Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amator7

Dziewczyny przecietnej urody

Polecane posty

Gość Deska Tereska
On nie pedal chyba bo nie pisal za szuka "misiow" :p

Gość lolrczek
sfdffdffdfdfdfddffffffffff

Gość Ojejq
Deska tereska tam chodzilo o to zer laska sie zwraca do niego jako do misia ze mieszka niedlaeko no chyba ze sie myle:P:P

Gość a moga byc
rozstepy na brzuchu?:):):):)

Gość a moga byc
amator :) a w jaim wieku jestes?:)

Gość iga.
Amator zasponsorował byś zmniejszanie biustu ?:)

Gość piękna Jola
A ja mam idealne wymiary 90-70-90 i druga noga też

Zmniejszanie biustu - tak specyficznie to nie. Moze posrednio ;)

Gość uuula
Ja potrzebuje kasy ... :(

Gość iga.
Ale moje piersi mi się nie podobają, zresztą nie tylko mi. Jak by były mniejsze to by przynajmniej nie było ich widać. Sama uzbieram na ten biznes dopiero za jakieś 2-3 lata :(.

iga. > Pozwol to ocenic fachowcowi, ktorym oczywiscie jestem ja .. ;) Jaki masz w koncu problem z tymi piersiami ? Za duze, za male zbyt obwisle ? Jak to jest ?

Dlatego sie nie zgłaszaja bo Szczecinie nie ma przeciętnych dziewczyn tylko same super laski

Gość hue hue hue
na pewno

hmmm ...sa na to dowody...jestem ze szczecina i jestem ...laska...no moze nie super...ale zle tez nie jest!nie mma obwislych cyckow...mam duzy tylek...niezla buzie...i pare rozstepow...

Gość hue hue
a moze jestes narcyz ?

Gość eejej
ja tez jestem ze szczecina i jestem sexy :-)

Jest taki fajny kawał: Do przedziału z dwoma podpitymi panami wchodzi nieźle wyposażona przez naturę panienka, więc jeden z panów pyta, czy by z nim nie pofiglowała za sto złotych, ta na to zdecydowanie i mocno walnęła go w opity nieco pysk. Na to drugi za tę samą usługe zaproponował jej tysiąc, ta nieco zmieszana odpowiedziała, iż nie jest taką kobietą. Pierwszy już lekko doszedł do siebie i podniósł stawkę do pięciu tysięcy, a pani na to, że to nietaktowne tak ją nachalnie nagabywać, więc pan nr dwa notabene lepiej i zamożniej wyglądający zaproponował okrągłe dziesięć tysięcy za ostry sex i pańcia na tą propozycję z lekkim zażenowaniem przystała. Wtedy ten pierwszy pan zwraca się do tego drugiego. Widzisz Juzek jak byśmy mieli trochę kasy to ta laska była by nasza. Reasumując ten nieco odgrzany i rubaszny żarcik wydaje mi się pasować do tych wszystkich sponsorów za pięć groszy. Drogie Panie prawie zawsze zamożny facet ma trochę pod sufitem i nie potrzebuje kusić Pań jakąkolwiek forsą, a desperatki, które chcą tak zarobić łapią się na nieudaczników, a co za tym idzie biednych, duchowo i z debetem na maxa. Osobiście znam kilku takich, co tak właśnie kredytują sobie raz czy dwa razy w roku uciechy seksualne i które to potem pieniądze spłacają ze swoimi matkami rencistkami. Jedyną radą na udany związek to PARTNERSTWO – Ja staram się by tobie było jak najlepiej nie oczekując nic w zamian i odwrotnie. Jak tak się nie dzieje to lipa i wszystko upadnie. Tak się upowszedni, że nic tego nie uratuje, żadne pieniądze, rozum, czy chęci. Jak chce jeden to bryndza, lipa i dziadostwo, którego nie warto utrzymywać na siłę, ponieważ doprowadza to tylko do nieszczęścia, którego nikt nie chce przeżywać. Temat szczęścia jest tak rozległy i utopijny, że nigdy go do końca nie zgłębimy, ale nie znaczy to, żeby nie próbować. Pozdrawiam wszystkich

Spadaj stad matole z tymi kretynskimi wywodami za piec groszy ... A na panie dalej czekam ... :)

Gość Sekwana
Przecież nie każdy facet lubi wielkie, beznadziejne balony. Ja nie uważam moich małych piersi za wadę i nie chciałabym ich powiększać.

Tak czytam, co tu wypisujesz i właściwie jestem pewny, że stać Cię, (przy czym nie chodzi mi tu o zawartość portfela) tylko na taką tanią dmuchną lalę. Nie będziesz musiał do niej pisać, mówić, a jak Cię wkurzy zawsze możesz spuścić powietrze i schować do szafy (jak masz). Z czytaniem chyba też masz kłopoty, ale może obejrzyj, chociaż film „Niemoralna Propozycja”. Dowiesz się z niego, chociaż ile trzeba pieniędzy, na sponsoring, jak trzeba wyglądać i mówić, żeby zdobyć głupią Amerykankę. Polki wymagają może mniej pieniędzy, ale są mądrzejsze, więc jest trudniej. Reasumując poprzeglądam sieć i zaraz Ci podam gdzie i za ile można taką lalę kupić. Z

Gość tinky spinky
Dąb - :D🖐️