Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilusia85

Kiedy pierwszy orgazm?

Polecane posty

Gość kamilusia85

Wiem, że powinnam ten topic założyć na forum życie erotyczne, ale obawiam się, że oprócz podszywów nie dostałabym żadnych innych poważnych odpowiedzi. Otóż moje pytanie brzmi - czy to prawda, że kobieta sama musi się nauczyć odczuwać przyjemność, a co za tym idzie orgazm? Bo współżyję 8 miesięcy, mój chłopak bardzo się stara, a mimo to nie mam orgazmu. wiem, ze sprawia mu to ogromną przykrość. Więc czy to prawda, że to zależy ode mnie? Że nie można tak po prostu czekać, aż to samo przyjdzie? I kiedy, Wy dziewczyny, miałyście pierwszy orgazm? Po jakim czasie od pierwszego współżycia? Z góry dzięki za odpowiedzi

Gość hurttrtr
hmm. a masturbujesz sie moze? bo jesli tak, to znasz swoje cialo i bedzie ci latwiej go osiagnac. nie licz jednak, ze osiagniesz orgazm od samego ruchu czlonka w pochwie. najlepiej wybrac takie pozycje, gdzie sie kochacie a ty jednoczesnie pis\escisz sie sama. ja polecam pozycje na pieska. nei tylko od ciebie zalezy, czy bedziesz miaal orgazm. bardzo duzo zalezy od twoich relacji z chlopakliem, gry wsteonej, czy czujesz sie bezopiecznie z nim. powodzenia

Gość hurttrtr
mysle, ze z czasem spokojnie bedzies osiagac orgazm. ja go osiagam przy kazdym stosunku. ale fakt, ze najlepiej lubie wlasnie w pozycji iod tylu.a z czasem zaczniesz tez odrozniac rodzaje orgazmu, czy pochwowy, czy lechtaczkowy, czy moze mieszany;))

Gość upppppppppp
Współżyję z moim facetem od 8 lat i taki orgazm sam od siebie miałam może kilka razy ,a tak to zawsze partner doprowadza mnie ręką.

Gość hurttrtr
to niewesolo. dziewczyny, a jaki macie ogolnie temperament? czy masturbujecie sie ?

Gość kamilusia85
Ja nie masturbuję sie...

Gość hurttrtr
kamilusia, to bez tego raczej masz male szanse na ograzm. sprobuj doprowadzic sie do orgazmu sama, a z czasem bedziesz tez miala przy stosunku

Ja tez sie nigdy nie masturbowalam;p i co? orgazmy same mnie naszly... fakt faktem po zmianie partnera... oczywiscie nie mowie ze masz zminic chlopaka nic podobnego... co do pozycji moze faktycznie sprobujcie od tylu... to chyba najlepsze pozycje w ktorych obieta dochodzi na szczyt:) z czasem samo przyjdzie, niech Cie wypiesci, zrobi atmosfere, moze cos nowego niech wprowadzi... moze potrzebujesz wlasnie jkis inny bodziec ktorego jeszcze nie poznaliscie... Powodzenia:)

Gość sumienie...
Ja wspólzyje z moim chlopakiem od roku.Tez jeszcze nigdy nie mialam orgazmu:( On sie tym zaczyna martwic.MOwi,ze moglibysmy sie kochac pol dnia,a ja nic.Nie wiem dlaczego tak mam.Probowalismy juz roznych spospbow:P Przez ostatnie 3 miesiace podczas stosunku masuje sobie lechtaczke i wtedy mam orgazm,ale nie ukrywam,ze wolalabym ten pochwowy.

Gość czarna nunia
Jesli chodzi o orgazm to nie jest to latwe:).Samam mam z tym problem:(.Podczasz kochania sie nigdy jeszcze nie doszlam do szczytu,ale sama potrafie pokonac tá góre:).Pozdrawiam :)

Gość Kasia222
Oczywiscie moj pierwszy orgazm przezyłam-masturbujac sie.A jezeli chodzi o facetow to z zadnym nigdy nie przezyłam orgazmu,dopiero z moim obecnym partnerem przezywam prawdziwa rozkosz .Doprowadza mnie do takiego stanu ze po orgazmie (moim)musimy zmieniac posciel bo wylatuje ze mnie woda litrami.Cos wspaniałego...

Gość MisiaczkaG
Nie martwcie się dziewczyny. Ja miałam chłopaka 1 rok i nigdy nie osiągałam orgazmów, potem sie rozeszliśmy i zapoznałam mojego obecnego chłopaka. Jestem z nim prawie 2 lata i dopiero od pół roku mam orgazmy... Było to tak, że ja zawsze czekałam na ten orgazm i właściwie tylko na tym sie skupiałam, nie masturbowałąm się totez nie wiedziałam co to jest orgazm. Przeczytałam kiedyś na forum tu w kafe, żeby sie tym w ogóle nie przejmować!!! Nie myśleć w trakcie stosunku o orgaźmie tylko o przyjemności. Ale ja nie wiedziałam do czego mam dążyć, skoro nie znałam tego uczucia. Postanowiłam sobie sama to zafundować:) Poznałam wtedy co to jest. Potem jeszcze trochę nie miałam z chopakiem orgazmu, ale nie myślałam już panicznie: dostanę go czy nie, czy wszystko ze mną w porządku, czy ja w ogóle mogę mieć orgazm???? Potem dostałam w najmniej oczekiwanym momencie orgazm:) Byłam zadowolona. Potem coraz częciej, a teraz już zawsze:)