Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

A CO Z MAMĄ TRÓJECZKI ??

Polecane posty

a ty skad wiesz , ona zaczeła pisac jak jeszcze w ciazy nie była a teraz to juz nas poinformowała ze urodziła bo bylysmy ciekawe,, skad w was sie bierze tyle wredoty

Gość mamuska jedynuska
NIe szajbnieta,tylko po prostu samotna wsrod tłumu ludzi,wsrod rodziny,wsrod tylu dzieci.Najgorsza jest taka samotnosc.

Gość i to zdrowo szajbnięta jest

Gość net - ar
ja po porodzie nawet nie wpadłam na pomysł by pisac o tym na forach bo wciaz przyjmowałam rodzine i znajomych ona faftycznie zyje w necie czesc noe 🖐️

ej no wyluzujcie co z wami ?po co sie kłócic o jakies pierdoły?juz za trzy dni wypłata!!!!!:):)dacie rade !!!1

prosze jakie ksiezniczki co za wredne baby , a ona po porodzie jest pełna wigoru a nie lezała plackiem jak wy i czekała na pomoc

Gość mamuska jedynuska
ja tam wypłaty nie mam ,bo nie pracuje:-) zyje co ąłska na garnuszku meza hihih

Gość jagoda zielona
Może w końcu zajęła się swoimi dziećmi zamiarst przesiadywać przy komputerze. Biedne te jej dzieci..współczuję im.

kazdy robi to na co ma ochote- prawda???moze czy nie moze???Co was to obchodzi- nie rozumiem.

no wlasnie i z tego nieróbstwa to ci sie w głowie popierdzieliło

Gość mamuska jedynuska
gabi27:-) nie przesadzaj:-) po porodzie nie ma sie w głowie neta i forum tylko nowonarodzone dziecko i te inne,pozostałe ,no i meza.A jak mama trojeczki szybko wskoczyła do neta to nie oznacza,ze ma wigor tylko po prostu nie ma w realnym swiecie sie pochwalic swoja nastepna pociecha

Gość net - ar
spokojna głowa-- nie zajeła sie dziecmi no przeciez pisze na innym forum teraz tam robi frore bo ona ma straszne parcie na szkło a tak widzisz wyszło noe

a mnie to wali co kobita robi...... nienatknełam sie na nia , a niebede jej negowac tylko za trójke dzieci....

net wiesz wole cie w załobie:)

nie prawda ,, wlasnie napisała ze chciała nas tylko poinformowac i ze juz nie bedzie zaglądała bo ,,, a zresztą co was to obchodzi tylko niektóre zyczymy jej dobrze

Gość net - ar
dla mnie to niepojete jak ona duzo czasu poswieca swoim kaprysom i checia wirtualnej sławy a jak mało swoim dzieciom to jakis robokop a nie baba

Gość net - ar
czworke ponoc ----noe :D

Gość mamuska jedynuska
Mnie tez nie obchodzi co kobieta robi,ale wkurza mnei jej podejscie do samej siebie,ona po prostu nie jest samokrytyczna,zawsze uwaza,ze ma racxje,ze jej rodzina jest naj naj naj,nie umie zdystansowac sie do swojej osoby.po prostu zakomleksiona kobitka ktora chce za wszelka cene pokazac,ze tylko ona ma wspaniała rodzine itd.nie lubie takich przemadrzałych ludzi.

Gość net - ar
wszyscy jej dobrze zycza mysle wiec ja pozdrów od nas ,ode mnie myslisz ze mozna komus złozyczyc jak ona ?

czemu uwazasz ze jest przemadrzala nie znasz jej , moze tak jest , czemu wy ją tak atakujecie , dziewczyny nie macie innych problemów

nie wiem ja jej nie spotkałam na kafe:(

Gość net - ar
ona twierdzi ze : Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza

Gość mamuska jedynuska
szwedzia:-) przy jedynaku,nie pracujac zawodowo nie zawsze mozna sobie tak czasu zorganizowac aby ciagle na forum byc:-) zawsze cos wypadnie,to wizyta przyjacioł ,to wypad do znajomych,to inne zajecia:-)a co dopiero majac tyle dzieci :-) ..ale jak ktos jest samotny wsrod rodziny to przesiaduje non stop na forach:-(niestety

Gość net - ar
noe nie zartuj przeciez ona tu była co dzien cała dobe ja tez mało tu zagladałam ale zawsze sie na jej przemadrzałe wpisy natknęłam

Gość net - ar
kiedys ja ktos zapytał jak ona robi obiad siedzac tu cały czas ktos poprosił o przepis na obiad gotowany na kafeterii:D:D:D:D

no włąsnie ja jestem mam jedynaka i niepracuje i nie mam czasu na pisanie , czasami sie znajdzie , a jak jest ciepło to na dworze siedze i wole sie zdrzemnac w dzien , ale nie wiem moze ona ma jakas pomoc?

Gość mamuska jedynuska
Jestem ciekawa co na to klikanie jej maz mowił,bo mnei juz moj opierdziela,ze zaraz kompa mi wyłaczy bo mam sie połzoyc koło Niego a nie bajerowac w necie :-)

a ja wam mowie dobranoc bo nie mam juz siły zeby pisac do was , bo i tak kazda z nas ma swoje zdanie