Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek arek arek

stracilem wartosciowa dziewczyne, teraz zaluje

Polecane posty

Gość fajnie ze to piszesz i sie
przyznajesz do bledu. Moze to bedzie rpzestroga dla innych kretynow !!

Gość strusie stringi
Nie chciałeś tego? Buhahahah Wlazła na Ciebie i sama się obsłużyła?:P Nie mogę już czytać tych idiotycznych wypocin. A po określaniu tej drugiej dziewczyny widać Twoją klasę:O

Gość arek arek arek
myslalem, ze sie nie wyda, ze moja dziewczyna tak mnie kocha,ze nawet nie podejrzewa, ze moge miec na boku kogos innego i chyba dlatego tak to wyszlo :( glupi jestem i tyle

Gość rccc
ale ona tez cie zdradzila, bo spala z twoim kolega, tak?

Gość arek arek arek
moja dziewczyna nigdy mnie nie zdradzila, to ta druga glupia dupa, na ktorej w ogole mi nie zalezalo i nienawidze jej ze wszystkich sil

\"niektore baby sa tak glupie, ze same pchaja sie na facetow i rujnuja ich zwiazki, naprawde nie chcialem tego\" \"dziewczyna bardzo atrakcyjna, poczulem sie przy niej macho, zakrecilem sie kolo niej, spodobalo jej sie to, krecilismy ze soba jakis czas, w zasadzie mialem w niej odskocznie w lozku, (...)nadskakiwalem tej drugiej\" zdecyduj sie czego chcesz i na kim ci wlasciwie zalezy. Nikt nie mowi, ze bedac dlugo w zwiazku nie mozna zauroczyc sie inna osoba, ale to od ciebie zalezy, co z tym zauroczeniem zrobisz, poczekasz az minie, czy zdradzisz i zrujnujesz trwaly zwiazek.

Gość lubczykiroza
czlowieku - to co piszesz jeszcze bardziej cie dyskwalifikuje. co to znaczy ze mu wpierdolisz? jestes nieodpowiedzialny. twoja dziewczyna ma prawo znalezc sobie nowego faceta, nie jest juz twoja dziewczyna i nie jest w zwiazku z toba. ty miales prawo nawet kiedy byliscie zwiazani. palant z ciebie

Gość a mnie nie dziwi
"niektore baby sa tak glupie, ze same pchaja sie na facetow i rujnuja ich zwiazki, naprawde nie chcialem tego" Co ty chrzanisz? Gdybyś nie chciał, to nie doszłoby do zdrady. Nie dość, że ją zdradziłeś, to jeszcze chcesz się wybielić zrzucając winę na laskę która była wolna i teoretycznie mogła robić co chce. To ty miałeś dziewczynę, którą "Kochałeś" :-) :-) :-) (niezłe kochać kogoś i leźć do łóżka z inną) A ta dziewczyna była wolna i mogła robić co chce

Gość arek arek arek
jestem o nia zazdrosny, bo ja kocham, zrozumcie mnie choc troche.Pisze przeciez, ze zaluje,ze tak sie stalo, mialem cicha nadzieje,ze mi jeszcze wybaczy,ale ona nie chce mnie znac, wiec jesli tylko znajdzie sobie innego,to nie recze za siebie KOCHAM JA CALYM SERCEM, nie zniose widoku innego faceta kolo niej.Marze o niej codziennie by do mnie wrocila, robie wszystko,ale ona juz ze mnie zrezygnowala :( Dlaczego to tak boli? 😭

Ludzie, przestańcie! Arku, jeśli to co piszesz jest na poważnie i naprawdę ją kochasz, to WALCZ. Nie pros o spotkanie, tylko przyjedz do niej i stoj pod drzwiami z kwiatami - banalne ale dziala. Chodz za nia, pokaz jej to ze Tobie na niej zalezy. Nie gadaj- bo w slowa nie uwierzy - musisz jej to pokazac. Padaj na kolana i blagaj. Najlatwiej jest powiedziec\" jestem ***, stracilem wartosciowa dziewczyne\". Nie mow - bo w slowa nie uwierzy. Tylko dzialaj. Jesli naprawde ja kochasz, to WALCZ. Nie ma nic gorszego niz zalowac do konca zycia, ze moglo sie ale sie nie zrobilo. Ja trzymam za Ciebie kciuki. I chociaz jestes...sam wiesz kim, ze tak postapiles, ale jesli ja kochasz, to WALCZ. POWODZENIA. p.s. teraz pewnie ludzie na mnie naskocza, ale co tam ;)

Gość zaleglosci
Dlaczego jeden facet nie moze miec chocby jednej dziewczyny, a drugi w tym samym czasie ma dwie? Nie rozumiem tego

moze i zalujesz, ale zdradziles i musisz poniesc konsekwencje. Lepiej zachowaj sie jak facet, przepros ja i zycz poznania kogos lepszego niz ty, zamiast histeryzowac.

Gość fajnie ze to piszesz i sie
A CZY TWOI RODZICE LUBILI TWOJA DZIEWCZYNE? CZY SPECJALNIE TAKA ZATRUDNILI...

Gość a mnie nie dziwi
a z iloma byś spał na boku, gdybyś jej nie kochał? Jesteś żałosnym dupkiem i nic dziwnego, że posłała cię na drzewo. Trzeba było myśleć przed a nie nie po zdradzie. Byłaby ostatnią kretynką gdyby kiedykolwiek dała ci jeszcze szansę

Gość arek arek arek
dzamunia dzieki, za slowa otuchy, przysiegam,ze to nie prowokacja, to moje zasrane zycie :( kupilem jej kwiaty, powiedziala,ze moge kupic cala kwiaciarnie i tak nie zmieni zdania, czuje sie jakbym wpadl pod tira :( dzieki za wypowiedzi,nawet te zle, bo wiem,ze zasluzylem sobie :(

arku, a co by bylo, gdyby twoja dziewczyna sie nie dowiedziala o zdradzie z tamta? jakbys dalej postepowal?

Gość szefowa prezesa
bzykałby dalej. przeciez to jasne. nigdy w zyciu nie wybaczyłam tego swojemu chłopakowi. NIGDY.

Gość arek arek arek
ona nic dla mnie nie znaczyla, NIC, byla bo byla, samo jakos to lecialo,nawet o tym nie myslalem, przez nia bede zalowal do konca zycia, mialem obok siebie ta jedyna, to mi sie zachcialo echhhh :( zaczalem pic z rozpaczy, ale to niewiele pomaga,bol jest tak wielki,ze nie wytrzymuje, zrobilbym wszystko gdyby zechciala mi wybaczyc, ale niestety mowi NIE :( narka

Gość Garrrgamelka
Nadal obstaję przy tym, że to prowokacja i to w dodatku bardzo nędzna. Ale się dajecie robić w balona hahahahaha

Gość trusski
czemu mowisz o tej drugiej "szmata"? to ta twoja co byles z nia 3 lata powinna tak powiedziec o tobie...

to dziwne, ze nie czules, jak bardzo kochasz swoja dziewczyne, uprawiajac sex z tamta, a czujesz to dopiero teraz, gdy sie wydalo. Moim zdaniem, to nie milosc, tylko poczucie winy. Czujesz sie jak przedszkolak, ktory ukradl lizaka ze sklepu, ktos go na tym zlapal i narobil dymu. Daj dziewczynie spokoj, bo kiepski mezczyzna z ciebie. I zeby bylo jasne, uwazam, ze zauroczenie inna osoba, flirtowanie z nia, bedac w zwiazku jest dopuszczalne, ale seks juz nie.

Arku, walcz. To kup jej kwiaciarnie - jak nie masz kasy, to pozrywaj kwiaty, nie wiem, kup jej pluszaka - milion pluszakow, ale nie przesadz, bo najgorsze, jak ona zacznie myslec ze chcesz ja kupic, to wtedy po Tobie - po prostu BADZ! POKAZ JEJ ZE JA KOCHASZ!!!!! nie mow, tylko POKAZ TO! Nie wiem, napisz to na murze, przyslij jej poslanca, zamow bilboard, cokolwiek.

Gość Garrrgamelka
dżamunia --> weź se dziewczyno wylej kubeł zimnej wody na głowę, bo się zaraz zagotujesz :D

Gość lubczykiroza
dzamunia - sek nie w tym co zrobi, tyleko czego powinien nie robic

­­­­­­­­­­­ łaaaa!! jak ja nie znosze takich ciapciakow ;D laska powiedziala NIE a ten bedzie za nia lazil i jej w dupe wlazil ;P LOL :classic_cool:

Gość trusski
jak ja zerwalam z moim chlopakiem to wyslal mi bukiet roz za 500 zl... i wiecie co zrobilam? wyrzucilam!! skoro przez poltora roku nie zasluzylam nawet na rozyczke to po co od razu 100 kwiatow? olalam i twoja byla tez dobrze robi olewajac ciebie

Gość ja sie wstydze
I bardzo dobrze ze cie rzuciła! Mam nadzieje ze juz nigdy do ciebie nie wróci, żałosny śmieciu!

trusski---> wyrzucilas bukiet kwiatow? nie skomentuje tego....nawet dran zasluguje na odrobinke szacunku, nie wiem jak mozna nie darzyc szacunkiem kogos kogo sie kiedys kochalo... ja wyznaje teorie, ze jesli ktos kocha to na cale zycie, wszystko inne miloscia nie jest. a milosc laskawa jest, nigdy nie zazdrosci...nie unosi sie duma...wszystko znosi...wszystko przetrzyma....mysleliscie kiedys o tym? nie mowie o tym, by jedna osoba walila, a druga wszystko znosila, tylko o tym, by wspolnie budowac zwiazek. Zdrada to jest powazna sprawa, i dziewczyna bedzie musiala dlugo do tego nabierac dystansu, ale najlatwiej jest powiedziec \"spadaj\". Wiekszosc zwiazkow to fikcja, ludzie sa ze soba bo im tak wygodnie, przestaje byc wygodnie, przestaja ze soba byc. Kazda po zdradzie dalaby kosza, ale chodzi o to by Arek walczyl, jesli kocha i ma zalowac do konca zycia, to dlaczego ma nie walczyc???? Dlaczego? Bo latwiej jest zrezygnowac dla czego co jest niedostepne i zalowac, niz walczyc.

arku, jesli piszesz na powaznie, to podaj maila albo gg, chetnie Ci pomoge, naprawde!

Gość yuuuuuuuuuui
Chyba wszystkie Arki sa takie pojebane:O Dobrze zrobila ta dziewczyna!! ja tez bym do Ciebie nie wrocila chocbys blagal na kolanach ze lzami w oczach!!