Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mamuska

POMOCY!! Moje dziecko zaczelo kwiczec!

Polecane posty

Gość zalamana mamuska

Ostatnio moje polroczne malenstwo zaczelo pokazywac charakterek. kwiczy, jeczy od rana do wieczora, nawet gdy nie ma ku temu specjalnych powodow. Mamusie, jak sobie z tym poradzic? Przypuszczam ze maluszek probuje skupic na sobie moja uwage ale przeciez nie moge go zabawiac non stop! Mam juz naprawde tego dosc. A gdy zostawiam go samego zeby troche pokwekal, to potem mam wyrzuty sumienia ze go zaniedbuje...

kwiczec, a moze masz królika w domu ?! zaklej plastrem pyszczek i po kłopocie

Gość zalamana mamuska
Moze zle sie wyrazilam... Dziecko jest marudne i marudzi non stop

pewnie faktycznie chce zwrócic na siebie Twoja uwagę:) Bo juz zaczyna widziec i rozumieć coraz wiecej...ja dopiero bede mamą,ale z dziecmi mam doswiadczenie i chyba sama bym probowała zostawic go (ją) na jakis czas...albo zajac jakimis zabawkami...moze sie nudzi??

a ile to juz trwa, jesli dłuzej niz kilka dni to moze lekarz cos poradzi. dzieci czesto marudza ale ale nie powinno to trwac dłuzej niz 2 dni, a moze dziecko ma taką mature ze musi i koniec a ty jaka jestes moze ma to po tobie

A moze faktycznie zabki mu rosną...albo ma gorączkę...czasem marudzenie wynika z checi zainteresowania a czasem z tego ze dzidzia sie zle czuje...