Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAJADZIK

Co pomaga na suche kaciki ust,tzw zajady?

Polecane posty

Gość ZAJADZIK

zawsze wszystko bylo ok a tu sie rano budze i mam lekko czerwone i strasznie suche kaciki ust,prosze poradzcie co mi szybko i skutecznie pomoze

Gość zawsze w aptece
kupowało się na zajady maść cynkową

maść cynkowa wysuszy jeszcze bardziej :O nigdy nie pamiętam które to witaminy - ale sa 3 możliwości: A+E, A+D lub B complex spytaj w aptece

Gość tak na marginesie
to brakuje ci witamin

Gość ZAJADZIK
boze co za ekspertka od siedmiu bolesci!witamin to mi akurat nie barakuje,tak sie nawet zastanawiam ze moze to z nadmiaru tych wszystkich kapsulek na skore,wlosy i paznokcie?ale najbardziej podejrzana to jest mi nowa pasta do zebow,taka z francji,mocno wybielajaca,to chyba ona mi tak kaciki ust wysuszyla,dzieki dziewczyny za odpowiedzi

racja gdzies czytałam. to brak witamin, tylko nie pamiętam jakich. najlepiej sobie pluszzz kupić tam jest duzo witamin

Gość to skoro łykasz tyle witamin
i nie masz braków to może to wina zbyt częstego brania do dzioba 2 penisów na raz?

Gość ej ty Karsia
czytac nie potrafisz,zaraz nad twoja wypowiedzia pisze ze dziewczyna bierze moze az za duzo witaminek

Gość tak na marginesie
jak jesteś najmądrzejsza to po co szukasz porady? ekspertka od siedmiu boleści

Gość boze dziewczyno
co sie tak wczulas w role ? nie potrafisz zrozumiec ze czasem czlowiek czegos nie wie,moze i uwazasz sie za ideal nieomylnosci,ja mam za to zdrowe spojrzenie na wlasna osobe

Gość tak na marginesie
a skąd kto może wiedzieć, że mogła ci pasta zaszkodzić??? przeważnie te zajady robią się z braku witamin. Ja np piję dużo kawy i ona wypłukuje mi wit z gr B i jak sobie trochę uzupełnię te witaminy to zajady znikają Ot co!

Gość do na marginesie
prosze przeczytaj wyzej ze napisalam ze witamin biore duzo i bardzo zdrowo sie odzywiam,a jedyna nowa rzecza ktora teraz mam jest ta pasta wiec jest najbardziej podejrzana

Gość tak na marginesie
to smaruj wazeliną kosmetyczną to ci trochę złagodzi objawy. Chociaż wątpię, że to z pasty.

Gość ręce i nogi opadają
Po pierwsze - człowiek który "bardzo zdrowo sie odżywia" nie musi "brać dużo witamin", a właściwie to nie powinien. Po drugie - pytasz, to ludzie ci odpisują że witaminy bo to jest najczęstsza przyczyna zajadów, a ty ich za to objeżdżasz. Chamka.

Gość a moze bys tak
zczaila ze czesto ktos sie traca w rozmowe,oisze tez na pomaranczowo,niektorzy maja radoche z nakrecania tak a nie inaczej rozmowy,co ja na to poradze?

Gość firenza
na zajady wit. B i masc z kwasem undecylenowym-po nalozeniu szczypie ,ale pomaga.Wspomagajaco smarowac wazelina :)

na zajady dobry jest też miód:) zresztą warto całe usta posmarować miodem, bo potem są gładsze i bardziej nawilżone

Gość Cioooociadobra rada**
Jeżeli masz zajady to brakuje ci witaminy B 2 . Znajduje sie ona w serze , mleku,jajach,drożdzach,kaszy gryczanej, kiełkach i odrębach zbóż, szpinaku, pomidorach ;] Najlepiej pójdz do apteki kup sobie jakąs masc na to, i jedz dużo produktów tych co wypisałam :) powodzenia! :)