Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruuudzia

Prezent dla Niego

Polecane posty

Prosze o pomoc, nie wiem co mojemu mezczyznie kupic na urodzinki. Jestesmy ze soba pol roku, ciuchu mu nie kupie bo jest wybredny, perfum tez nie bo ma juz swoje ulubione, chcialam nowy zegarek bo stary ma zniszczony ale zegarki sa drogie:( Lubi czytac ksiazki ale nie wiem o jakim tytule marzy a zreszta o ksiazce to myslalam ze moze bardziej na swieta mu kupie. Ogolnie to ciezko cos dla niego wybrac. A i odpadaja wszystkie rzeczy zrobione przeze mnie, to nie ten typ, nie spodobaloby mu sie. Moze cos do kompa?? bo lubi siedziec i grzebac przy kompiku. Sa takie fajne myszki tzw trackbalee one sa z taka wielka kulka , no ale swama nie wiem.Prosze doradzcie cos!!!!

Gość takich tematów jest na pęczki
może wysil się i poszukaj?

no juz szukalam ale propozycje byly marne- jak dla mnie, dlatego troche tu opisalam sytuacje , moze ktos ma jakis pomysl??:P

Gość tez mi cos
deo, cd, t-shirt,woda toalet

odpada, t-shirt i woda toalet. --> nie trafie w gust zbyt wybredny, cd cala muzyke ma na kompie sciaga z neta, deo- znaczy dezodorant??? marne:/

Ehhhh no tak jak mowilam takie pomysly odpadaja po pierwsze slaba ze mnie kucharka, po drugie on raczej nie jada kolacji i wogole to wole mu cos dac zeby mial to na dluzej

Najdłużej, to zostają właśnie wspomnienia :) Takiej kokardy, to nie zapomni do końca życia ale trzeba trochę pomyślunku jak to zrobić. Poza tym nie musisz ty gotować (zamów pizzę albo ugotuj coś pierwszy raz z książki kucharskiej)

Gość tak sobie tylko pomyslalam
ja dzisiaj latalam za prezentem dla mojego ukochanego i zdecydowalam sie na zestaw Parkera - pioro plus dlugopis, eleganckie, ladne, w umiarkowanej cenie :-)

ja dzisiaj latalam za prezentem dla mojego ukochanego i zdecydowalam sie na zestaw Parkera - pioro plus dlugopis, eleganckie, ladne, w umiarkowanej cenie :-)