie wiedziałam wtedy tego, bo z jej zenzań wynikało, że wpadł do akademika szukając mnie i zaraz sobie poszedł. Szydło wyszło z worka 2 lata po tym jak się rozstaliśmy. My jesteśmy teraz przyjaciólmi, powiedział mi o tamtej historii. A ona unika mnie jak ognia, bo wie że się wydało. Szkoda mi przyjazni, ale zazdrość to zła cecha.A dla przyjaciół powinno się chcieć jak najlepiej.

Gość neonówka
roxi foxi-----niezbyt miłe to Twoje doświadczenie, współczuję:o moja koleżanka raczej nie jest wredna, tylko bardzo nieśmiała i zakompleksiona, wydaje mi się, że boi się zostać odtrącona i tak dziwnie czasem to okazuje

Gość olej taka kolezanke
jeszcze ci bedzie chciala popsuc znajomosc z tym chlopakiem niektore dziewczyny sa dziwne niby im sie chlopak kolezanki nie podoba ale sa zazdrosne a jeszcze niektore sa zdolne podrywac tego chlopaka jak nadazy sie okazja nawet tylko po to by namieszac pokomplikowac

Gość neonówka
trudna sprawa - na podstawie tego, co piszecie, niezbyt mi się uśmiecha wybierać między miłością a przyjaźnią ale wybór raczej z góry przesądzony :p