Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskaaaa

rozstępy

Polecane posty

Gość troskaaaa

mam rozstępy na piersiach, nie nawidzę tego i bardzo się ich wstydzę :(

sa kremy... nie pomagaja? najlepiej kupic takie co dermatolog rzepisuje, sama stosowalam jakis i pomoglo (nie pamietam nazwy to bylo juz 3lata w tyl) ale dermatolog dobierze i przepisze. glowa do gory;p :):)

Gość tez na cyckach
sa jakies dobre kremy polecicie coS?

Gość troskaaaa
Lusesita de Milagros Dolores - a który z kremów polecasz najbardziej ? :)

Gość troskaaaa
*LOLA* - nie nie tragedia ale takie dziadostwo :( i lo jeszcze czuc pod palcami te druzdy 😭

Gość Rozstępy
Ja mam na udach, pośladkach i od ok. miesiąca na biuście. Stosowałam różne kremy i dupa. Nadal są. Najgorzej wyglądają latem, jak się opale :(. Bo se takie białe i odbijają na opaleniźnie. Od kiedy mam rozstępy, to rzadko chodzę na plaże. Mojemu Mężowi na szczęście nie przeszkadzają ;-)

Gość a jak wam powiem
że mam rozstepy w okolicach uszu i na czole to pewnie i tak nie uwierzycie:(

Gość bedzie ciężko

Gość ludzie litości
na paskudne choroby umierają...cięzki chorują,cierpią,mają z góry przechlapane zycie... są silnie zdeformowani,nie mają szans normalnie funkcjonować..nigdy nie dowiedzą się co to pocałunek czy sympatia...nigdy nikt ich nie zechce i na zawsze będą sami...a wy przeżywacie rozstępy,których i tak nie widać...LITOŚCI

Gość na tej zasadzie to powinnam
sie przejmowac kazdym dzieckiem w afryce:O ja mam kilka na biodrach bardziej z tylu ale na szczescie sa blade i moze jakies dziwne bo nie czuc ich

Gość ludzie litości
wiesz...ja tam nie mówię,ze powinniscie się każdym afrykanczykiem przejmować,czy efektem cieplarnianym...bo na to nie mamy wpływu...ale zrozumcie! jesteście piękne! miałyście to szczęście , którego zabrakło innym-urodziłyście się zdrowe! doceńcie to! i uwierzcie,że na prawdę jesteście cudowne!

Gość na tej zasadzie to powinnam
a kto ci powiedzial ze nie doceniamy?:P ja akurat na rozstepy nie narzekam stwierdzam tylko ze sa zadnych kosmetykow na to nie stosuje-taka moja uroda i tyle moze jak bede starsza to zaczne sie tym zajmowac-zeby nie bylo ich wiecej (na razie mam 22 lata)

Gość HellscreamLobo
Laseczki nie przejmujcie sie rozstepami...........ja wam powiem tak.......(moze jestem zboczony,,,nie zaprzeczam...) MI ROZSTEPY W ZUPEłNOśCI NIE PRZESZKADZAJA a nawet powiem wiecej... to fajniutki wzorek......na przykład na tyłeczku.....albo na cycusiach........dla mnie to jest zaden problem... martwcie sie jak cycki macie sflaczałe.....nawet jak sa obwisłe (co tez mi nie przeszkadza bo przecież solidna masa ;p musi ciagnac w dół) to by były jedrne i ogólnie apetyczne..

Gość HellscreamLobo
aaaaaaaaaa i jeszcze jedno.......niech nigdy nie spotkam w swoim życiu dziewczyny na której cyckach dookoła sutków zobacze pojedyńcze włosiska....po prostu laseczki usówajcie to zbedne owłosienie..heheheh