Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany stańczyk

..........Dziewczyny, mam do was pytanie.........

Polecane posty

większość mnie nie interesuje rację zazwyczaj ma mniejszość Już nie Marynko

Zakochany ...- przeczytaj co ty napisałeś -hahaha- powiec co ty brałeś - nie znam Cie , choć twój nik obił mi się o uszy - ty jesteś jakis nawiedzony . Dziękuje uśmiałam sie po pachy hahahahahahahaha.... \"powiem większość mnie nie interesuje rację zazwyczaj ma mniejszość \" jak mozna tak bredzić ;rację zazwyczaj ma mniejszość \"?!!!!!

Jasne - takie poglądy wychodzą później. Taki facet o poglądach wolnorynkowych raczej nie zaskoczy nas niemile. Co innego z tym drugim... Odpowiedź kogo wybrać jest chyba prosta :) Pytanie też do czego wybrać, bo coś mi się zdaje, że proste pytanie \"kogo?\" ma drugie dno;)

nie zgadzam sie niestety bywają wyjątki .... twe teorie nie zawsze są słuszne

zakochany .....- zazwyczaj chce prowadzic rozmowe na odpowiednim poziomie - Ty ja juz nie bawisz swoja inteligencją tylko porażasz . ; \"jak mozna tak bredzić ;rację zazwyczaj ma mniejszość \"?!!!!!\" tak a czasem nawet tylko jeden człowiek np. Kopernik kontra 95% ludzkości Rozumiem ; Kopernik to 5% ludzkośći :) ps. już mi się odechciało prowadzic rozmowe na tak wysokim poziomie

bywają wyjątki tego nie zaprzeczę np. gdy weźmie się grupę stu ludzi, gdzie 99 to wolnorynkowcy a jeden to socjalista i gdy ich zapytać czy niskie podatki są dobre to socjalista odpowie że złe a 99-ciu wolnorynkowców odpowie że dobre wtedy większość będzie miała rację, hehe :-D

Stanczyk - zakochany - czy nie ---- Mozesz odpowiedzieć mi na pytania ? Jaki cel i jaki sens ma twoje pytanie zawarte w temacie ? Dlaczego właśnie takie zestawienie - przyszło Ci do głowy , czym było spowodowane ( po za miłościa do polityki )? Dlaczego pytanie zadajesz wyłącznie kobietą ? Prosze uzasadnij odpowiedz .

Stańczyk ...- Prosze nie zwracać sie do mnie \" Droga Panno \" to określenie jest bardzo - ambiwalentne !!! Po za tym nie wiesz ile mam lat , wiec dodatkowo jest to stwierdzenie niupowarznione !

\"Jaki cel i jaki sens ma twoje pytanie zawarte w temacie ?\" bo chcę wiedzieć (z czystej ciekawości) jakie są preferencje kafeteriuszek odnośnie poglądów ekonomicznych chłopaków \"Dlaczego właśnie takie zestawienie - przyszło Ci do głowy , czym było spowodowane ( po za miłościa do polityki )? nie miłością do polityki tylko do WOLNEGO RYNKU (z ang. FREE MARKET) Dlaczego pytanie zadajesz wyłącznie kobietą ? patrz wyżej :-)

Stańczyk ---- strasznie enigmatyczne sa te Twoje odpowiedzi .

Gość tajlalala..
Byłoby cudowne gdyby w Polsce wszyscy mężczyźni mieścili się w tych dwóch definicjach podanych przez autora. Ciekawe w jakiej kategorii mieszczą się Ci z jabolami pod sklepami;-/, moze oni to wlonorynkowcy i socjaliści 2 w 1?;-)

Gość tajlalala..
acha;-)czyli chłopaki z jabolami w ręku to socjaliści:)oki;-)hmm...ale oni nie omamiają, oni są szczerzy, chyba, ze kłamią kiedy chcą się napić:-)-ale, oki, rozumiem-dopuszczają do rządów socjalistów.;-)a nie ma jakiegoś trzeciego wyboru?;-)bo z reguły wybiera się z posród 3;-)

zakochany - mówisz o polityce i elektoracie - jaki sens pytania do kobiet ?

Gość KonserwatywnyLiberał
Naprawde bardzo wątpie kolego Stańczyku aby poglądy ekonomiczne miały jakiekolwiek znaczenie u płci przeciwnej Co wiecej myśle że z jakieś 75% ludzi płci samczej i z jakieś 85% kobiet niepotrafiliby wymienić podstawowych cech wolnego rynku i gospodarki centralnie sterowanej... NIECH ŻYJE DEMOKRACJA :-P

\"acha czyli chłopaki z jabolami w ręku to socjaliści oki hmm...ale oni nie omamiają, oni są szczerzy\" daj im do ręki władzę a zobaczysz jacy będą szczerzy ;-) \"a nie ma jakiegoś trzeciego wyboru? bo z reguły wybiera się z posród 3\" ludzie mogą wybierać spośród trzech ustrojów ekonomicznych: a) kapitalizm wolnorynkowy (wolny rynek) b) socjalizm/komunizm (gospodarka centralnie planowana) c) kapitalizm państwowo-oligarchiczny (tzw. trzecia droga - trochę wolnego rynku i większa część socjalizmu) obecnie w naszym kraju mam tzw. trzecią drogę :-), którą niektórzy, w tym ja, nazywają też socjalizmem. "NIECH ŻYJE DEMOKRACJA" a ja bym napisał: NIECH ŻYJE MONARCHIA I WOLNY RYNEK! :-)

\"acha czyli chłopaki z jabolami w ręku to socjaliści oki hmm...ale oni nie omamiają, oni są szczerzy\" daj im do ręki władzę a zobaczysz jacy będą szczerzy ;-) \"a nie ma jakiegoś trzeciego wyboru? bo z reguły wybiera się z posród 3\" ludzie mogą wybierać spośród trzech ustrojów ekonomicznych: a) kapitalizm wolnorynkowy (wolny rynek) b) socjalizm/komunizm (gospodarka centralnie planowana) c) kapitalizm państwowo-oligarchiczny (tzw. trzecia droga - trochę wolnego rynku i większa część socjalizmu) obecnie w naszym kraju mam tzw. trzecią drogę :-), którą niektórzy, w tym ja, nazywają też socjalizmem. "NIECH ŻYJE DEMOKRACJA" a ja bym napisał: NIECH ŻYJE MONARCHIA I WOLNY RYNEK! :-)

Gość KonserwatywnyLiberał
Niema czegoś takiego jak "trzecia droga" albo państwo dokonuje interwencji z gospodarke albo nie... zostaje tylko pytanie jak bardzo- ale to już są odcienie interwencjonizmu