Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ju7uuuuu

spoznienie - okres

Polecane posty

Gość ju7uuuuu

ile najdluzej spoznial sie wam? i co bylo przyczyna - oprocz stresu (i ciazy oczywiscie)?

ja mialam w zeszlym roku przewe w okresie na 3miesiace!! to byla infekcja (po bitej smietanie) :[ ktora az zahamowala miesiaczki, ale po antybiotyku wrocilo wszystko do normy. tylko zaluje ze tak dlugo zwlekalam z wizyta u lekarza:/

Gość ju7uuuuu
3 miesiace?? kurcze.... nie mialas wowczas zadnych dolegliwosci, ktore przyspieszylyby twoja wizyte u gin? skad wiesz, ze po tej bitej smietanie?? pozdrawiam

nie nic mnie nie bolalo ani nic tylko nie mialam miesiaczki:/ a ze to bylo od czerwca to sobie odpuscilam i mialam wakacje bez;p wiem to po bitej smietanie bo nic innego nie moglo wywolac infekcji jak jej obecnosc na lechtaczce;p ale uz nie ebde aka glupia i wiecej na to nie pozwole, a co Ci konkretnie dolega?

Gość ju7uuuuu
wlasciwie to az nic takiego - jednak, co by nie bylo, rozni sie od tego, co zwykle miewalam przed okresem.... piersi mam powiekszone, ale nie bola, jak zwykle.......... no, i juz od dwoch tyg czekam na okres..... kiedys zdarzyl mi sie tak dlugi cykl, ale byl powod - kupe stresow, nerwow, niespania....

a moze wyjechalas gdzies? przestalas brac srodki hormonalne? bierzesz antybiotyki? albo nie wiem jest mnostwo czynnikow, ktore moga opozniac miesiaczke... a jesli jestes pewna ze nie jestes w ciazy, to zbytnio sie tym nie martw. ja na wywolanie miesiaczki bralam luteine, ale nie iem czy to nie ejst na recepte tylko. a jak cos zawsze mozesz skoczyc do lekarza...