Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasia13

stres czy ciaza???

Polecane posty

Gość michasia13

wspołzylam z chlopakiem 26 dnia cyklu (stosunek przerywany), okres mam co 26-28 dni, niestety spoznia sie juz 5 dzien robilam test w 28 dniu cyklu i tydzien po stosunku oba negatywne ale dalej nie wiem co mam myslec w zyciu mi sie okres nie spoznial az tak choc faktem jest ze stresuje sie jak nie wiem i mam niezle schizy moge byc w ciazy jak myslicie ???

Gość eves
ehh, a ja mam okres i mysle ze jestem w ciazy... bo tak tez bywa... ale na tym forum nikt mi niec nie potrafi powiedziec... tak samo u ciebie... watpliwe aby to byla ciąża bo 26 dzein cyklu... fakt przerywany ale... raczej schizujesz, i stad te opoznienia przez stres takie jest moje zdanie a odczuwasz zwykle przed okresem jakies dolegliwości? bole brzucha piersi? a jak jest teraz??

okres może sie spóźniać a nawet nie pojawić z innych przyczyn niż ciąża choć na ogu uważa sie to za pierwszy objaw(bycia w ciąży)Droga koleżanko jeżeli mam byc szczera to zrobiłaś bardzo głupio ze sie właściwie nie zabezpieczyłaś stosunek przerywany to porostu bzdura a właściwie istna rosyjska ruletka(no może inaczej sadzili w średniowieczu)poniewż partner może już na samym początku stosunku utracić w samej wydzielinie nawilżającej część spermy.Także prezerwatywa PRZEDE WSZYSTKIM !jeżeli nie chcesz by sytułacja i stres przez który przechodzisz sie powtórzył.Możliwe że nie jesteś wciąży nie mysl stale o tym bo stres ma ogromny wpływ na twój organizm podobnie jak dieta oraz przebyte choroby-może jakos nie dawno przeszłaś i brałas antybiotyki czy inne leki które osłabił twój organizm np.i to tez mogło miec na to wpływ.No nie wiem poczekaj jeszcz kilka dni i ponownie jeżeli nic sie nie zmieni zrób test.pzdr

Gość K40
Ciąża