Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diamentowa Dziwka

Przy jakiej PIOSENCE placzesz???

Polecane posty

Mam ich płytę :P Ale Kiseki no umi (Morze Cudów) sprawia, że się rozklejam :) Po prostu uwielbiam tę piosenkę :):):)

Kiedy tęsknię - Anita Lipnicka Forgive me love - Alanis Morissette That I would be good - Alanis M. :( Dłoń - N. Kukulska i jeszcze.. \"Jestem dla Ciebie czuła\" - poezja śpiewana, wersy od Poświatowskiej.. coś wspaniałego \"Niczym spłoszony ptak odleciałeś z mojego dnia.. \" ( już mi się smutno robi :( )

tzn to ta piosenka jest :D ta japonska, uwielbiam ja, kiedys jak byla reklama kawai to leciala :D

Jeszcze się nie dorobiłam, ale kto wie... Chociaż fascynacja Japonią minęła. Ta \"niezdrowa\" fascynacja.

TAK, własnie TAK!!! Record of Lodoss War :) Opening autorswa Yoko Kanno :D:D:D:D:D:D Hurra, ktoś wiedział!!!!

Gość na mnie wciąż działa
"Hurt" Christina Aguilera Mam lat 50:)

ja sie japonia nie fascynowalam, ale lubie japonskie piosenki :D a ta mi sie z reklamy kawai tak spodobala ze suzkalam jej wszeeeedzie, uwielbiam, opening escaflowna tez jest swietny

ja sie japonia nie fascynowalam, ale lubie japonskie piosenki :D a ta mi sie z reklamy kawai tak spodobala ze suzkalam jej wszeeeedzie, uwielbiam, opening escaflowna tez jest swietny

Gość lalalaaalalalala
Tede - Ona jest szmatą

Yakusoku wa iranai? Taaak, Yoko Kanno to fenomenalna kompozytorka :0 I fajna babeczka :) Grafomanka - na punkcie muzyki mam fioła :P Na punkcie anime już nie :P:P:P

Tak sie mowi, ale stara milosc nie rdzewieje. Swoja droga naprawde piekna jest ta piosenka, troche sie nie dziwie TWojej fascynacji ;)

:) Ale nie wszystkie są takie, uwierz. Najpiękniejsze są te z filmów animowanych, do których muzykę pisze Yoko Kanno, Kenji Kawai albo Yuki Kajiura :)

wrocilam ,w sklepie bylam wybaczcie. nie wiem jaki ona ma tytul wlasnie, refren leci sobie kimiwo kimiwo aishiteru kokoro de mitsumete cos tam ja tak ze sluchu nie mam pojecia jak to sie pisze :D

Gość unijny liberal
" nie rycz mała nie rycz!

Gość bajubaj
"Dwa serca, dwa smutki"😭

Do Diamentowej Dziwki: Kimi o... kimi o znaczy - Ja... Ja cię kocham :) A tak w ogóle bardzo sympatyczna piosenka :) Yoko Kanno wkłada do swoich utworów elementy muzyki etnicznej rożnych narodów :) I Baaaredzo często przyjeżdża do Polski, by nagrywać swoje \"soundtracki\" :)

Gość wcale nie da się
przy tym płakać... dajcie jakieś NAPRAWDĘ rzewne kawałki...

Gość rgfrgr
Rynkowskiego takiej o domu.... zawsze wyje.

To, że ty przy tym nie płaczesz nie znaczy, że ja nie mogę. Robisz czasem użytek z mózgu?

Gość rgfrgr
Przepraszam, żę nei na temat____Albinoska ile miałaś lat jak zaczęłaś uczyć się japońskiego? I w szkole czy sama w domu? masz jakąć rodzinę w japonii albo przyjaciół? Cięzko było? Pytam bo sama też zamierzam zabrać się za ten język (za jakiś czas)