Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek arek arek

stracilem wartosciowa dziewczyne, teraz zaluje

Polecane posty

Gość skorupka nasiąknięta moczem
"niektore baby sa tak glupie, ze same pchaja sie na facetow i rujnuja ich zwiazki, naprawde nie chcialem tego." Pieprzysz, arek, oj pieeeprzysz jak potłuczony. Zgwałciła Cię, czy jak? :O Teraz to tylko konsekwencja i upór Ci zostały, ale gwarancji nie ma żadnej. Może być happy and, a możesz też marnować czas, nie osiągając już nigdy oczekiwanego efektu - tego nkit z nas Ci nie napisze.

Gość skorupka nasiąknięta moczem
*nikt

Gość aleksndra wielka
niech walczy ale dla dziewczyny lepiej zeby do niego nie wracala. poczytajcie co pisze. ze kocha, ze chce zrozumienia i ze nie reczy za siebie jak zobaczy ja z innym. a co ona miala zrobic? facet polecial na inna, uprawial z nia seks i co? dziewczyna ma teraz wybaczyc, po trzech latach zwiazku? on chcial odmiany. za pare lat zapomni co zrobil i znowy bedzie chcial odmiany. i co? wtedy tez ma mu wybaczyc bo w biblii ktos napisal psalm? milosc to milosc ale trzeba tez zachowac rozum. facet to nie jest bezwolna marionetka w rekach innych kkobiet i jak nie chce to nie zdradzi a jak zechce to nic mu nie stanie na przeszkodzie ... tylko czy to jest wtedy prawdziwa milosc?

Gość aleksandra dobrze wie co to
znaczy bo sama była zdradzona dziewczyna więc wie co czuła twoja dziewczyna.....

Gość to oznacza.....
jesteli to nie prowokacja to naprawde jestes chujem, mam nadzieje ze ta dziewczyna nie da ci drugiej szansy. jakby dala znaczy ze jest glupia 🖐️

Gość SM
i dobrze! Zawsze to wiecej wolnych dziewczyn i wieksza szansa, ze uda mi sie kogos poderwac. Chociaz z drugiej strony, mnie i tak zadna nie chce.

Oj niestety Arku, ale naważyłeś sobie piwa, musisz je teraz wypić. Osobiście zapewne wybaczyłabym zdradę, ale jestem tym głupim i naiwnym typem kobiety.. bo wiem, że facet zdradza tylko fizycznie, a nie psychicznie. Psychologowie mówią, mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet potrafią oddzielić seks od miłości. Dlatego zdrada mężczyzny to często \"chwila\". Jeśli dziewczyna prowokuje, to naprawdę, mało któremu udaje się opanować.. ech.. niestety, tak jesteśmy stworzeni przez naturę. Łatwo się mówi.. że w każdej sytuacji trzeba myśleć o tej osobie, że miłość powinna nie pozwolić na zdradę.. ale jeśli nie było się w takiej sytuacji, to można tylko domniemać - nie możemy być pewni swojego zachowania w danej sytuacji. Osobiście Arku radzę Ci, byś dał sobie spokój - przynajmniej na jakiś czas. Uszanuj jej wolę. Nie dziwię się Twojej dziewczynie, ona zapewne czuje do Ciebie wstręt i obrzydzenie. Nie wiadomo, czy opadną z niej emocje i pozwoli Ci do siebie wrócić. Wszystko zależy od tego, co w niej siedzi. Straszną rzecz zrobiłeś. Brr.. wiem, bo sama byłam zdradzona. I kochałam na tyle, że byłabym w stanie wrócić. Ale to inna historia. I dobrze, że już dobiegła końca.

Cóż mogę powiedzieć według mnie zdrada to najgorsza rzecz jeką można zrobić drugiej osobie -porostu wbiłeś jej nóż w serce.Nie wiem czy bym ci wybaczyła jeśli nawet to po dłuższym czasie choć podobno mówi sie ze jeżeli ktoś zdradzi raz zrobi to kolejny.Ty na sama myśl ze ona mogła by być z innym dostajesz białej gorączki ale wyobraź sobie co ona musiała czuć gdy wyobraziła sobie ciebie z inną.Napewno szybko o tym nie zapomni.Musisz pokazać jej ze ci na niej bardzo zależy a jednocześnie dac jej trochę czasu na ochłoniecie.BO byc moze po jakims czasie zacznie znowu o tobie myśleć,teraz jest wściekła zraniona ale może za jakiś czas....W koncu zacznie wspominać wiele wspaniałych chwil które spędziliście razem i zacznie pomimo wszystko tęsknic tak już jest ze na miłość nie ma rady i czasem człowiek jest wstanie wybaczyć o wiele więcej wiec jakąś szanse zawsze masz.Nie będę cie oceniać bo kazdy popełnia błędy najważniejsze czy potem ich nie powtarza w koncu jestesmy tylko ludzmi.

jest jeszcze 1 wazne pytanie: Ile razy ją \"zdradziłeś\"?? łatwiej jest wybaczyc jednorazowy skok w bok, spodobala ci sie no to zamoczyles w niej gdzies tam cichaczem. Jednak jesli to nie bylo raz ale za kazdym razem jak miales chcice to spadaj na bambus! :/ W zyciu nie chcialabym faceta ktory wracalby do mnie do domu wieczorami odwiedziwszy wczesniej jakas pindzie :|

Gość gość
co za debil, masakra...