Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

A CO Z MAMĄ TRÓJECZKI ??

Polecane posty

bo w poniedziałek miała się w szpitalu zgłosić nie ?? ;) ciekawe co tam u niej :) :)

Gość może urodziła

też jestem ciekawa. Myślę, że wszystko u niej oki. A jak zobaczy ten topik to się odezwie. Mamo trójeczki trzymamy za ciebie kciuki!!! I tęsknimy.

Gość bebe_30
a moze juz rodzi malenstwo?:) pozdrowienia cieplutkie dla mamy trojeczki!

też jestem ciekawa i życzę jej wszystkiego najlepszego :)

Gość cebulaaaaaaaaaaaaa
wróci jako "mama czwóreczki" i nikt jej nie pozna:):):)

moim zdaniem jest kobita w szpital bądz już w domu z malucham więc nie ma czasu/sił odpowiadać na posty

Gość nie lubię mamy trójeczki
jest taka jakaś przemądrzała...uważa że ma najwspanialszą rodzinę na świecie (przecież nie tylko ona ma)...ciągle powtarza że jej mąż jest taki przewidujący, tylko szkoda że nie przewidział tego jak jej czwarte dziecko robił:o...nieudacznik z niego

po prostu nie użala się nad soba jak większośc tutaj i sprawia wrażenie osoby bez problemów bo o nich nie mówi

a ja się tam o nią martwię czy wszystko w porządku z nią i z dzieckiem mimo, ze jej nie znam to się martwię ;) i tutaj się nie da kogoś lubić czy nie lubić bo jak można oceniać człowieka tylko po tym co i jak pisze nie znając wogóle jego charakteru ani osobowości ? nie da się dlatego ja nikogo nie oceniam :)

Gość nie lubię mamy trójeczki
o co ci chodzi---nie musisz przeklinać...nie zazdroszczę jej bo nie mam czego... teoria---zgadzam się że nie można na forum poznać jaka dana osoba jest...może i mama trójeczki w realu jest bardzo fajną osobą...ale na forum denerwują mnie jej wypowiedzi

Gość ferty
nie lubię mamy trójeczki--> amoze oni chcielki miec 4 dzeci??:O

Gość nie lubie mamy trójeczki
kiedyś pisała że chcieli trójkę

Gość ferty
no i co z tego! Moze chcieli tylko 3, przytrafilo sie 4 i tyle!! I nie wiem jak mozna na tej podstawie twierdzicx,ze ktos jest nieudacznikiem!:O

spokój !! 😡 😡 ja sie chcecie przepychać na temat M T to sio stąd ale już :P :P ja tu czekam na jakieś info w jej sprawie a to co Wy o niej sądzicie mnie nie interesuje :D :P

Własnie,mnie też ciekawi,czy już urodziła...

Gość ania777
Prawda jest taka, żeby w tych czasach sobie pozwolić na 3 lub 4 dzieci to trzeba być bardzo odważnym i dużo zarabiać.

Gość przeanalizować
Mama trójeczki przez pisanie na forum dodawała sobie pewnosci zyciowej.Osoba,ktora non stop jest zadowolona z zycia jest osoba bardzo zakompleksiona i ma w tym zyciu jakies problemy.W zyciu jak to w zyciu,jest raz dobrze,raz źle ,ale nie ma nigdy tak,ze jest zawsze naj,naj.Mam Trojeczki poświecała duzo czasu komputerowi,niby informatyk z zawodu ,ale co ceikawe mam b.duzo informatykow ktorzy narzekaja na brak wolnego czasu,ciagła harowke.A mama trojeczki nie dosc ,ze mama 3jga dzieci i to nie za duzych,uczaca sie jescze i zdajaca ciagle egzaminy miała zawsze na wszysko czas..Czyz to nie ciekawe:-) Owszem,mozna sobie zaplanowac tak rozkład dnia aby miec na wszysko czas ,ale nauka,tyle dzieci ,praca informatyka...Jezeli robisz wszysko to znaczy ,ze robisz to niezbyt dokładnie...Ciekawa jestem kiedy zacznie pisac po porodzie :-)

Gość przeanalizować
Czy mądra????Kobieta mądra mająca 3 dzieci i smaa bedac w ciazy nie przesioaduje bardzo czesto przy komputerze.Nawet majac prace informatyka powinna zajac sie praca a nie klikaniem na forach ,więc po Jej postepowaniu nie nazwałabym Ją kobieta madra tylko kobieta ktorej brak jest prawdziwych znajomych z ktorymi moze na wszyskie tematy porozmawiac.Moze i ma znajomych,ale nie moze sie przemadrzac bo wiadomo,ze realnie ludzie widza i wiedza prawie wszysko o osobie a w necie mozna grac role jaka sie tylko zapragnie.

Gość aapsik
dziewczyny a skąd pochodzi mama trójeczki?Tzn.gdzie mieszka?

Gość beln eyhcv
Nie pamietam ,ale wydaje mi się,ze mieszka w dość duzym miescie i biedaczka ciagle przesiadywała przed komputerem,zasłąniajac sie oczywiscie pracą.

Gość fdj
A co Was ten komputer tak razi w oczy? Ja też często siedzę, bo potrafię sobie to wszystko rozplanować: sprzątam rano, piorę wieczorem, a gotuję na 2 dni.

Gość ania777
Ona ma troje dzieci, ja wiem że można mieć wszystko dobrze rozplanowane ale ona pracuje i w pracy na kompie, po pracy też komputer to pytam kiedy ona ma czas zająć sie nimi przecież jej 3 dzicko to ma dopiero 4 lata. To jest dla mnie podejrzane. Poza tym słyszałam że kobieta w ciąży nie może spędzać przed komputerem więcej niż 4 godziny dziennie.

Gość fdj
Jej dzieci chodzą do szkoły, do przedszkola, chodzą na zajęcia pozaszkolne, na jakieś dodatkowe lekcje, więc z góry można założyć, że te dzieci naprawdę rzadko kiedy bywają w domu.

Gość nieudolna matkazona i kochank
Mogę się zgodzic,ze dzieci moga rzadko bywac w domu ,ale nie bardzo w to wierze bo sa to dzieci dosyc małe i watpie w te pozalekcyjne godz.w szkole itd.a nawet jakby to dzieci sa jeszce w takim wieku,ze maksymalnie o 18 juz sa w domu.Kobieta chyba nei gotuje w domu a jakby nawet to chyba byle co,bo nawet jak sie dobrze rozplanuje dzien to przygotowywanie pottraw(dobrych)zajmuje mnostwo czasu.Praca przy komputerze musi pocxhłaniac a nie dawac czas jeszcze na całodzinne przesiadywanie na forum,bo jak jest innaczej to znaczy,ze praca bie jest wykonywana prawidłowo.A do tego nauka połaczona z egzaminami.Jednym słwoem mama trojeczki to fenomen matki,zony,kochankiu w skali swiatowej.Bierzcie przykład z niej moje drogie "nieudolne Panie" oczywiscie ta "nieudolnosc" dotyczy takze mnie:-):-)