Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosz

POMOCY CIĄŻA!!!

Polecane posty

Witajcie! Mam pytanie, odbyłam ostatnio swój pierwszy raz... Pierwszy?? Właśnie to jest pytanie... Do tej pory byłam dziewicą czy w czasie pierwszego stosunku pęka błona dziewicza? U mnie nie doszło do krwawienia po stosunku, więc też nie wiem czy doszło do stosunku, byłam tak zdenerwowana, że nawet nie wiem kiedy złożył prezerwatywę i teraz głupia boje się, że jestem w ciąży, bo miłam dni płodne!!! MAMA MIA, mogłam wczesniej o tym pomyśleć wiem :((

Gość a latek ile mamy
10 czy 12? :O

No nie tochę więcej, ale też nie jestem pełnoletnia 16... aaa... Czyli co jestem?!

Gość Alicja 1547
To ze błona nie została przebita oznacza tylko w sensie fizycznym ze pozostajesz dziewicą a tak naprawdę pod względem psychicznym to napewno nie ... nie musi dojść do krwawienia nawet jeśli błona została przebita, tylko czasem dziewczyna krwawi... z reguły za pierwszym razem się nei wpada:P ale t tylko z reguły... przecież wszysko może się zdarzyć... a dlaczego głupio Ci zapytać chłopaka? Kochasz go czy nie? Przeciez jeśli sie z nim kochałaś to juz nie powinniscie czuć wobec siebie wstydu i o wszystkim normalnei pogadac ... więc zapytaj spokojnie czy się zabezpieczyliscie :P bo teraz cię to martwi a wtedy w stanie euforii i uniesienia zuppelnie o tym zapomnialas:P choc ze swojego i kolezanek doswiadczenia wiem ze za pierwszym razem nei ma zadnego uniesienia ani euforii a jedynie stres a pozniej ból :P

Gość dziewczyny uwazajcie
dziewice tez mają okres i jakąs drogą krem menstruacyjna musi się wydostać z dróg rodnych! błona dziewczicza jest bardzo elastyczna i jesli chłopak miał wytrysk to moze dojsc do zapłodnienia mimo tego, ze błona dziewicza nie została przerwana. Z ksiazek naukowym dowiedziałam się,że rzadko ale zdarza się ze błona jest tak sztywna ze do jej przerwania dochodzi podczas porodu! jeśli chłopak założył prezerwatywę i ona nie pękła to teoretycznie ciązy nie powinno być ale wyjatki się zdarzają... nastepnym razem radzę byś to Ty sprawdziła czy zabezpieczyliscie się teraz za wiele nie zmienisz musisz czekać az dostaniesz okres a jak sie spóźnia to test ciązowy i do lekarza..

No cóż to czekam, ale pomodl cie, zebym nie byla!!! W koncudosc mloda jestem... :))) i dziecko nie moze miec dziecka :PPP teraz to juz bede na pewno ostrozna nie chce sie poparzyc juz tym samym ogniem. tylko autosubestia dziala i czuje sie tak zle ze szok!!! bedzie dobrze, wierze w to!! Buziaki :****

Jeszcze jedno... Bo jeśi to ciąża, choć już nie wiem, to możeliwe są bóle brzucha, aż tak mocne i taki jakiś twardy?? Bo moze to nie to a może coś mi się stało?? Kurcze, ja chce zeby minęlo to i juz wiedziała na 100% co jest ze mna :)