Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petrin

pracownicy hoteli laczmy sie!!

Polecane posty

Wy sie smiejecie, ze ktos byl 15 lat kelnerka, a ja pracowalam z kelnerka, ktora miala 87 lat i przez cale swoje zycie to robila :D Ale zdrowia to jej mozna bylo pozazdroscic, moze wlasnie przez to bieganie, nie znam zadnej kelnerki, ktora by byla dobra w swoim zawodzie i gruba ;) Bo oczywiscie zdarzaja sie tez kelnerzy powolni, niestety teraz z takimi pracuje, porazka! Z klientami racze nie mam problemow, rzadko kiedy bywaja upierdliwi, choc zdarza sie. Za to czesto sa bardzo mili, albo smieszni. Mamy duzo Niemcow i Holendrow, niestety Niemcy zawsze do mnie mowia po niemiecku i mysla, ze jak mi cos powtorza 3 razy to zrozumiem :D Choc przyznam sie, ze juz niektore slowka opanowalam :D Evian - to moze nawet czasem mamy tych samych klientow, bo oni czesto sobie robia wycieczki objazdowe po poludniowym wybrzezu i Isle of Wight :D 🖐️

Gość a wczoraj
a wczoraj przyszła do mnie Polksa, która mieszka z męzem Niemcem za granicą i pyta się mnie? kupiłam sobie butki....no wie Pani dolce &gabana....no wie Pani co to za firma chyba?????????? ja jestem recepcjonistką w hotelu w londynie(tam sie spotkałysmy) hyhyhyhy ;-)

ale fajnie sie Was czyta :D ja pomału zbliżam się do końca studiów związanych z hotelarstwem a aktualnie pracuje jako kelner :) i marzy mi sie praca na recepcji :) miałam już praktyki i stwierdziłam że to jest to co chce robić ;) fajne jest czytanie Waszych doświadczeń :)