malinka898989 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Mam 18 lat, a okres zawsze miałam regularny, co 31 dni. Dziś jest 34 dzień, a okresu ani. Nie powinnam być w ciaży. Współżyłam 11 i 20 dnia cyklu miesiączkowego. w książce czytała, że skoro mój cykl trwa 31 dni to owulację powinnam mieć około 16 nia, więc nie wiem jakim cudem mogłabym być w ciążt. Może to przez stres nie mam okresu? Doradzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitkka Napisano Lipiec 4, 2007 mozliwe ze jestes w ciazy bo po wspolzyciu plemniki moga przetrwac kilka dni w macicy, taki wie jesli uprawialas sex 20 dnia to mogly sie doczekac, zrob test dla pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejkkaa Napisano Lipiec 4, 2007 wspolzylas w okresie PLODNYM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ci 2 taki sam temat Napisano Lipiec 4, 2007 ??? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3508268 na tamtym odpowiedzi ci sie nie podobają czy co? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwki suszone 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Bez względu na długość cyklu owulacja zawsze wystąpi około 14 dni (10-16) przed końcem cyklu. NIE W POŁOWIE CYKLU. NIE W 14 DNIU CYKLU. TYLKO 14 DNI PRZED KOŃCEM CYKLU! FAZA PŁODNA trwa od 5 dni przed owulacją do 2 dni po niej czyli 7 dni cyklu. FAZA NIEPŁODNA to pozostałe dni cyklu. Długość cyklu w dniach Owulacja zazwyczaj występuje w dniu 26 10-14 dzień cyklu 27 11-15 dzień cyklu 28 12-16 dzień cyklu 29 13-17 dzień cyklu 30 14-18 dzień cyklu 31 15-19 dzień cyklu 32 16-20 dzień cyklu 33 17-21 dzień cyklu 34 18-22 dzień cyklu 35 19-23 dzień cyklu 36 20-24 dzień cyklu 37 21-25dzień cyklu 38 22-26 dzień cyklu 39 23-27dzień cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Lipiec 4, 2007 no i widać jak na dłoni że ciąża prawdopodobna - od 19 do 20 dnia blisko, a jeszcze jak coś się obsunęło to już w ogóle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgaKrak86 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Od jakiegoś czasu myślę o ciąży. Jedną z moich obaw jest, że dziecko urodzi się niezdrowe czy też po terminie. Rozmawiając z koleżankami pojawiła się plotka (podobno potwierdzona przez badania na jakimś uniwersytecie w USA), że połykając męskie nasienie ogranicza się możliwość urodzenia (po terminie). Czy ktoś może to potwierdzić? Czy to wymysły facetów na temat \\\"doskonałości ich plemników\\\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do aga Napisano Lipiec 4, 2007 jak ktoś mi to kiedyś powiedzial to ie uwierzyłam, ale potem wyczytałam gdzeis i wiem,że to prawda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do aga Napisano Lipiec 4, 2007 i chodzi w tym o to, że ponoć kobiecy organizm przyzwyczaja sie to takich a nie innych plemników tzn nasienia bo każdy facet nie ma go pzreciez identycznego i wtedy łatwiej utrzymac ciążę poniewaz Twój ogranizm "zna" już jego plemniki i wie, że to znak by utrzymać płód :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kbk Napisano Lipiec 6, 2007 moj problem polega na tym iz kochalam sie z chlopakeim w moim 24 dniu cyklu moje cykle sa nieregularne wachaja sie miedzy 30 a nawet raz trwal 36 dni.Wtedy doszlo do pelnego stosunku bez zabazpieczenia.Moja ostatnia miesaczka w maju byla 6 maja a pozniej mialam 7 czerwca trwa ona okolo 6,7 dni? a teraz niewiem keidy dostane bo dokladnei nie wyliczxe bo mam neiregularne miesiaczki.Czy jest prawdopodobninstwo ciazy??na ile %? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach