Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sie obrzezac

czy sie obrzezac?

Polecane posty

Gość czy sie obrzezac

Pomozcie mi podjac decyzje. Zastanaiam sie nad obrzezaniem. Mam 17 lat, wiec decyzja troche pozna. Czytalem m. in. na tym forum wiele wypowiedzi dziewczyn ze wola obrzezanych, a tez podobno to zdrowsze i ladniesze. Nie mam stulejki, wszystko chodzi mi tam i z powrotem jak nalezy, wiec nie mam przymusu. Pytanie zwlaszcza do dziewczyn co byscie radzily

Gość oskalpuj się
potem zaszyj dupę i odetnij uszy

ej no daj spokoj :O jak dziewczyna patrzy tylko na penisa czy jest obrzezany czy nie to szukaj dalej tej wlasciwaej

Gość czy sie obrzezac
Glupi jestescie niewyobrazalnie. Prosze o powazne odpowiedzi

Gość kuna bez nogi
najlepiej drzwiami

Gość pomocny kolega
to lepszy pomysł- zdecydowanie się wykastrój aby nie rozsiewać swoich genów!!

Gość ja jestem za
moj facet jest obrzezany i jest super, nie obrzezal sie ze wzgledow zdrowotnych, bo wszystko bylo i jest u niego ok. Obrzezanie to wieksza higiena, poza tym nieco inne doznania dla mezczyzny z tego co wiem (ale nie az tak znacznie inne). Ale to juz musi byc Twoja decyzja :)

Gość czy sie obrzezac
a jak lepiej calkiem czy czesciowo, tzn. zeby czesc napletka zostala? Jak ty bys wolala

Gość ja jestem za
moj jest obrzezany calkiem. Nie potrafie Ci odpowiedziec na pytanie jak lepiej, ale lekarz z pewnoscia moze ci doradzic :)

Gość ja jestem za
ja wole tak jak ma moj facet, ale nie mam porownania, wiec to nie jest jednoznaczna odpowiedz

Gość jarez z wlkp
ja bym ci darowal taki pomys;tez chcialem to zrobic ale lekarz mnie przekonal ze nie.zoladz robi sie mnie wrazliwa na doznania dotykowa bo grubsza skora si erobi.przyzwyczaja si edo tego ze jej nic nei oslania.o taz/a dwa to wlasnie ruszajacy sie napletek na zoledzi podczas stosunku sprawia wlasnie przyjemnosc facetowi

Gość dżinsowa mini
głupie prymitywne laski, nic nie wiedzą a wredne komenty klecą co do obrzezania, to fakt, większa higiena a co do doznań, po obrzezaniu naskórek na głowce członka staje się mniej wrażliwy, czyli w efekcie partner może dłużej się kochać

Gość ja jestem za
jarez po obrzezaniu tez mozna skorka poruszac, chociaz juz nie napletkiem. Za to facet moze dluzej ;) a doznania i tak ma wspaniale. Ale obrzezac sie czy nie , to juz kwestia indywidualna moim zdaniem.

Gość dżinsowa mini
napletek ni ejest potrzebny do doznań lecz to żeby był odpowiedni poślizg, jak partnerka jest wilgotna to nie jest potrzebny napletek by chronił główkę przed nadmiernym tarciem

Gość dżinsowa mini
ale idioci...... bakterie rozwijające się w mastke, czyli to wydzielinie, która gromadzi się pod napletkiem są częstą przyczyną stanów zapalnych u kobiety a w efekcie kiedyś mogą nawet przyczyniać się do raka szyjki macicy trochę wiedzy fachowej Wam nie zaszkodzi, wystarczy porównać dane, w krajach gdzie obrzezanie jest praktykowane ze względu na przekonania religijne czy tradycję notuje się mniej przypadków raka szyjki macicy u kobiet

Gość ja jestem za
piczo drab nawet jak umyjesz, to nie wymyjesz wszystkich bakterii, chyba ze wyparzysz heh, ale wtedy po wacku ja nadal uparcie twierdze, ze obrzezany facet jest super:)

spirytusem dziada ;) własciwie według mnie niema az takiej rużnicy ale wole jednak całego z napletkiem

Gość czy sie obrzezac
a jak radzicie czesciowo czy calkowicie?

Gość ja bym radzila
Ja bym radzila zostawic czesc. Bedzie sie czym pobawic

Gość przy calkowitym nie bedziesz m
mial juz nigdy problemu ze sTULEJKA !

Gość czy sie obrzezac
a przy czesciowym moze mi to grozic?

Gość piecgloweklenina i dupastalina
zeby nie stracic fiuta lekarz obrzezal mnie w dziecinstwie, nie pamietam bolu i czegos tam , z onanizmem nie mialem problemu, trzeba wypracowac technike, z wrazliwoscia, wszyskie teoretyczne rozwazania mozna o duupe rozbic, i grubsza skora na zoledzi, to nie jest naskorek tylko nablonek i tak samo jest wrazliwy jak z napletem wiem to dobrze, z czystoscia zgoda, zona powiedziala, bardzo dobrze mniejsze ryzyko zachorowania na raka szyjki