Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiuska_18

czy ktoś pozwala kończyć chłopakowi w środku ??

Polecane posty

Gość sylwiuska_18

oczywiscie przy tableteczkach?? ;)

Gość sylwiuska_18
tak wiem wiem ale ciągle mam jakies tam obawy wewnetrzna.. bo to pierwsza paczuszka:)

Gość sylwiuska_18
sa wakacje...:) a poto jest to forum zeby pytac... a ja jestem ciekawa...

Gość na twoim miejscu
balabym sie ze biorac tableteczki a tym bardziej pierwsza paczuszke zajdziesz w ciążuszke :classic_cool:

hehe bez obawy, jesli bierzesz regularnie od pierwszego dnia miesiaczki, to spokojnie o niczym nie mysl tylko sie rozkoszuj bliskoscia:)

Gość sylwiuska_18
hehe:* pozatym nie uwazam zeby skonczone 18 lat to bylo takie dziecko:/ no, ale kazdy ma inna mentalnosc... moze jak ktos ma 50 lat to dziecko - fakt:)

swoja droga... czemu macie do dziewczyny jakies pretensje? zapytala, bo byla ciekawa, jest mloda dopiero zaczela z tabletkami, wiec ma prawo nie wiedziec... ja nie potrafilabym w tej chwili zlego slowa powiedziec, bo wcale nie ejst takim dzieckiem choc ma 18 lat skoro sie wykazala odpowiedzialnoscia i poszla do lekarza po antykoncepcje....

Gość sylwiuska_18
dziekuje ci:*:*

Gość ble ble blerrr
ja bym pozwolila , ale on nie chce a mialo byc tak pieknie, dziko i namietnie :O

Gość Bezpieczna
biedna:(:( wspolczuje:( ja tez mam ten problem co autorka - nigdy nie mam pewnosci

Gość polłinka
a ja tez zaczynam pierwsze opakowanie i bede pozwalala zeby moj facet konczyl we mnie :-)

ehhh Bezpieczna... nie martw sie jesli jestes pewna ze o zadnej nie zapomialas i bralas je w odpowiednim czasie, to sie nie stresuj, nie ma czym naprawde:) powiedz chlopakowi ze sie martwisz, on powinien Cie tak odprezyc zeby Ci zadna strachliwa mysl podczas zblizenia do glowy nie przyszla a potem gdy raz bedzie Ci dobrze to strach powinien minac:) sprobujcie moze pomoze ale sama tez m musisz pomoc i sie mocno zaangazowac w uprawianie milosci:)

Gość mój CHŁOPAK KOŃCZY WE MNIE W S
NO I CO? JA SIĘ CIĄZY NIE OBAWIAM JAK WY BIEDNE KUREWKI. JESTEM TEZ CHŁOPAKIEM A MÓJ CHŁOPAK ZAWSZE KOŃCZY MI W ŚRODKU I CO WY NA TO KURWISZONY?

Gość sylwiuska_18
hahaha... obojnak!! piszesz: jestem chlopakiem i ze chlopak we mnie konczy!! hahaha!! ups... no chyba ze gej... noo tego negowac nie zamierzam - ale nie zrozumiesz naszego problemu - bo ty w ciazy raczej nie zajdziesz

Gość sylwiuska_18
aha- i nie pisz do nas takimi zwrotami bo chyba na to nie zasluzylysmy... ale pzdrawiam - bo cokolwiek bys napisal (a) i tak jestes zalosny (a)