Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek arek arek

stracilem wartosciowa dziewczyne, teraz zaluje

Polecane posty

Gość arek arek arek

bylismy ze soba 3 lata, kochalismy sie bardzo, jest piekna, madra wrazliwa i wartosciowa dziewczyna....moi rodzice prowadza prywatna firme, zatrudnili dziewczyne, bardzo atrakcyjna, poczulem sie przy niej macho, zakrecilem sie kolo niej, spodobalo jej sie to, krecilismy ze soba jakis czas, w zasadzie mialem w niej odskocznie w lozku, choc moja dziewczyna krecila i kreci mnie najbardziej na swiecie, nadskakiwalem tej drugiej, moja dziewczyna niechcacy zeszla na drugi plan az......dowiedziala sie :( od razu ze mna zerwala, powiedziala, ze zaluje tych lat ze mna,zebym o niej zapomnial i jeszcze wiele innych rzeczy mi wykrzyczala.Zaluje jak cholera, serce mi krwawi, nie potrafie i nie chce byc z inna, ona nie chce do mnie wrocic chociaz blagam ja,z tamta zerwalem, co najgorsze dowiedzialem sie, ze spala tez z moim kolega, nie nawidze szmaty, zepsula mi zycie.....tak bardzo bym chcial, zeby bylo jak dawniej, zobaczyc usmiech mojej ukochanej dziewczyny, jej piekne oczy, bez niej nie chce mi sie zyc 😭 co robic? jak ja naklonic by wrocila ? doradzcie, bo umieram bez niej :(

Gość A co głupkowi doradzić
Zachciało ci sie dwie dupy dymać to teraz nie masz ani jednej. Dobrze ci tak.

nawet jesli przyjmie Ci z powrotem to juz zapewne nie bedzie to samo co kiedys:( kurde czemu ludzie ktorzy sie kochaja krzywdza sie:( :( :(

Gość I DOBRZE CI TAK...........
co ci to dało ? doszedłeś do fajnych wniosków- nie nawidze szmaty, zepsula mi zycie.. ONA ZEPSULA CI ZYCIE?????!!!!!!!!:o :o :o DOROśNIJ CZłOWIEKU!!!

Gość Bongo
spiepszyłeś człowieku, walcz do upadłego o nią ale marnie to widzę bo jak powiedziałeś twoja była dziewczyna była MĄDRA...

Gość masz za swoje
:o

Gość obżartuch
wątpię zeby ktoś ci wspołczuł. Chciałeś mieć dwie nie masz zadnej - los jest mściwy . skrzywdziłeś tamtą mądrą dziewczynę to zadawaj sie z dziwkami dalej. nie zasługiwałeś widocznie na nią

Gość zdradziles ja i na co liczysz
ze bedzie jak dawniej?? pewnie juz nigdy miedzy Wami nie bedzie jak dawniej. Skrzywdziles dziewczyne ktora kochasz, czyli jednak milosc to za malo zebys byl wobec nie uczciwy. A jak znowu jakas sie zakreci to znowu swoja dziewczyne zdradzisz, a potem jeszcze powiesz, ze zniszczyla ci zycie po wszystko wyszlo najaw.

Gość no i dobrze
Ci tak trzeba było myśleć wcześniej i to głową, a nie fiutem Idiota, ja na miejscu twojej MĄDREJ dziewczyny własnie bym od Ciebie odeszła. Cierp teraz.

Szmaty nienawidzisz??????? Życie Cię spieprzyła????????? Sam sobie spierniczyłeś związek i tyle. Teraz to tylko pozostało C wyciągnąć wnioski ze swojego ogromnego błędu i szanować to co masz i z kim jesteś. Pozdrawiam

Gość arek arek arek
macie racje, ze tak po mnie jezdzicie :( zasluguje na to w pelni, ale serce mi peka, juz nie wytrzymuje z tesknoty za moja dziewczyna, ktora nie chce mnie znac, dlaczego? przeciez ja przepraszalem 10000 razy, blagam o spotkanie, umieram stojac a ona mnie juz nie chce, Boze ale bylem glupi, ze ja stracilem, nigdy sobie tego nie wybacze, jak o nia walczyc, bo juz pomysly mi sie skonczyly a ona i tak mowi NIE :(

Gość masz za swoje
odpuść sobie mądrą i wartościową dziewczynę,będzie miała szansę na udane życie,ty sobie poszukaj kogoś twojego pokroju,jakiejś szmatki.

Gość MADRA DZIEWCZYNA ******
Zamknęła ci drzwi przed nosem na zawsze..... a ty wkrótce spotkasz jakiegoś łapciucha i będziesz się cieszyć ,że chce z tobą być !...bo przy takim myśleniu....

Gość Garrrgamelka
Taniuchna ta prowokacja...

Gość arek arek arek
nie rozumiem tylko jednej rzeczy, mianowicie jej uporu.Blagam tylko o jedno spotkanie, na ktorym bym jej wszystko wytlumaczyl a ona mowi, ze jak nie mam z kim pogadac to mam isc do tamtej, bo ona juz mnie nie chce, zranilem ja bardzo, ale jestem glupi 😭 serce mi krwawi, szaleje za nia, moje zycie bez niej nic nie znaczy, dlaczego tamta stanela mi na drodze??????? :( chyba umre z zalu...

mpwisz jak Ciebie boli, jak Ty sie meczysz...a pomysl jak ona sie poczula dowiadujac sie o tym co zrobiles? koszmar :(

Gość arek arek arek
ale napiszcie chociaz czy jest szansa, ze ja odzyskam? jak to widzicie? 😭

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez bym od razu zerwała z facetem który by mnie choc raz zdradził. Bo ja mam swoją godność i zasluguje na porządnego człowieka a nie ,,Twojego pokroju,,

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie masz u niej szans, daj jej spokój, niech znajdzie człowieka który na nia zasługuje

Gość arek arek arek
do dziewczyn - dalybyscie mi druga szanse, przeciez sie staram, zaluje tego jak cholera, nigdy juz tego nie zrobie, nie zdradze mojej dziewczyny, wiec dlaczego ciagle slysze to glupie NIE ? :(

Gość arek arek arek
co ona chcialaby ode mnie uslyszec lub co zrobic zeby uwierzyla, ze ja kocham i tylko ja ? no nie przekreslajcie mnie, bo i tak mi ciezko :(

Gość nie wiem co ty chcesz jeszcze
tłumaczyć i po co????????? zdrada jest zdradą i jeśli dziewczyna ma swoją dumę to w życiu sie z toba nie spotka !Co chcesz jej powiedzieć ,że to pomyłka :O że ją kochasz ? nie bądż żałosny ,zachowaj resztki godności i poproś tylko o wybaczenie i nie proś o powrót tylko ją po prostu przeproś i rozstańcie się ....

Gość strusie stringi
w życiu nie chciałabym takiego żłoba - idź poszukaj suchej gałęzi w parku, idioto:O

Gość lubczykiroza
nie dalabym ci drugiej szansy - to nie o to chodzi, ze tego nie zrobisz. ale zrozum caly ten czas - kiedy ona normalnie sie do ciebie odnosila jak gdyby nigdy nic a ty w tym czasie ja oszukiwales ona postrzega jako niewazny. przekonala sie ze byles innym czlowiekiem i nie chce juz z kims takim byc. teraz to ona cierpi nie ty bo ma to nie z wlasnego wyboru

Gość lubczykiroza
ale sam powiedz - na co ty licyzles- ze sie to nie wyda? jaka to milosc- chciales ja do konca zycia oklamywac?

\"nienawidze szmaty, zepsula mi zycie.....\" to ty sobie zepsules zycie, kretynie, to nie ona zdradzila, tylko ty zdradziles, swoja dziewczyne. Miej odwage, zeby sie przyznac, a nie obrzucac blotem dziewczyne, ktorej jeszcze niedawno nadskakiwales

Gość arek arek arek
bez niej moje zycie jest niczym :( nie chcialem tego, to jakos samo wyszlo, na pewno tego nie planowalem. Brakuje mi rozmow z nia, jej pocalunkow, jej usmiechu, zawsze mnie wspierala, byla przy mnie, jest piekna istota, mogla miec innego,ale byla ze mna bo mnie kochala a ja to spier.......:( niektore baby sa tak glupie, ze same pchaja sie na facetow i rujnuja ich zwiazki, naprawde nie chcialem tego.

Gość lubczykiroza
ale - co w tym czasie myslales, ze to sie nie wyda? nie powtarzaj nam jak zaklety ze nie chciales bo my to nie twoja dziewczyna naopisz szczerze- co wtedy myslales

Gość a mnie nie dziwi
NIE MASZ W OGÓLE SZANS... Co jej chcesz tłumaczyć i po co? Przecież to jest WYŁĄCZNIE TWOJA WINA i nie ma od tego odwrotu. A jak nie rozumiesz, to znaczy że jesteś chyba... Ty byś wybaczył dziewczynie, która postąpiłaby tak jak ty? Tylko połóż rękę na sercu i odpowiedz prawdę. Mogę dać głowę, że nie wybaczyłbyś i wyzwał ją od...

Gość arek arek arek
sam nie wiem, chcialem tylko rozrywki z ta druga, nawet nie wiem czego chcialem :( z moja dziewczyna mialem wszystko, jest dla mnie idealem a mimo to, skusilem sie na inna, chcialbym to odkrecic, ale moja dziewczyna nie odzywa sie do mnie i powtarza,ze to koniec, ze sie tego nie spodziewala po mnie, otworzyly jej sie oczy itd...ale jak zobacze jakiegos fagasa obok niej, to mu tak wpier.....ze mnie popamieta :( chcialbym zeby bylo jak dawniej, jak to zmienic?