Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 trzy maj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Czas po miesiaczce to okres niepłodności względnej, gdyż istnieje pewne minimalne prawdopodobieństwo wystąpienia nieoczekiwanie wcześniejszego jajeczkowania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 W tym przypadku wogóle nie doszło do stosunku ani do wytrysku. Więc nie ma nawet oczym mówic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A wiecie, że można być dziewica, która jest w ciąży??? Nawet bez stosunku może dojść do zapłodnienia! Wystarczy śluz...palce...itd. Plemniki \"poruszaja się\" na tzw. drodze chemotaktycznej...Ludzie zacznijcie się uczyć biologii zanim rozpoczniecie życie seksualne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 O jejku !! nie stresuj chłopaka ,w jego sytuacji nic z tego ie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Nie mam zamiaru nikogo stresować:-) Nie o to chodzi!!!Zwyczajnie warto takie rzeczy wiedzieć na przyszłość ku przestrodze! I mam nadzieję, że będzie u nich wszystko ok!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Ja też mam taką nadzieję !( narazie spadam z kompy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach