Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa89

pierwszy raz

Polecane posty

Gość nowa89

czy po pierwszym stosunku nazlezy zrobic jakas przerwe?

Gość ZAROBIŁEM NA GIEŁDZIE
na fajkę jak palisz :)

Gość nowa89
hehe, chodzi mi trocheo co innego. gdzies czytaalam ze trzeba poczekac az 'sie zagoi' ...

ale o co chodzi ze przerwe? ja nic takiego nie robilam, pamietam ze zrobilismy to w dzien a pozniej jakos pod wieczor znowu nam sie zachcialo:P byl to piatek wiec w sobote tez jakos mielismy okazcje i pozniej dopiero w nastepny piatek bo widuje sie z nim tylko w weekendy:)

Gość to zalezy
jesli sie krew polala albo bolalo itp to mozna zrobic przerwe ale jesli bylo bez wiekszych ekscesow to nie ma takiej potrzeby

aha chodzi ci o blone tak? ja nie wiem co mi sie tam mialo goic bo wogole krwi nie bylo:) ale pierwszy raz bolal jak cholera;/ czyli blonka zostala przebita:) ale ja nie czulam zadnego bolu potem ze wiesz ze musze czekac az bol przejdzie i sie zagoi:) ja to w ogole jak jeszcze dziewica bylam to takie tampony aplikowalam ze glowa mala, mam bardzo obfity okres wiec bralam prawie najwieksze rozmiary, nie mialam problemow z wlozeniem chociaz bylam dziewica:)

Gość nowa89
'jak sie krew polala' masakrycznie to brzmiiiiiii ;p

Gość nowa89
no ja z tamponami to tak samo mam:) tzn uzywam tych naj naj wiekszych (moja mama az sie dziwi heh ) w sumie boje sie tego pierwszego razu... ale jak uprawiamy peeting to jest ok :) chociaz pare lat temu jak bawilam sie tak pierwszy raz...to wtedy mnie bolalo...

a wiest ze mam kolezanke ktora mowila ze ona dopiero zauwazyla krew 3 czy 4 h po stosunku? wszystko bylo pieknie, pozniej leza a ona patrzy i krew leci.. nie wiem czemu tak, ja myslalam ze to od razu ona jest ale sa wyjatki i niektore krwi nie maja tak jak ja a niektore maja ale pozniej tak jak ona:)

ja mialam blone przebita palcami :) ja nie wiem jak to jest miec przebita \'\'normalnie\'\':P ale pozniej podczas stosunku czulam niewielki bol:)

Gość nowa89
to kiepsko... bo nie planuje zrobic tego u siebie w domu;p

Gość nowa89
w sumie to i takkazdy ma gdzie indziej ta blone, niekiedy to zeby ja przebic trzeba dziecko urodzic i dopiero wtedy... moj chlopak w sumie nie ma takich najkrotszych tych palcow :D aaa nic mnie nie boli.. to moze juz po?;p

Gość luttka
hmm to palce moga przebic?

oczywisicie ze moga:) przeciez jak wsadzasz np 2 palce to one \'\'rozpieraja\'\' ta blone a jak juz 3 to wogole:P

Gość luttka
yyy ... my kiedys nawet 4 :D wiec nie ma co sie martwic :)

no ja tez kiedys 4 palce moglam zniesc a nie wiem co sie teraz dzieje bo nawet jak z jednym palcem to mnie boli:( a z dwoma to juz wogole makabra;( nie wiem czemu tak

Gość lolaaa89
ja mam tak samo, ale u mnie to sie tak stalo zauwazylam po ostatniej infekcji tzn t o chyba byla grzybica po antybiotyku ale szybko wyleczylam..to bylo z jakies 2 tyg temu a nadal czuje lekkie pieczenie - tylko przy 1 palcu :/

no ja wlasnie teraz sie lecze z grzybicy ale ja gdzies tak wczesniej z 3 czy 4 miechy temu zauwazylam ze boli jak wklada jeden palec:( i to nie ze piecze tylko tak jakby malo miejsca bylo wiec nie wiem:P

Fajna Madchen,czasami palce mogą tylko naciągnąć błonę(na tej zasadzie co Ty aplikowałaś tampon). Mnie palce nie przebiły ale nie wiem czy nie będzie problemów podczas pierwszego razu bo mam trochę rozciągniętą błonę

Gość nowa89
a czemu maja byc jakies problemy?

bo mam jakieś wrażenie że wejdzie cały i mnie nie przebije. Bo skoro tyle palców się bez problemów mieściło.....

Gość nowa89
kazda blona jest inna , wazne zeby Cie nie bolalo ... a moze jej juz wcale nie ma? przeciez nie zawsze jest krwawienie?

Gość ale brednie
sie wyberzcie do lekarza to Wam powie dzieci ze palcami sie nie da przebic blony dziewiczej co za glupoty

Gość girlishgirl
daa sie ! tak samo jak tamponem :]

dementia, ja jestem pewna ze on mi przebil blone palcami poniewaz pozniej jak uprawialismy seks normalnie to mnie nic nie bolalo, nie czulam takiego bolu jak przy przebiciu blony, czulam lekki bol i tak jakos dziwnie sie czulam bo to pierwszy raz i cos \'\'nowego\'\' ale zadnego bolu jak przy przebiciu blony

nie da sie palcami?? to wyobraz sobie dziewice ktora wklada sobie 4 palce naraz, i co? i caly czas blona jest na swoim miejscu? i to nie sa zadne brednie

Gość tez biore novynette
zgadzam sie z kolezanka bardzo malo prawdopodobne zeby blone przebic palcami

Gość patrysiia
aa moze bys walsnie tak jak piszesz aale bez krwawienia?

Ja byłam kiedyś u lekarza i mi powiedział że mam słabo rozwiniętą błonę,taką malutką . Wiec jestem pewna że ona jest.

tylko dziewczyny na pewno kazda z was wie ze blona jest roznie zbudowana, niekiedy jest to taki duzy otwor po prostu, niekiedy sa male dziurki, a niekiedy ta blona jest tak cieniutka z duzym otworem ze jest wrazenie ze jej wogole nie ma