Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amator7

Dziewczyny przecietnej urody

Polecane posty

Chcialem zasponsorowac dziewczyne z wyraznymi \"niedostatkami\' urody (nadwaga, male piersi, itd.) i o dziwo ... nie moge takiej znalezc w Sczecinie :( Nie wierza w siebie ? Nie wierza, ze ktos chce je miec ? Myslicie ze faceci leca tylko na chude laski z wielkimi cycami ?

Jasne że tylko na nie lecą. Faceci to przeważnie wzrokowcy i nic na to nie poradzimy.

Gość proszę....
dziewczyny przecietnej urody sa za to nieprzecietne w łóżku, sprawdzone wielokrotnie :D

Gość wisniaaaaaa
to ja sie zglaszam ale biust mam duzy ,waze 95 kg

Gość dziewczyny przecietne z
urody maja raczej nieprzecietna inteligencje i same siebie moga zasponsorowc :) nie musza zarabiac tylkiem - od tego maja glowe ;)

Niemają urody, ale mają inteligencje. Ale kto zwraca na to uwage skoro nikt nawet do nich nie zagada ;]

Gość Garrrgamelka
Czegoś tu nie rozumiem... Ja mam niedostatki urody i to poważne, jednak nie mam ani nadwagi, ani małych piersi... To w końcu co mam o sobie myśleć?:D

co za smieszne generalizowanie przecietne bywaja głupiutkie w równym stopniu z ładnymi na to nie ma reguly

Gość czekoladowa sex girl
powiedzcie mi a co to znaczy braki w urodzie i niedostatki urody -bo ja nie jarze

Gość iga.
Fetyszysta? ;)

Gość dziewczyny przecietne z
Malineczqa --> ale mowa nie byla o tym czy maja powodzenie czy nie, tylko o tym ze nie ma chetnych przecietnych na sponsoring ;)

Gość przepraszam bardzo ale
mój mały biust to nie jest niedostatek urody :p wypraszam sobie :D Mały biust też może być ładny i zgrabny, a Ty jak o jakimś wybrakowaniu piszesz :o

Gość iga.
A za sponsorował byś mi zmniejszanie biustu? ;)

amator 7:a co ty myslisz ,ze dziewczyny z malymi piersiami , nie maja powodzenia u mezczyzn...ja mam kolezanke z malymi piesiatkami, ale ona ma powodzenie wieksze ode mnie chociaz ja jestem szczuplejsza ladniejsz i mam wieksze piersi....wiec cos to jest nie tak.Mysle , ze jest bardziej ode mnie niewymagajaca i moze dlatego?

Gość do amatora 7
A ty jak wyglądasz? Wszystko na swoim miejscu czy tylko portfel wypchany? Brzydzę się takimi jak ty!!!

Och, czepiacie sie szczegolow... Nie wazne jakiego dokladnie rodzaju sa te \"niedostatki\" urody... Chodzi o to, ze na propozycje sponsoringu odpowiadaja tylko dziewczyny ladne lub bardzo ladne... A te \"srednie\" wedlug mnie w ogole nie biora mojej propozycji powaznie ...

Wszyscy uwazaja ze facet, ktory z tych czy innych wzgledow zainteresowany jest platnym seksem w jakiejkolwiek formie, szuka \"laski\" bo tylko za taka ktos by zaplacil. Ktos tu napisal ze dziewczyny sredniej urody maja czesto wiele zalet zarowno w seksie jak i w innych sprawach. I cos w tym jest ...

Gość ona jest ohydna
a ja jestem ładna i mądra

Gość Garrrgamelka
hahahahahahaha:D o mamuniu, ale ja naiwna jestem... Zrozumiałam, że amator chce zasponsorować, to znaczy opłacić dziewczynie jakąś kosmetyczkę, operację plastyczną, czy coś w tym stylu. A tu się okazuje, że facet jest po prostu zboczeńcem, którego dewiacja polega na tym, że kręcą go brzydule (czy tam płaskie, czy grube, bo to przecież nie to samo). hahahaha, alem się teraz uśmiała z siebie :D

Gość Garrrgamelka
Widać, że z wiekiem nie przybywa mi "mądrości życiowej". Nadal pozostaję niewinna i ufna. To chyba dobrze:) Nie zestarzeję się zbyt szybko, nie dojrzewając w tempie moich rówieśnic:D

No glupia to jestes faktycznie, ale jestes tez najwidoczniej dosc plytka .. Nie mam zadnej dewiacja w stylu opisanej przez ciebie.. Szkoda ze nawet kobieta nie chwyta idei tego o czym pisze ...

Gość Garrrgamelka
Chyba, biedaku, nie zrozumiałeś mojego posta. Nie napisałam, że jestem głupia, więc Twoja zgoda z tym zdaniem jest odrobinę nie na miejscu. Po drugie, nie jestem ani głupia, ani, tym bardziej, płytka, więc znowu pudło. Napisałam, że jestem naiwna, niewinna i ufna. To wszystko. Naucz się czytać, może łatwiej Ci będzie komunikować swe potrzeby, bo, jak na razie, nie tylko ja "nie chwytam idei".

Gość atoco
iga jesteś

Gość zainteresowana................
i czego dokladnie oczekujesz od takiej dziewczyny, ile placisz? co lubisz?

Gość atoco
lubię wszystko o płaceniu niema mowy

Gość gdybym mogła tak
Do Amatora7 ------> skąd jesteś?

Gość naucz sie czytac
Napiszal ze w "Sczecinie " :D

Gość Deska Tereska
Ja bym reflektowala, ale niestety jezdem z drugiego konca Polski :(

Gość gdybym mogła tak
Napisał, że w Szczecinie szuka i nie moze znaleźć. A ja sie pytam, skąd jest. :p