Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska do bolu

CZEGO NAJBARDZIEJ WSTYDZICIE SIE PRZED SWOIMI CHLOPAKAMI

Polecane posty

tez mi sie wydaje ze obzatruch jest facetem. podpaski zmieniamy czesto i nie mamy az tak zalanych. dziewczynki musze was opuscic! udanego wieczoru!

Gość Mewunia
Obżartuch, idz do toalety ze swoją torebką, w torebce miej mały woreczek do którego włożysz zużytą podpaskę i w domku ją wyrzucisz. A w sumie to jak możesz to używaj tamponów, po prostu wrzucisz go do kibelka i po sprawie!

Gość obżartuch
nie no przesadziłam mówiąc "zalaną" sorry.powiedzmy zużytą. :-) ale właściwie to mam dość obfite okresy. 2.dzień miesiączki jest najobfitszy :-(

Gość obżartuch
aha z torebką , chyba to najlepsze wyjscie :-) dzieki za wszystkie odpowiedzi Czemu uwazacie ze jestem facetem? mam co prawda "wąsiki" ale kobiece

Gość obżartuch
czemu nikt nie pisze?

Gość sdhcjkhsdjc
dawno nei mialm faceta i teraz nei wyobrazam sobei rozebrac sie przedf jakims chlopem i zeby zoabczyl moje cycki masakra :O:O:O same rozstepy wiec czego sie wstydze - rozstepow

Gość wstydząca sie cielska
ja sie wstydzę c i p y ( bo mam taką dziwnie ciemną w środku i wiotką) nadmiernego owłosienia wąsów (jestem kobietą) owłosionej pipy tego że puszczam po sałatce jarzynowej śmierdzace gazy (a sałatkę lubie i czesto wcinam)

Gość zdegustowana__
podnosze temat.

Gość hm nie kumam
ale po co wy zawijacie podpaski w papaier albo gazete ??? :0 przeciez jak sie je wyciąga z takiego papierka, to jest on po to zeby ją potem w niego zawinąć...

Gość głupi temat
ja na poczatku zwiazku wstydziłam sie swojej ciepeczki, bo ona tak dziwnie troche wystaje:D Niby normalna, ale chyba mam jakies schizy z tym zwiazane:P

hm nie kumam- nie zawsze podpaski sa w papierku, czesciej mozna spotkac podpaski ktore sa po prostu \'\'luzem\'\' w opakowaniu, tzn wyjmujesz i \'\'przyklejasz\'\' do majtek bez zadnego papierka:) ale jak oczywisice papierek jest to wtedy to logiczne ze uzywa sie papierka:)

Gość ja sie wstydze
syfków na pośladkach...niczwgo wecej sie nie wstydze...

Gość Milutka__
Tansze podpaski niue maja pojedynczych papierków, tylko leżą luzem. Droższe (jak Always) mają Ja wychodzę z założenia że po co kupować drogie podpaski skoro po 3 czy 4 godzinach podpaska ląduje w koszu? Kupuję wię ctnsze i przynajmniej jest ich dużo w opakowaniu (zwykle 20 Bella ja kupuję) i uzywam do woli. :-)

no wiesz to zalezy jeszcze bo ja np z belli nie lubie, wrecz niecierpie, nie wiem czemu tak masz racje ale nie tylko z alawys maja te woreczki:P ja zazwyczaj kupuke always ale bez tych woreczkow:P one mnie troche wkurzaja bo podpaska pozniej jest taka cienka, taka jakas inna..:P

ja też wolę Bella od Always. Po prostu nie mogę ścierpieć tej tkaniny-folii dry coś tam. Mam wrażenie, że po 5 minutach skóra jest odparzona. A najfajniejsze są Naturella, te zwykłe

a co do wstydu - jest mi strasznie głupio, jak zapomnę popłukać wanny po kąpieli, a tam zostają włoski po goleniu, albo co gorsze ślady krwi przy okresie. Wannę mamy ch..jową, bo słaby odpływ i trzeba 100 razy popłukiwać, żeby została czysta. I nie rozumiem, dlaczego mój mąż bez oporów zostawia włoski po goleniu na lusterku i w okolicy. Tylko, że wstydzę się mu o tym powiedzieć, bo samej mi się zdarza zrobić tak, jak opisałam wyżej :{

Gość Mewunia
Ja nie mogę używać podpasek, wciąż mam wrażenie że mi mokro i że przeciekam...Teraz używam tamponów i zapominam że mam okres!

Gość Milutka__
Mewunia: Ja też mam takie wrazenie ale boję sie uzywac tamponów, bo jestem dziewicą i słyszałam o przypadkach zakleszczenia sie tampona w ciele. :-(

Gość rytualna babka
ja sie wstydze ze mam male piersi a dupsko duze i obwisle wstydze sie tez moich niejedrnych posladkow:(

Gość Mewunia
Milutka, nic się nie stresuj, ja używałam tamponów jak byłam dziewicą - bez problemów, są o wiele mniejsze niż członek więc nic ci tam nie porozrywają, a błona jest elastyczna i się dopasuje. Poza tym nigdy nie słyszałam o zakleszczeniu, a używam już dobre dziesieć lat, za to zawsze przed włożeniem sprawdzam czy sznurek mocno jest przyszyty, po prostu za niego pociągam

Gość Mewunia ale jestes
bleeeee, nie wrzuca sie zuzytych tamponow do ubikacji, lecz wyrzuca jak podpaske do kosza. No ale coz :o

Gość Mewunia
Normalnie się nie wrzuca, ale obżartuh się pytała co się robi u kogoś, a to awaryjna sytuacja, przecież nie będzie paradowała z tamponem przy ludziach!

Gość to oznacza.....
ja tez uzywalam tamponow jak bylam dziewicą :)

Gość kopytkoi basta
a czy jest mozliwosc ze tampon przebije blone?

Gość swojej przeszłości

Gość prostaczka
odswierzam

Gość kroczek w przod
cos tu zacichlo wiec ja powiem ze wstydze sie calowac mojego chlopaka z jezyczkiem nigdy mi to nie wychodzilo

Gość sdjbahc
roooooooozzzzzzzzzzstepow i celulitttttttttttttttttttuuuuuuu

Gość to samo ale mniej
tego samego co pani wyzej